Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem po výměně řízení. Vypádá, že je to všechno lepší, ale nějak jsem si všiml, že posilovač jakoby trochu píská nebo bzučí. Ale pořád a když začnu točit volantem tak to trochu zesílí. Nevíte co s tím?

Kapaliny je dost a servo dali co jsem tam měl. Jo a přijde mi, že jde s volantem točit lechčeji a lépe než předtím, ale tohoto zvuku jsem si nikdy nevšiml

[upravil dne 8/4/11 15:25 Haemorrhage]

[upravil dne 8/4/11 15:25 Haemorrhage]

[upravil dne 8/4/11 15:33 Haemorrhage]

Odesláno

Hele muj mechanik sehnal nějakou jinou, nevím původ. Chtěl za to 5000 + 1600práce a měnil ji i s tyčkama, ale ty byly u tý nový převodky. A fakt je to rozdíl jako prase. Zmizely vůle na kole a hlavně ty debilní zvuky při nerovnostech a na kostkách, který mě tak moc vadily.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Už na několika vláknech jsem se ptal jestli jde to řízení nějak přitáhnout jako u koncernu VW, ale dosud nikdo nenapsal. Je někdo kdo má to řízení venku a může se na to podívat Díky za odpovědi :)

Odesláno

Konečně někdo odpověděl Díkes Hurvajz. Jak jsem říkal mám to na autě takže nic nevidím ale pod tou umělohmotnou matkou(je to na vnitřní 19ku asi) na prostředku se nenachází nic co by mi pomohlo??

Odesláno

Tohle je pod maticí, nebo krycim plechem přimo naproti orbitrolu, přitlačuje hřeben k pastorku, na starych škodovkach byl šroub na regulaci, tady to musiš rozebrat a přidavat podložky, ale nevim jestli na 307 je to stejný

Na druhe straně řízení je plastový pouzdro ve kterym hřeben chodí, pokud je to vymlacený tak jedině vyměna pouzdra.

[upravil dne 17/7/11 23:44 Radek Hurvajz]

• O 3 týdny později...
Odesláno

TAK HOŠI hotovo výměna řízení na 307 sw 2.0 HDi jde jako po másle. Takže to bouchání od řízení pryč stím jednoduše vyměnit. Nejsem žádnej supermechanik ale sehnal jsem místo na zdvyži a pustil jsem se do toho.

Schodit kola dále pak čepy od řízení, povolit v kabině u volantu řízení, nastavit volant a zamknout, povolit nápravu, povolit hadičky a šrouby co drží řízení a vyndat. Změřil jsem starej řeben o kolik je vytocenej ven a nastavil novej. Vrátit zpět přišroubovat vše dolýt olej a hotovo. Práce na 5 hodinek + pohlo to s geometrií ta mě ještě čeka.

Tak třeba Vám to někomu pomuže a nejsou to žádný čepz silenbloky ani tyčky prostě řízení.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravim mechaniky ! Abych nezakladal nove téma zkusim to tady . Potreboval bych poradit ohledne hrebenu rizeni zda je stejny na 307 old model jako na facelift ?? ma jiné telo jinak pripojeni trubek uchyceni k napravnici a vse ostatní je stejny . Dekuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...