Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dnes jsem si všiml když jsem stál za autem že mám zadní kola trochu šikmo joko když je auto hodně naložený,nemáte někdo skušenost čím to může být nebo co s tím udělat?

Dik za pomoc

Odesláno
To se ti zdá.

a co ked nie?

hod foto, ci je to naozaj tak. A este skus tie dve mrtvoly s betonovymi botami vyhodit z kufru. Mozno to pomoze :D

Ráno to skusím vyfoti je pravdou že to moc šikmo není,ale nezdá se mi to.jo a ty mrtvoli jsem vyndal a je to stejný:D

Odesláno

je to z výroby, niečo ako výrobná vada, na geometrii sú hodnoty v červenom, ale ukludnili ma, že je to oka a pre mladšie ročníky už zvárali zadnú nápravu na upravenej stolici

Odesláno
je to z výroby, niečo ako výrobná vada, na geometrii sú hodnoty v červenom, ale ukludnili ma, že je to oka a pre mladšie ročníky už zvárali zadnú nápravu na upravenej stolici

Tak dobrá budu to brát tak že je to v pořádku:superdík za rady

Odesláno

Mierny sklon kolies na zadnej náprave je úplný normál. Kolega má napríklad Ford Focus combi a vo Forde mu povedali, že výchylka zadných kolies oproti predným do 5mm je úplne normálna a myslím, že to isté bude platiť aj o našich, samozrejme krajších, 307čiek. Plus, pozrite sa na športové autá typu Audi trebárs. Tam to až bije do očí. Lepšie to sedí v zákrutách, samozrejme o stabilite nehovoriac. Ak sa ti kolesá nezbiehajú ako na Tatrovke, nemáš problém :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...