Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5008 vs. S-MAX  

5 hlasů

1. 1. 5008 vs. S-MAX

• 5008
      33
    • S-MAX
      14

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jestli tam nahoře je anketa na hlasování, tak to není tak jednoznačné říct jestli to nebo ono. Pokud by cena S-maxu byla plus mínus jako 5008, tak jdu do Fordu i když se mi 5008 dizajnově líbí víc. Ale předpokládám, že Ford je po technické stránce víc propracovaný i když 5008 není špatná. A za další, poněvač v tom z 90% jezdím ve dvou, tak je pro mě Ford S- max zbytečně velký i kdyby stál stejně, ale pro rodinu ideální. Takže v té anketě jednoznačně hlasovat nemůžu. Kdyby to bylo 5008 versus C-max, tak je to jasné. 5008 je jednička.:roker

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Vatsug:

ja mám 3 decká 1,5 - 7 rokov. Jazdím asi 60 - 7000 km ročne a dosť často aj v aute spím. 5008 je veľmi pekná a tiež sa mi páči, len s-max je väčší. Tak sa stále neviem rozhodnúť.

Odesláno

Konečně jsem si uvědomil rozdíl C-max a S-max.

S-max je o 200 t. dražší - to zřejmě nevadí... A je to váhová kategorie jako Peugeot 807.

Takže vybírej a porovnávej mezi S-max a 807. Protože ty argumenty, že tam potřebuješ mnoho naložit, už tady byly mockrát, takže už prosím nepiš, že to do 5008 nenaložíš a kup si větší auto.

Já jsem myslel, že 5008 je větší - na lyže jsme pak jeli v 5 osobách a bylo to tak-tak. Nicméně bych neměnil, protože 99% jízd pojedu sám, nebo ve dvou a že bych musel mít takový koráb, navíc i o dost dražší, tak to zase nemusím. V Espacu jsem ujel dost, vím, že takový \"autobusek\" není moc obratný.

[upravil dne 1.5.2011 17:59 P607Olda]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak Pani, ja som posledny mesiac nic ine nerobil len som prechadzal vsetkych vyrobcov MPV , dostal som presne 73 ponu

k spat a hadajte nakoniec pre ake auto som sa rozhodol?

Kandidati na konci boli:

Citroen C8

VW Touran

VW Sharan

Seat Alhambra

Ford Galaxy

Ford S-Max

Peugeot 5008

Peugeot 807

Samozrejme to vyhral Peugeot 807, ktory cenou porazil vsetkych aj 5008-cku.

Kedze mam 3 deti tak priestor bolo najvyssie kriterium :roker

Ked chces poriadne velke auto, nieje co riesit...

Odesláno
O to nejde, že nejsou funkční, ale mě se to líbí jako doplněk k masce;):aut

A nehažte na něj jen špínu, každý auto má něco:D:D

:myslim U nejsylnější verze Titanium S s motorem 2.2 jsou funkční.

U mě jasně S-max. 5008 je krásné auto, ale jak tu na foru již někdo psal když místo šaltpáky máš kverlačku tak tě to občas na...

Šaldo že budeš čekat 3roky je výhoda koupit už za rozumný peníz S-Max s novo maskou je prostě luxus :super:roker

[upravil dne 28/6/11 22:20 Smudla_22]

Odesláno
Tak jsem se v ní taky projel a dojem co jsem nabyl je v celku dobrý.Luxsusní interiér,moderní technologie a ten 2,0HDi mě přímo dostal vic než ta 1,6THP.Hold jsem zvyklí na diesel.Ale proč se ty frantíci za ta léta neponaučej a neudělaj kvalitnější řezení :myslim.Je to pořád stejná kvedlačka jako mam já a to je auto konkstrukčně o cca.10let spátky.O řízení nemluvě prostě jak playstation,ale to bych jim odpustil.Ale je pravda že kdyby tyto požedavky splňovalo tak by to bylo až moc dokonalé autí.

mluvím o tomto příspěvku od Sekaje

Odesláno

Nevím co měl Sekaj za auto, ale mě jde řazení nádherně a proti 206, 407 mě připadne daleko lepší. Přeevčírem jsem řídil pasata a to řazení mi připadlo úplně stejné, takže i VW má kverdlačku.:D

Odesláno

No ba,že to nejni žádná kverdlačka. Sedí to, jezdí to a je na to spoleh. I v autosalonu při testu řekli, že se zavázanýma očima by se auto nedalo rozpoznat od němce. Snad jen odpružení je měkčí...

Odesláno

Tak v 5008 je podle mě řadící páka úplně v pohodě, nevšiml jsem si že by to byla nějaká kvedlačka.

Smudlo_22 : To každopádně, čekám na ten s faceliftem, teď na to stejně nejsou prachy, a 406 je zatím v pohodě, nemám důvod ji prodávat.

Potom půjdu do S-maxu 2010 2.2 TDCi;):papa

5008 bohužel musí prominout:(:mad:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...