Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Kujon tak treba v prvom rade citat ... Za 26 som hovoril o najvyssej vybave v cenniku - Experience so 125 KW motorom, to co je na inzerate za 15 500, ako som vyssie napisal, je 81 KW a je v ambiente vybave, to stoji 21860 Eur, tj 15 500 asi nebude polovicna hodnota ... Mimoto, chcel by som videt cenu peugeota po roku Jo vyhonenou 330D s milion KM, to je take varianta ... Za 26 sem hovoril o novem aute, jazdene bude za rok v te vybave a cene pravdepodobne kolem 15 tis. E, a verim, ze za 15 Tis. E 330 D + Range Rover v slusnem stavu asi jen tezko koupis Milda67 - pochybuju ze Top Gear si nekdo zaplatil ... Zase tu zacinaji anti skoda nazory, klasika, co viac cakat ... Ja nehovorim ze to auto je pre vsetkych, ale v tej triede je uplne OK ... Automale, snad si nekupujes Yeti do terenu ? To jsou takove veci ... 90 procent majitelu Yeti teren ani nenavstivi, pro mne je 4x4 obrovska vyhoda jen na zimu, kdy je sneh, lad a namraza ... Vtedy je to k nezaplaceni ... Citovat
milda67 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Já vůbec nic nemám proti Škodovce a naopak musím říct,že se mi Yetti hodně moc líbí!!! na druhé straně jsem v televizi dělal a moc dobře vím jak to chodí,je to přesně \"koho chleba jíš toho píseň zpívej\" a to doslova! Stačí se podívat na pár dílů pozpátku a najdi mi auto na kterém Clarkson nenašel žádnou muchu a najednou takové chvalozpěvy?:-))) nicméně Yettině fandím a mooc! P.S.ta věta,že pochybuješ,že TopGear si někdo zaplatil je super :-)) za čí peníze si myslíš,že se natáčí,kdo to financuje?:-))) [upravil dne 8/2/11 18:32 milda67] Citovat
FrantaCV Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 P.S.ta věta,že pochybuješ,že TopGear si někdo zaplatil je super :-)) za čí peníze si myslíš,že se natáčí,kdo to financuje?:-))) Jj, docela by mě zajímalo na kolik to Škodovku vyšlo. Ale jako reklama prostě perfektní a Škoda Yeti je fakt povedené autíčko Citovat
milda67 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 nepochybuju o tom, že to byl slušnej balík,ale v tomto případě jsou to skvěle investované peníze,lepší reklamu mít nemohli!!! Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 milda67 - takze vlastne chces povedat, ze program TOP GEAR je plateny s penazi automobiliek ? Tj kto zaplati, ten je vychvaleny ? Potom by ma silno zaujimalo, preco je toto snad prvy krat v top geare, kedy takemuto beznemu auto nenasiel ani jednu muchu a vychvalil ho ? Myslim ze TOP GEAR ako snad najsledovanejsia relacia nie je priamo podplacany automobilkami, resp. verim, ze an takyto verdikt - najlepsie auto by ich uplatil potom uz davnejsie niekto silnejsi Kludne si v televizi delat mohl, ale snad nechces srovnavat tu ceskou ci slovenskou, s anglickou, a duplom o programu, ktery na youtube je nadabovany do neviem akych jazykov a vsade sa pozera Citovat
Kasi Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Je vidět, že jste to nikdo nepochopil;). Jelikož staré škodovky byly v anglii jen pro smích, tak se to tam se Škodou tak nějak táhne dodnes a toto s tím nejlepším autem na světě byla samozřejmě ironie:) Citovat
milda67 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 trošku jsi to napsal blbě,pořad není podplácený ale je financovaný automobilkama,vyrobcemi olejů,náhradních dílů atd atd. snad si nemyslíš,že pořady v nichž se sestřelují karavany :-)) a jiné podobné drahé ptákoviny,financuje sama televize? to by brzo neměla na chleba:-)) Samozřejmě,že to financování by nemělo mít vliv na objektivitu testů a hodnocení a v Topgearu si myslím,že tomu tak skutečně je..nicméně za peníze v Praze dům jak se říká. Osobně si myslím,že Clarkson nějaké osobní city ke škodovce má:-)) Citovat
kujon106 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Vyhoněná 330d ne s milionem, ale s rozumnejma 200k + Range byl samozřejmě příklad toho, že dvě starší \"nekočkopsí\" auta dohromady stojí méně než tahle nová škodovka. Osobně nevím kam ho zařadit. Ani sporťák, ani teréňák, ani gt... Prostě a jednoduše nevidím důvod, proč by si člověk měl kupovat za tuhle cenu takovýhleho \"hybrida\". Ale kdo chce, nechť si ho pořídí :-) Citovat
koblih69 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Angličani mají obecně Škodovky celkem rádi, ale Yeti je hnus fialovej, ale to konec konců nová Fabia... vlastně taky. Ale to je dle vkusu každého soudruha. Já po zkušenostech se svojí Oktávkou TDI už asi nikdy více. Ale nikdy neříkej nikdy - SuperB se mi líbí. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Vyhoněná 330d ne s milionem, ale s rozumnejma 200k + Range byl samozřejmě příklad toho, že dvě starší \"nekočkopsí\" auta dohromady stojí méně než tahle nová škodovka. Osobně nevím kam ho zařadit. Ani sporťák, ani teréňák, ani gt... Prostě a jednoduše nevidím důvod, proč by si člověk měl kupovat za tuhle cenu takovýhleho \"hybrida\". Ale kdo chce, nechť si ho pořídí :-) Na tamhle ty KM ktere uvadis, uz davno neverim A to odvtedy, od kedy znamy nosi len 3 jky, a len 330 D alebo 330 XD a MAXIMALNE 1 rok stare ... Aby to auto bolo na SK predajne, a to neni najlacnejsi, nosi kusi okolo 160 - 180 tis. KM, extrem bol, ked priniesol 226 tis. KM 330 D, ktore malo rovnych 13 mesiacov ... V reale naozaj netusim, kolko takych 5 a viac rocnych 330 D s 200 tis. KM vobec jazdi po ceskych a slovenskych cestach, a je este otaznejsie, ci tie, ktore su realne, su za taku cenu aby si si mohol k tomu kupit aj Range Rovera ... K poradu, nemyslim si, ze to bolo povedane IRONICKY, samozrejme, ze to nie je najlepsie auto na svete, ale ironicky by som to urcite nenazval ... - k financovani programu, jasne ze ho financujou ruzni sponzori, o to pokoj, ja len tvrdim to, ze urcite nenechaju len tak, skodovku zaplatit balik, aby ich auto vychvalili ... Ono to ma samozrejme aj protistranu, su automobilky, ktore ponukaju tiez auta v rovnakej triede ako Yeti, myslis, kdyz si skodovka zaplati, a tam ich vychvali, tak automaticky straceji prot Yeti aspon to dobre jmeno - preto neverim, ze by to bolo tak jednoducho zaplatitelne, pretoze automaticky by bol zaujem aj z druhej strany, uplatit ich, aby to auto snesli pod cernou zem ... A na otazku naco takove auto, snad nemusim odpovedat ... Pokial v tom nevidis ziadnu vyhodu, tak raz dospejes do doby, kedy uz nebude tvym primarnym autem 330D a potom to mozna pochopiš... Citovat
kujon106 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 Ajé, už se zase budeme hádat? Já mám pocit, že si přesvědčen o svojí \"pravdě\", která je ta jediná a správná, a snažíš se jí tady prosadit, poučit nás a semtam nám podsunout něco co sme nikdy neřekli (nenapsali) :-) Mně osobně je úplně jedno kolik má najeto která 330d v ČR, SR a do stavu kdy bych si Yetiho koupil nikdy nedospěju, to mi věř. A nebo nevěř, to je fuk, důležité je jak to vidím já :-) Jo a co se týče té ironie - ta reportáž byla ironická od začátku až do konce. Citovat
Vítek1 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 tak kdyz jsem si to precet musim reagovat. Auto neni spatne ale kdo top gear sleduje tak ho bere jako zabavni porad a ne nejaky extra motoristicky magazin. ja osobne nikdy neprikladam jejich vyrokum vahu Citovat
milda67 Odesláno 8. únor 2011 Odesláno 8. únor 2011 přesně o tom to je, zábavný pořad , který sponzorují automobilky a je uplně jedno jestli tam auto trochu potopí nebo vyzdvihnou,každý to bere s humorem a nadsázkou..nic to ovšem nemění na tom co jsem napsal v první reakci,že je to dobře investovanej peníz automobilek do reklamy..o to tu celou dobu šlo! Citovat
Tomazy Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 to ze je do kazdeho terenu neznamena ze je najlepsie ved je hnusne ako aj znacka skoda styl ziadny Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Ajé, už se zase budeme hádat? Já mám pocit, že si přesvědčen o svojí \"pravdě\", která je ta jediná a správná, a snažíš se jí tady prosadit, poučit nás a semtam nám podsunout něco co sme nikdy neřekli (nenapsali) :-) Mně osobně je úplně jedno kolik má najeto která 330d v ČR, SR a do stavu kdy bych si Yetiho koupil nikdy nedospěju, to mi věř. A nebo nevěř, to je fuk, důležité je jak to vidím já :-) Jo a co se týče té ironie - ta reportáž byla ironická od začátku až do konce. To nevim, jestli ti je jedno kolik maji nejete, ale v cenove kategorii 330d + Land Rover a jeste ti zbide s 26 tis. Ojro mi prislo celkem humorne kdyz hovoris o 330d s 200 tis. KM na tacho Ja svuj nazor vnucovat nebudu, ale snad se nemusime hadat, ze Yeti bude mit toho vyuziti asi viac, ako 330 d K ironii, tak potom je kazda ich reportaz ironicka od zacatku az do konce, a vsecky auta sou vlastne vergle Citovat
kujon106 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Yeti je sice \"od všeho trochu\", nicméně třeba dálniční kilometry budu stokrát raději polykat v 330d, nežli ve škodovce :-) Ten příklad s dvěma autama byl opravdu jen příklad, psal sem to už vejš - dvě \"čistokrevná\" auta namísto jednoho \"hybridu\". Zůstal evidentně nepochopen :-) Jestli na TG koukáš, tak víš jakej mají takovýhle recenze vypovídací charakter. A s tim souvisí humor, ironie, atd. Jestli to bereš vážně, tak si blázen Citovat
jirkaj Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Tak jsem to pročetl a musim se smát:D:D. Škodovka bez charakteru,anglánum jsou Škodovky pro smích atd. atd.. Je vidět že jsou tu lidi plný předsudků vůči jiný značce. škodovka po mnoho let nejprodávanější auta v mnoha evropských státech o něčem svědčí si myslim! A co se týče toho že je lepší mít od každého \"plnokrevný\" auto(cesťák,tereňák,atd) tak to si asi většina znás JEN představuje. A lepší mít universál se kterým budu polikat brněnskou dálnici stejně jako cestu na chatu či na houby. A to nemluvím o cenách provozu takových aut. Co člověk to názor. Citovat
milda67 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 kdyby v tom pořadu nebyla notná dávka ironie,myslíš,že by dělali závod škoda verzus ferrari na okruhu ,který na několika místech rozkopaný? [upravil dne 9/2/11 22:37 milda67] Citovat
ozzy56 Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Tak jsem to pročetl a musim se smát:D:D. Škodovka bez charakteru,anglánum jsou Škodovky pro smích atd. atd.. Je vidět že jsou tu lidi plný předsudků vůči jiný značce. škodovka po mnoho let nejprodávanější auta v mnoha evropských státech o něčem svědčí si myslim! A co se týče toho že je lepší mít od každého \"plnokrevný\" auto(cesťák,tereňák,atd) tak to si asi většina znás JEN představuje. A lepší mít universál se kterým budu polikat brněnskou dálnici stejně jako cestu na chatu či na houby. A to nemluvím o cenách provozu takových aut. Co člověk to názor. je tu opravdu plno lidí, pro které je škodovka tím, co rudý hadr pro býka Citovat
elton Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 je tu opravdu plno lidí, pro které je škodovka tím, co rudý hadr pro býka Třeba pro mě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.