stajgrpavel Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 dik Styfi to me take napadlo ale k jakem dratum by me zajimalo :-) a co zvukova signalizace ??? ten dojezd jeste zkusim pohledat jestli tu neco najdu :-) Citovat
Guest bostich Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Nechci zakládat zbytečně nový topic, tak to napíšu sem. Z ničeho nic mi odešlo centrální zamykání. Pří zamčení dálkou i zámkem zevnitř auta mi řídící jednotka centrálu zacvaká a probliknou mi normálně blinkry, ale zámky se nezamknou.Tak jsem rozebral dveře s tím, že bude ve dveřích zlomenej drátek, ale nic jsem nenašel.Co mě ale zarazilo je, že od zámku jde 9 žil a v konektoru v průchodce dveří je jich 16 (+ další asi 16 pin konektor a další drátky).Možná je to kabelová příprava na novej model (mám rok 99 a takovej mezimodel) kde bude superblokáda. Zkoušel jsem prohvízdat kabely u zámku s konektorem ve dvěřích: z těch 9, co je u zámku jsem jich našel 6 na druhý straně. Neměl to někdo se starým modelem rok 99 rozebraný? Koukám, jsem se tu nějak rozepsal půl dne jsem s tím strávil-jsem zleva připálenej Citovat
stajgrpavel Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 no dvere jsem rozebrane nemel ... co mas vse v elektrice ??? ja mam jen predni okna a central ... ostatni je manual... ale zitra to zkusim rozebrat at jsem take prekvapen Citovat
Guest bostich Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 stajgrpavel : kebelů tam je *** centrál, zrcátko, a 4 okna Citovat
stajgrpavel Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 tak na ty blikacky jsem nasel toto ... hnede draty na draty od packy blinkru ( draty 233 a 234 co jdou z konektoru packy blinkru pod volantem )... tak zitra to zkusim Citovat
stajgrpavel Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 bostich : no tak to ja jich mam daleko mene .... doufam Citovat
Stifler Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 tak na ty blikacky jsem nasel toto ... hnede draty na draty od packy blinkru ( draty 233 a 234 co jdou z konektoru packy blinkru pod volantem )... tak zitra to zkusim I tohle by šlo, ale podle mě od toho blikače výstražných musí taky pod palubkou někde vést drát asi směrem k pojistkovce a ten drát by měl bejt asi jen jeden. Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 no to by pro me bylo lepsi pouzit jen jeden dratek zte ridici jednotky ... pokud bych mohl ten druhy pouzit na osviceni podvozku :-) jen nevim aby to neslo do skratu... ale asi to zkusim :-P pojistka to pohlida za me :-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 tak ty blinkry nejdou napojit jednim hnedym dratem z ridici jednotky noveho dalkace do svorkovnice s vystraznymi svetli... a to proto ze to pak klemuje i smerova svetla ... tudis at blikam kam blikam tak to blika vsechno :-) Citovat
Guest bostich Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 jenom doplním:po skoro celodenním pachtění se po špatném drátku jsem to vzdal.Nešlo to.Teď jsem přišel z práce a centrál funguje jako by nic.... Citovat
koblih69 Odesláno 26. květen 2011 Odesláno 26. květen 2011 tak ty blinkry nejdou napojit jednim hnedym dratem z ridici jednotky noveho dalkace do svorkovnice s vystraznymi svetli... a to proto ze to pak klemuje i smerova svetla ... tudis at blikam kam blikam tak to blika vsechno :-) 2 diody ... Citovat
stajgrpavel Odesláno 26. květen 2011 Autor Odesláno 26. květen 2011 koblih69: ahoj ... jak diody ??? uz asi vim co mas na mysli ... to me nenapadlo ale predelam to ... dik Citovat
Guest bostich Odesláno 20. červenec 2011 Odesláno 20. červenec 2011 jenom doplním:po skoro celodenním pachtění se po špatném drátku jsem to vzdal.Nešlo to.Teď jsem přišel z práce a centrál funguje jako by nic.... Vyřešeno.Vadná jednotka centrálu. Citovat
kmotrik Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Tak i já se pustil do instalace dálkovýho centrálu. Mám připojeno napájení, kostru, blinkry a zamykání :-D horší je to s odemykáním Nemám absolutně tucha kam napojit poslední kablík. originální byla jednotka s dvoutlačítkovým ovladačem ( velký a malý tlačítko ) takže předpokládám že můj případ bude 13-ti pinový konektor ten jsem nenašel, z pod kastlíku mi visí jen jeden konektor se sedmi pinama. Na něm jsem našel zamykání/odemykání ... když ho propojím s kostrou, tak se zamkne, když ho propojím znova tak se odemkne. Je možnost, že by to bylo dělané takhle hloupě? Protože pak nikdy nebudu s jistotou vědět zda mám odemčeno nebo zamčeno Kabely 6290 a 6291 jsem nenašel. Ten na který mám připojeno zamykání je šedý a je označen 6270 Díky za každou radu. Citovat
106sťák Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Kamarád mi to dělal aby se mi při zamknutí rozsvítili blikny,z tý jednotky centrálu co je za kastlíkem vyvedl drátek do tlačítka na výstražny,ale jsou potřeba 2 relátka aby se to nehádalo se směrovkama,a spokojenost... Citovat
h4wk3y Odesláno 3. prosinec 2011 Odesláno 3. prosinec 2011 Kamarád mi to dělal aby se mi při zamknutí rozsvítili blikny,z tý jednotky centrálu co je za kastlíkem vyvedl drátek do tlačítka na výstražny,ale jsou potřeba 2 relátka aby se to nehádalo se směrovkama,a spokojenost... Jak rekl koblih, 2 diody... s relatkama je to silene a zbytecne slozity Citovat
sanny1102 Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 jenom doplním:po skoro celodenním pachtění se po špatném drátku jsem to vzdal.Nešlo to.Teď jsem přišel z práce a centrál funguje jako by nic.... Vyřešeno.Vadná jednotka centrálu. Mohl bys to prosim te rozvést , bohužel mě to nedocvaklo tak dobre jako vám Citovat
chanchez Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 Kamarád mi to dělal aby se mi při zamknutí rozsvítili blikny,z tý jednotky centrálu co je za kastlíkem vyvedl drátek do tlačítka na výstražny,ale jsou potřeba 2 relátka aby se to nehádalo se směrovkama,a spokojenost... Jak rekl koblih, 2 diody... s relatkama je to silene a zbytecne slozity nešlo by to trochu rozvést? jako kam ty diody zapojit, a podobně. Citovat
stajgrpavel Odesláno 9. prosinec 2013 Autor Odesláno 9. prosinec 2013 dve usmernovaci diody ;-) tak aby proud nemohl jit zpet ;-) [upravil dne 9/12/13 19:46 od stajgrpavel] Citovat
chanchez Odesláno 9. prosinec 2013 Odesláno 9. prosinec 2013 v tomhle směru jsem lama, takže se možná zeptám dost blbě.kam ty diody umístit? mezi tu krabičku centrálu a drát na kterej se chci napíchnout? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.