Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jawa 250 - co s ní?  

1. 1. Jawa 250 - co s ní?

• Zkusit prodat za 6 tis.
      1
    • Zkusit prodat za 12 tis. :)
      1
    • Nechat si a prodat později
      2
    • Nechat si a v budoucnu zrenovovat
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

co myslíte, mám prodat svou 250-ku? Jde o Jawu ČZ, rám je z kejvačky, motor z panelky (14k), puvodni motor z kejvačky má přidřenou kliku. Papíry v depozitu.

Svetlo a predni blatnik je z 350, tusim model 640. Dodelane blinkry. Blatnik a svetlo bych snad nekde našel. Barva neni original, ale je porad pekna. Takže za hodku mam cca origo (bez barvy, chromu) opet v cajku. Gumy dobry, bez baterky. Jsem si myslel, že to nechám za cca 4000,-, ale když jsem na netu hledal orientační cenu, tak jsem se docela zhrozil. Za tu dobu už se z ní stal pomalu veterán. Někdo za ní chce i 26 tis. :o (celkem pěkná) nebo 6 tis. (asi vytažená ze stodoly).

Je to vůbec za tu cenu prodejný??

Zatím na motorkách jezdit nechci..

Místo v garáži zatím neřeším.

Co byste udělali vy? ;)

H

Odesláno

Když mě bavilo ještě s tímhle kšeftovat tak podobné zbastlené stroje se pohybovaly okolo 1500-2000 bez dokladů max. Doklady okolo + 500,- Myslím, že pokud ti někdo nabídne 4000,- budeš rád, ale nahoď to na Aukro a uvidíš. Případně to prodej po dílech. Nechávat si to v garáži považuju za nesmysl pokud nemáš zájem o to ji zrenovovat, nicméně u renovace počítej s investicí v rozmezí 10- 20 tis. podle míry toho co zládneš sám a jak seženeš chromované díly.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...