Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nechci zakládat zbytečně nový topic, tak to napíšu sem. Z ničeho nic mi odešlo centrální zamykání. Pří zamčení dálkou i zámkem zevnitř auta mi řídící jednotka centrálu zacvaká a probliknou mi normálně blinkry, ale zámky se nezamknou.Tak jsem rozebral dveře s tím, že bude ve dveřích zlomenej drátek, ale nic jsem nenašel.Co mě ale zarazilo je, že od zámku jde 9 žil a v konektoru v průchodce dveří je jich 16 (+ další asi 16 pin konektor a další drátky).Možná je to kabelová příprava na novej model (mám rok 99 a takovej mezimodel) kde bude superblokáda. Zkoušel jsem prohvízdat kabely u zámku s konektorem ve dvěřích: z těch 9, co je u zámku jsem jich našel 6 na druhý straně.

Neměl to někdo se starým modelem rok 99 rozebraný?

Koukám, jsem se tu nějak rozepsal :D půl dne jsem s tím strávil-jsem zleva připálenej :D

Odesláno
tak na ty blikacky jsem nasel toto ... hnede draty na draty od packy blinkru ( draty 233 a 234 co jdou z konektoru packy blinkru pod volantem )... tak zitra to zkusim

I tohle by šlo, ale podle mě od toho blikače výstražných musí taky pod palubkou někde vést drát asi směrem k pojistkovce a ten drát by měl bejt asi jen jeden. :myslim

Odesláno

no to by pro me bylo lepsi pouzit jen jeden dratek zte ridici jednotky ... pokud bych mohl ten druhy pouzit na osviceni podvozku :-) jen nevim aby to neslo do skratu... ale asi to zkusim :-P pojistka to pohlida za me :-)

Odesláno

tak ty blinkry nejdou napojit jednim hnedym dratem z ridici jednotky noveho dalkace do svorkovnice s vystraznymi svetli... a to proto ze to pak klemuje i smerova svetla ... tudis at blikam kam blikam tak to blika vsechno :-)

Odesláno

jenom doplním:po skoro celodenním pachtění se po špatném drátku jsem to vzdal.Nešlo to.Teď jsem přišel z práce a centrál funguje jako by nic....:bacha

Odesláno
tak ty blinkry nejdou napojit jednim hnedym dratem z ridici jednotky noveho dalkace do svorkovnice s vystraznymi svetli... a to proto ze to pak klemuje i smerova svetla ... tudis at blikam kam blikam tak to blika vsechno :-)

2 diody ...

• O 1 měsíc později...
Odesláno
jenom doplním:po skoro celodenním pachtění se po špatném drátku jsem to vzdal.Nešlo to.Teď jsem přišel z práce a centrál funguje jako by nic....:bacha

Vyřešeno.Vadná jednotka centrálu.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak i já se pustil do instalace dálkovýho centrálu. Mám připojeno napájení, kostru, blinkry a zamykání :-D

horší je to s odemykáním :(

Nemám absolutně tucha kam napojit poslední kablík. originální byla jednotka s dvoutlačítkovým ovladačem ( velký a malý tlačítko )

takže předpokládám že můj případ bude 13-ti pinový konektor ten jsem nenašel, z pod kastlíku mi visí jen jeden konektor se sedmi pinama. Na něm jsem našel zamykání/odemykání ... když ho propojím s kostrou, tak se zamkne, když ho propojím znova tak se odemkne. Je možnost, že by to bylo dělané takhle hloupě? Protože pak nikdy nebudu s jistotou vědět zda mám odemčeno nebo zamčeno :(

Kabely 6290 a 6291 jsem nenašel. Ten na který mám připojeno zamykání je šedý a je označen 6270

Díky za každou radu.

Odesláno

Kamarád mi to dělal aby se mi při zamknutí rozsvítili blikny,z tý jednotky centrálu co je za kastlíkem vyvedl drátek do tlačítka na výstražny,ale jsou potřeba 2 relátka aby se to nehádalo se směrovkama,a spokojenost...

Odesláno
Kamarád mi to dělal aby se mi při zamknutí rozsvítili blikny,z tý jednotky centrálu co je za kastlíkem vyvedl drátek do tlačítka na výstražny,ale jsou potřeba 2 relátka aby se to nehádalo se směrovkama,a spokojenost...

Jak rekl koblih, 2 diody... s relatkama je to silene a zbytecne slozity :D

• O 1 rok později...
Odesláno

Vyřešeno.Vadná jednotka centrálu.

Mohl bys to prosim te rozvést , bohužel mě to nedocvaklo tak dobre jako vám :D;)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Jak rekl koblih, 2 diody... s relatkama je to silene a zbytecne slozity :D

nešlo by to trochu rozvést? jako kam ty diody zapojit, a podobně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...