Haemorrhage Odesláno 31. březen 2011 Autor Odesláno 31. březen 2011 Takže u mě je to taky převodka řízení. Takže muj mechanik, že sežene jinou a vymění mě to. Kolik mě to bude stát, to ještě nevím, ale asi mi z toho auta jednou mrdne. Citovat
Haemorrhage Odesláno 1. duben 2011 Autor Odesláno 1. duben 2011 Tak cena 5000 + prace. Pristi tyden jdu na vymenu. Citovat
Haemorrhage Odesláno 8. duben 2011 Autor Odesláno 8. duben 2011 Tak jsem po výměně řízení. Vypádá, že je to všechno lepší, ale nějak jsem si všiml, že posilovač jakoby trochu píská nebo bzučí. Ale pořád a když začnu točit volantem tak to trochu zesílí. Nevíte co s tím? Kapaliny je dost a servo dali co jsem tam měl. Jo a přijde mi, že jde s volantem točit lechčeji a lépe než předtím, ale tohoto zvuku jsem si nikdy nevšiml [upravil dne 8/4/11 15:25 Haemorrhage] [upravil dne 8/4/11 15:25 Haemorrhage] [upravil dne 8/4/11 15:33 Haemorrhage] Citovat
Láďa83 Odesláno 11. duben 2011 Odesláno 11. duben 2011 Ahoj, já jdu na výměnu příští týden. Kolik tě to stálo a měnil si i ty tyčky, kterou jdou z řízení? Citovat
Haemorrhage Odesláno 11. duben 2011 Autor Odesláno 11. duben 2011 Hele muj mechanik sehnal nějakou jinou, nevím původ. Chtěl za to 5000 + 1600práce a měnil ji i s tyčkama, ale ty byly u tý nový převodky. A fakt je to rozdíl jako prase. Zmizely vůle na kole a hlavně ty debilní zvuky při nerovnostech a na kostkách, který mě tak moc vadily. Citovat
Máca 330 SW Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Už na několika vláknech jsem se ptal jestli jde to řízení nějak přitáhnout jako u koncernu VW, ale dosud nikdo nenapsal. Je někdo kdo má to řízení venku a může se na to podívat Díky za odpovědi Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Máca, u 406 bylo možno přidavat podložky pod přitlak na hřeben, prodavala se i sada ruznych tlouštěk podložek na vymezení, je možne že to tady bude stejný [upravil dne 17/7/11 21:45 Radek Hurvajz] Citovat
Máca 330 SW Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Konečně někdo odpověděl Díkes Hurvajz. Jak jsem říkal mám to na autě takže nic nevidím ale pod tou umělohmotnou matkou(je to na vnitřní 19ku asi) na prostředku se nenachází nic co by mi pomohlo?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červenec 2011 Odesláno 17. červenec 2011 Tohle je pod maticí, nebo krycim plechem přimo naproti orbitrolu, přitlačuje hřeben k pastorku, na starych škodovkach byl šroub na regulaci, tady to musiš rozebrat a přidavat podložky, ale nevim jestli na 307 je to stejný Na druhe straně řízení je plastový pouzdro ve kterym hřeben chodí, pokud je to vymlacený tak jedině vyměna pouzdra. [upravil dne 17/7/11 23:44 Radek Hurvajz] Citovat
Máca 330 SW Odesláno 3. srpen 2011 Odesláno 3. srpen 2011 TAK HOŠI hotovo výměna řízení na 307 sw 2.0 HDi jde jako po másle. Takže to bouchání od řízení pryč stím jednoduše vyměnit. Nejsem žádnej supermechanik ale sehnal jsem místo na zdvyži a pustil jsem se do toho. Schodit kola dále pak čepy od řízení, povolit v kabině u volantu řízení, nastavit volant a zamknout, povolit nápravu, povolit hadičky a šrouby co drží řízení a vyndat. Změřil jsem starej řeben o kolik je vytocenej ven a nastavil novej. Vrátit zpět přišroubovat vše dolýt olej a hotovo. Práce na 5 hodinek + pohlo to s geometrií ta mě ještě čeka. Tak třeba Vám to někomu pomuže a nejsou to žádný čepz silenbloky ani tyčky prostě řízení. Citovat
dyno Odesláno 17. leden 2014 Odesláno 17. leden 2014 Zdravim mechaniky ! Abych nezakladal nove téma zkusim to tady . Potreboval bych poradit ohledne hrebenu rizeni zda je stejny na 307 old model jako na facelift ?? ma jiné telo jinak pripojeni trubek uchyceni k napravnici a vse ostatní je stejny . Dekuju Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.