Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

sháním nepoškozená AL kola na 406 (nemusí být originál peugeot )předepsaných rozměrů 6Jx15 rozteč 4x108 ET18 - rohozduje cena, nabídněte

Díky

[Editován dne 12/1/05 Maty]

Odesláno

Jeste je mam, chtel sem za ne 10 i se dvema novyma pneumatikama, ty sem uz ale prodal, takze ted je cena holych disku 8t. V cene sou srouby, bezpecnostni srouby a 2x klic na ty bezpecnostni srouby. No a kdyby je nekdo chtel, tak je muzu privezt kamkoliv na trase Frydek-mistek, Praha, Rozvadov.

http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/990_9.jpg&preview=800&text=big

Odesláno

A takhle nejak budou vypadat na aute ( P.S. je to jen fotomontaz, ale kdyby tam byly doopravdy, nezlobil bych se :D )

406_hliniky_david_small.jpg

Odesláno

2Ferry:

Dik za nazornou predstavu, ja jsem tu ted sedel a jen jsem si predstavoval jak to bude vypadat, je to supr, uz se na to tesim!!

Zitra vecer uz to nebude predstava!!!!!!!:cool:

Odesláno

Kveton: Přijmi gratulace, tvůj lev bude fešák!

Ferry: Ty hračičko, dobrá práce! Nedokázal by jsi udělat na té fotce boční lišty a ty na nárazníku v barvě auta? Pořád nad tim přemýšlím, jak by to vypadalo, ale nechce se mi to zkoušet naostro. Mám podobnou barvu jako ty, takže by to bylo fajn. Bohužel nemam metalízu. :(:(

Odesláno

Ja vim jakou mas barvu, videli jsme se preci na Dzbane a predtim jsem obdivoval tvoji 406 na Prazskeho povstani.Docela bych sel do toho vyndani predni mrizky a nahrazeni tahokovem jako mas ty. ale lva chci nechat venku v tom ramecku

Ty listicky byvh jeste zvladnul ale nahradit barvu na narazniku to uz by musel spis Destiny, ten to umi s Photoshopem.Ja jeste nemel cas se s tim poradne naucit, a ted se mi hledat v prirucce nechce :)

Odesláno

listicky uz tam mam taky, daval jsem je tam minuly vikend, prace tak na 2 hodky a vysledek neocenitelnej! Dokonce jsem je dal i na zadni svetla obdobne jak to maj novy modely v barve a ta stribrna na tom vypada fakt skvele! Ferry to zitra uvidi, tak muze dosvedcit!:cool:

Odesláno
Napsán autorem Ferry

Ja vim jakou mas barvu, videli jsme se preci na Dzbane a predtim jsem obdivoval tvoji 406 na Prazskeho povstani.Docela bych sel do toho vyndani predni mrizky a nahrazeni tahokovem jako mas ty. ale lva chci nechat venku v tom ramecku

Ty listicky byvh jeste zvladnul ale nahradit barvu na narazniku to uz by musel spis Destiny, ten to umi s Photoshopem.Ja jeste nemel cas se s tim poradne naucit, a ted se mi hledat v prirucce nechce :)

Jéé, ahá! Promiň, to víš, na Džbáně se vždycky sejde banda a stejně člověk neni chytrej z toho, kdo je kdo!

Až bude venku teplo, klíďo se můžem sejít a s tim tahokovem něco vymyslet. Mám ještě pár nápadů, který by možná taky nemusely vypadat špatně. :papa

Odesláno

jasne, ja taky pochytavam novy jmena lidi kazdej sraz ( i tech lidi co uz tam predtim byli a uz jsem je nekolikrat videl, treba tvuj Nick jsem si spojil s oblicejem a autem zrovna na minulym Dzbanu :D )

Odesláno

Jo, Ferry, taky by se mi moc libily nejaky takovy mnohopaprskovy kola... Jen bych asi volil OZ racing nebo podobnou znacku, s Alessiama nemam prilis dobry zkusenosti... Je moc lehky je bouchnout, kdyz mas nizkoprofilovy gumy :-/ Mel jsem je 16\" na Impreze a byly pekny, ale brzo proste sly do pekel... :-/

Odesláno

Maty: Hezký a jako nový. Ale omrkni jak tam držej ty talířky aby ses dostal k šroubům a hlavně abys je někde nevytrousil, to by pak už tak pěkně nevypadalo a ten talířek už samotnej neseženeš. Jestli je to tam našroubovaný, tak v poho, ale jestli jen nacvaklý, tak už jen kvůli tomu bych je nebral. Ale takhle vypadaj moc hezky. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...