Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5008 vs. S-MAX  

5 hlasů

1. 1. 5008 vs. S-MAX

• 5008
      33
    • S-MAX
      14

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ale tady se přece nehodnotí stejné kategorie, jen dvě různé auta, která se hodí pro to co od nich Martinsk očekává, na které je bude používat, chce prostě větší auto, a to obě dvě jsou.

Odesláno
jen dvě různé auta, která se hodí pro to co od nich Martinsk očekává, na které je bude používat, chce prostě větší auto, a to obě dvě jsou.

A to je ta blbost, jestli chce větší, nebo ještě větší auto. To si člověk musí rozhodnout sám. Buď mu bude stačit větší, tak to má třeba 5008, c4 grand pikasso, grand C-Max, grand scenik a nebo chce velké jako je třeba 807, S-max, sharan. Jinak do teď jezdí v alhambře, takže 5008 je menší, tím pádem bych o 5008 nepřemýšlel, protože je to krok zpět.

Odesláno

Tak třeba já chci po 406 větší auto, z těch který jsi napsal, nechci žádný, z velkých aut je pro mě volba právě mezi S-maxem a 5008, takže něco dělám blbě?? Ne, jen se mě tyhle dvě auta líbí, u Fordu pro mě žádný jiný takový auto není, a u Peugeotu taky ne, proto volím mezi 5008 a S-maxem;)

A buď v klidu, zatím vede 5008 10:3 :D:aut

Odesláno

Šaldo, ale na začátku byla trošku nešťastně položená otázka na ní přišli blbé odpovědi, které to tady rozjeli. Ale taky vím, že Martin jezdí ve velké alhambře a hledá nástupce a 5008 je menší. To je jako kdyby ses po 406 rozhodoval mezi 308 a 508. Ta 308ma by byla blbá volba. Neobhajuji 5008, ale jen popisuji, že je blbost se ptát na menší.

ps. 5008 je stejně nejlepší:aut:aut:aut:D:D:D

Odesláno

ps. 5008 je stejně nejlepší:aut:aut:aut:D:D:D

:super:potlesk:super:potlesk:super:potlesk

Navíc - když jsem viděl ten vozejk na tý fotce - fakt by mi bylo líto každýho auta, který je menší než Galaxy...:roker

Odesláno

Podle toho, co psal Martinsk na začátku, tak nevidím důvod proč se neptat na tyhle dvě auta, jinak 5008 není zase o tolik menší než právě S-max, zkusil jsem si obojí, troufám si říct, že uvnitř mají stejně místa, i když kufr se mě zdá větší u S-maxe. Každopádně pokud chce 7mi místný auto, tak bych volil raději Galaxy, protože u 5008 a S-maxe jsou poslední dvě sedačky spíš pro liliputy:D

Každopádně jsem rád že se u Peugeotu objevila 5008, protože jinak mě Peugeot nenabízí další auto které bych chtěl. i když se mě tím značně ztížilo rozhodování mezi budoucím autem:(:D

Odesláno

Šaldo, už ti nabídl další alternativu a to 508 v kombi. A teda po tom co jsem viděl 508mu na živo, tak nemít to co mám, tak jdu do ní.

Odesláno

Ach jo, nešťastně založené vlákno.

Martinsk potřebuje velké auto, ale nechce vydat více peněz.

Řešením by byl např. Expert.

5008 je navržena jako menší auto, což není nevýhoda, ale vlastnost (proč jsme si všichni nekoupili 807 nebo Experta? - protože je moc velký). Nemá cenu proto kritizovat 5008 - myslím, že se za pár let ukáže, že je velikostí tak akorát - bude se hodně prodávat a bude jich jezdit velký počet.

Vážnější otázka je, proč Martinsk uvažuje o jiné značce, pokud (snad) pracuje v zastoupení Peugeot. Např. Ford v Šumperku má tak neschopné lidi, že se tam nehodí vstoupit. Takže při volbě značky bych věnoval pozornost i tomuto.

[upravil dne 14.2.2011 12:26 P607Olda]

Odesláno
Partner se také vyrábí jak 7-místný.

A 807 je v akci za 608 000 vč. DPH

[upravil dne 14.2.2011 11:25 P607Olda]

Martin zapoměl dopsat, že nemusí být 7-místný. A Partner není ve dvoulitru a on potřebuje vozit velký vozák.

Odesláno
Šaldo, už ti nabídl další alternativu a to 508 v kombi. A teda po tom co jsem viděl 508mu na živo, tak nemít to co mám, tak jdu do ní.

Eltone, s tím nesouhlasím, sice je 508sw pěkný auto, až moc( aspoň zvenku:aut) ale není to větší než 406 break, chci jít do většího a hlavně vyššího auta, ale zase ne aby to byl autobus, proto mě Peugeot dalším autem oslovil jen tou 5008, a zase u Fordu je pro mě jedinný auto právě S-max;)

Jinak jsem tady snad ještě neřekl který z těhle dvou aut je horší či lepší, jen u mě má trochu navrch S-max, ale to jen vzhledem, nemá to nic společnýho s kvalitou aut, s třídou aut a podobně, jen se mě prostě líbí o trošku víc než právě 5008, ale ta je zase od Peugeota, proto pořád váhám, ještě že na to přemýšlení mám pár let čas:D

Odesláno
Partner se také vyrábí jak 7-místný.

A 807 je v akci za 608 000 vč. DPH

[upravil dne 14.2.2011 11:25 P607Olda]

Martin zapoměl dopsat, že nemusí být 7-místný. A Partner není ve dvoulitru a on potřebuje vozit velký vozák.

Právěže Martin hned v prvním příspěvku píše že obě auta budou 7 místné.

Odesláno

Ups:mad: mírně přehlídl, omlouváma se:mad: Protože jak si sposlu psáváme, tak o sedmi místech ještě nepadlo nic. proto jsem to asi přelítl očima:mad:

Odesláno

Tak som tu.

Elton, ty sa za všetko nejeduj ...

Oldo, myslím, že toto nie je zle založené vlákno. Ja sa proste neviem rozhodnúť. Ja chcem mať jedno auto \"na každú\" príležitosť.

Ten expert je už taký darebnejší a neobratnejší.

Ako to vypadá, keď prídem k zákazníkovi na experte.

A zasa 5008 od alhambry nie je o toľko menšia.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...