Maty Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Zdravím, sháním nepoškozená AL kola na 406 (nemusí být originál peugeot )předepsaných rozměrů 6Jx15 rozteč 4x108 ET18 - rohozduje cena, nabídněte Díky [Editován dne 12/1/05 Maty] Citovat
Ferry Odesláno 12. leden 2005 Odesláno 12. leden 2005 Zavolej Davidovi 106s16 mel pekny kola na prodej. tel 776 306 406 kdybych mel money, tak bych do nich sel Citovat
David 106s16 Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Jeste je mam, chtel sem za ne 10 i se dvema novyma pneumatikama, ty sem uz ale prodal, takze ted je cena holych disku 8t. V cene sou srouby, bezpecnostni srouby a 2x klic na ty bezpecnostni srouby. No a kdyby je nekdo chtel, tak je muzu privezt kamkoliv na trase Frydek-mistek, Praha, Rozvadov. http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/990_9.jpg&preview=800&text=big Citovat
Operator Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Tak ty jsou super, mít ty peňule, šel bych do toho hned. Sleva by nebyla? Citovat
kveton Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Tak na kola uz nevolejte, ja je beru!!!!! Jsou fakt pekny a mozna se mi libi vic nez ouragany!! Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 A takhle nejak budou vypadat na aute ( P.S. je to jen fotomontaz, ale kdyby tam byly doopravdy, nezlobil bych se ) Citovat
kveton Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 2Ferry: Dik za nazornou predstavu, ja jsem tu ted sedel a jen jsem si predstavoval jak to bude vypadat, je to supr, uz se na to tesim!! Zitra vecer uz to nebude predstava!!!!!!! Citovat
Operator Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Kveton: Přijmi gratulace, tvůj lev bude fešák! Ferry: Ty hračičko, dobrá práce! Nedokázal by jsi udělat na té fotce boční lišty a ty na nárazníku v barvě auta? Pořád nad tim přemýšlím, jak by to vypadalo, ale nechce se mi to zkoušet naostro. Mám podobnou barvu jako ty, takže by to bylo fajn. Bohužel nemam metalízu. :( Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Ja vim jakou mas barvu, videli jsme se preci na Dzbane a predtim jsem obdivoval tvoji 406 na Prazskeho povstani.Docela bych sel do toho vyndani predni mrizky a nahrazeni tahokovem jako mas ty. ale lva chci nechat venku v tom ramecku Ty listicky byvh jeste zvladnul ale nahradit barvu na narazniku to uz by musel spis Destiny, ten to umi s Photoshopem.Ja jeste nemel cas se s tim poradne naucit, a ted se mi hledat v prirucce nechce Citovat
kveton Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 listicky uz tam mam taky, daval jsem je tam minuly vikend, prace tak na 2 hodky a vysledek neocenitelnej! Dokonce jsem je dal i na zadni svetla obdobne jak to maj novy modely v barve a ta stribrna na tom vypada fakt skvele! Ferry to zitra uvidi, tak muze dosvedcit! Citovat
Operator Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Napsán autorem Ferry Ja vim jakou mas barvu, videli jsme se preci na Dzbane a predtim jsem obdivoval tvoji 406 na Prazskeho povstani.Docela bych sel do toho vyndani predni mrizky a nahrazeni tahokovem jako mas ty. ale lva chci nechat venku v tom ramecku Ty listicky byvh jeste zvladnul ale nahradit barvu na narazniku to uz by musel spis Destiny, ten to umi s Photoshopem.Ja jeste nemel cas se s tim poradne naucit, a ted se mi hledat v prirucce nechce Jéé, ahá! Promiň, to víš, na Džbáně se vždycky sejde banda a stejně člověk neni chytrej z toho, kdo je kdo! Až bude venku teplo, klíďo se můžem sejít a s tim tahokovem něco vymyslet. Mám ještě pár nápadů, který by možná taky nemusely vypadat špatně. Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 jasne, ja taky pochytavam novy jmena lidi kazdej sraz ( i tech lidi co uz tam predtim byli a uz jsem je nekolikrat videl, treba tvuj Nick jsem si spojil s oblicejem a autem zrovna na minulym Dzbanu ) Citovat
Dave_k Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Jediný co se mi na těch hlinikáčích nelíbí je to olůvko. Kdo tluče olůvka na hliníkáče je u mě prase. Citovat
David 106s16 Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Tak to musis zajet vynadat nejake lopate do anglie. Takhle nejak by to mohlo vypadat, jen toto budou tak 17ky. http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=novinky/407/_02pop.jpg&preview=800&text=big Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 tak bych mel taky predstavu o litakach - Allesio Monza , na e-pneu 2653 Kc Citovat
Fx Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Jo, Ferry, taky by se mi moc libily nejaky takovy mnohopaprskovy kola... Jen bych asi volil OZ racing nebo podobnou znacku, s Alessiama nemam prilis dobry zkusenosti... Je moc lehky je bouchnout, kdyz mas nizkoprofilovy gumy :-/ Mel jsem je 16\" na Impreze a byly pekny, ale brzo proste sly do pekel... :-/ Citovat
Maty Odesláno 13. leden 2005 Autor Odesláno 13. leden 2005 panové tak to je bomba, včerasem si dal poptávku a sotva mi je David nabídl už jsou fuč,ale to neva stejně mám radši loukotě ted mi přišla fotka AL kol na muj inzerát. Mrkněte na ně, podle mě jsou pěkný http://www.volny.cz/erik.maty/ALU406.jpg [Editován dne 13/1/05 Maty] Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 vypadaj pekne, i zachovale ( aspon tohle jedno ) Citovat
Operator Odesláno 14. leden 2005 Odesláno 14. leden 2005 Maty: Hezký a jako nový. Ale omrkni jak tam držej ty talířky aby ses dostal k šroubům a hlavně abys je někde nevytrousil, to by pak už tak pěkně nevypadalo a ten talířek už samotnej neseženeš. Jestli je to tam našroubovaný, tak v poho, ale jestli jen nacvaklý, tak už jen kvůli tomu bych je nebral. Ale takhle vypadaj moc hezky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.