Charlie 1 Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 ahoj měl bych dotaz na ty co jezdí na LPG,jaký dáváte motorový olej a jaký máte interval výměny oleje?a zda používáte přípravky na mazání ventilových sedel Flash Lube,Green Add.a poslední kolik máte najeto na LPG celkově km?asi nejvíc bude mít Ferry,ne? a svíčky měníte po kolika km?dáváte předepsané výrobcem s odtrhem -0.1mm nebo nějaký speciální? [upravil dne 6/2/11 17:47 Charlie 1] Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Nic nepřidávám, liju tam 10W40, měním mezi 10 až 15 tis. Auto má cca 230 tis. a předpokládám, že skoro vše na LPG. Citovat
victory Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Olej i i intervaly stejne jako benzín. Starý olej je po vypuštění čistější než na benzín, ale prodlužovat intervaly není dobré Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 jj na puvodnim motoru jsem mel 380tis km, od zacatku na LPG, co se lilo do 200tis km nevim, ale v holandsku to jezdilo do Peugeot servisu, takze predpokladam Total 7000 10W40, ja liju taky Total 7000. Lhutu stejnou jaku u benzinu, takze 15tis km, ted u toho novejsiho motoru z r. 99 co mam uz je prodlouzena na 20tis. Kdyz jsem mel u toho staryho sundanou olejovou vanu, byla jak nova a i na bloku, klikovce a ostatnich dilech nebyl znat povlak karbonu, na rozdil od jinych motoru ze 406 co jsem mel rozebrany a ktery byly vevnitr kolikrat dost zaneseny. Flash lube nedavam. Jo a jeste k tomu proc jsem motor menil, kdyz jsem mel rozebranej predek kvuli bouracce a mel jsem k dispozici peknej motor s poctivyma 130tis km, tak jsem si ho vymenil. U starsiho motoru jsem kdysi delal mereni vykonu a mel tusim 73kW (misto deklarovanych 81kW), ale po demontazi toho motoru jsem dodatecne zjistil, ze tam byly spatne nastaveny rozvody, saci ventily byly cca o ctvrt az pul zubu posunuty, takze to byl nejspis duvod toho snizenyho vykonu a i vysokych emisi, ktery jsem furt nemohl vyresit Citovat
Charlie 1 Odesláno 6. únor 2011 Autor Odesláno 6. únor 2011 taky měním olej po 15tis,je tam u mého motoru 30000/2roky a pak se intervaly zkracují ve ztíženém provozu a tak...ale 30tis se mi zdá,že ten olej nebude moct mazat....?taky mi to žere 1,5l/15tis což si myslím je dobrý.... Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 tak ten muj starej motor zral po pretesneni klikovky asi 0.7l/15tis km, u toho novyho ted budu menit po tech 20tis km (mam ho tam od zari) a vzal si asi necelej 1l jinak jeste treba svicky menim po 30-40tis km (jednou rocne) a spolu s vymenou oleje menim i filtry LPG (tzn. cca 2x do roka) Citovat
John_Ice Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 co jsem vypátral a zjistil bylo to,že svíčky stačej prostě obyč,ale měnit cca po 15 000km...že je zbytečný tam dávat drahé...a už vůbec né nějaké výcebodové... Flash Lube prý jsou to jenom vyhozené peníze,nemyslím tím výrobek,ale celej systém protože je to dělaný prý na podlak a ten je prý nejvíce při neutálu a ještě je to dávany do sání,takže se to možná dostane ma 2-3válce a dál to nejde.Prý se používá nějakej přístroj,že to tam sere tlakem a je to narvaný přímo na vstřiky plynu,takže se to dostane na každej válec,ale stojí to prý kolem cca 6 000kč. Citovat
Ferry Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 ja davam svicky dle obj.cisla peugeot pro motor LFY , takze Bosch FR7DC+, jednobodove, jak rikas, vicebodove se pro LPG nehodi vubec, nemam ani dobrou zkusenost se svickama spesl pro LPG, opravdu nejlepe mi jezdi ty co tam maji byt i na benzin a v obyc krame (kelly, autobenex) nijak drahy, tech 30 vydrzi bez problemu Citovat
John_Ice Odesláno 7. únor 2011 Odesláno 7. únor 2011 no jak říkám obyč ale když vydržej 30 tím líp....budu si to muset ,,osahat,, Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.