Rydik Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 Tak dnes jsem si všiml když jsem stál za autem že mám zadní kola trochu šikmo joko když je auto hodně naložený,nemáte někdo skušenost čím to může být nebo co s tím udělat? Dik za pomoc Citovat
Gibon83 Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 To se ti zdá. a co ked nie? hod foto, ci je to naozaj tak. A este skus tie dve mrtvoly s betonovymi botami vyhodit z kufru. Mozno to pomoze Citovat
Rydik Odesláno 12. únor 2011 Autor Odesláno 12. únor 2011 To se ti zdá. a co ked nie? hod foto, ci je to naozaj tak. A este skus tie dve mrtvoly s betonovymi botami vyhodit z kufru. Mozno to pomoze Ráno to skusím vyfoti je pravdou že to moc šikmo není,ale nezdá se mi to.jo a ty mrtvoli jsem vyndal a je to stejný Citovat
xavier Odesláno 12. únor 2011 Odesláno 12. únor 2011 je to z výroby, niečo ako výrobná vada, na geometrii sú hodnoty v červenom, ale ukludnili ma, že je to oka a pre mladšie ročníky už zvárali zadnú nápravu na upravenej stolici Citovat
Rydik Odesláno 12. únor 2011 Autor Odesláno 12. únor 2011 je to z výroby, niečo ako výrobná vada, na geometrii sú hodnoty v červenom, ale ukludnili ma, že je to oka a pre mladšie ročníky už zvárali zadnú nápravu na upravenej stolici Tak dobrá budu to brát tak že je to v pořádku:superdík za rady Citovat
robozv Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 uz sa to tu raz riesilo /aj s fotkami/ aj ja mam mierne naklonene zadne kolesa a myslim ze to ma kazda 307ka /fakt iba mierne/ [upravil dne 13.2.2011 12:24 robozv] Citovat
ozzy56 Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 už jste z těch 306tek na hlavu:), 307ma má jinou nápravu, mírný sklon je normální, jako u 406ky Citovat
Existujuci Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 To je normalne. A maju to aj ine znacky. Lepsie auto sedi v zakrutach. Citovat
Martinsk Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 Pokiaľ sa ti rovnomerne odierajú zadné pneumatiky, tak nič nerieš. Citovat
cambi Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 Mierny sklon kolies na zadnej náprave je úplný normál. Kolega má napríklad Ford Focus combi a vo Forde mu povedali, že výchylka zadných kolies oproti predným do 5mm je úplne normálna a myslím, že to isté bude platiť aj o našich, samozrejme krajších, 307čiek. Plus, pozrite sa na športové autá typu Audi trebárs. Tam to až bije do očí. Lepšie to sedí v zákrutách, samozrejme o stabilite nehovoriac. Ak sa ti kolesá nezbiehajú ako na Tatrovke, nemáš problém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.