stajgrpavel Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Ahoj Peugeotaci Nekde jsem se tu docetl ze 406 ma dva druhy dalkoveho ovladani centralu bud radiovy nebo prez IR ... jak bych to mohl poznat jaky mam??? nemam k autu dalkac a chtel bych ho sehnat tak abych vedel co vlastne mam schanet? pokud to jde zjistit podle VIN kodu tak muj je VF38BDHXE80507103 [upravil dne 16/2/11 15:09 stajgrpavel] Citovat
Dave_k Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Podle VINu máš infra. To by jsi musel shánět klíč + přijímač. Odděleně nekupovat. Jedině jako pár z jednoho auta. Podle mne nejlíp uděláš když koupíš nějakej uni (např. Jablotron) a dát tam ten. Sice ovládání už nebude v klíči, ale spolehlivější. Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. únor 2011 Autor Odesláno 5. únor 2011 ok dekuji takze kdyz koupim treba toto http://aukro.cz/dalkove-ovladani-pro-central-od-499-kc-i1405371950.html tak to pouziju k memu centralu ??? Citovat
Vítek1 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 jo presne tak napoji se to na draty od motorku dveri a jen to da impulz! ale s tema nejlevnejsima pozor, prece jen je to vec ktera ti zamika a odemika auto Citovat
Dave_k Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 Jo něco takovýho by mělo být v pohodě. Jen to napojíš místo tý infra jednotky a případně připojíš ještě blinkry a klakson. Citovat
stajgrpavel Odesláno 5. únor 2011 Autor Odesláno 5. únor 2011 dekuji za odpovedi a mate nakej odkaz na neco kvalitniho ? je fakt ze opatrnosti neni nikdy dost a dost casto mam v aute veci o ktere bych fakt nerad prisel :-) Citovat
victory Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 tohle je ok. před lety jsem to montoval do felicie, slouží dodnes, jen jsem jednou vyxměnil baterii http://www.jabloshop.cz/zabezpeceni-vozidel/dalkove-ovladani/cl-305-click-dalkovy-ovladac-centralniho-zamykani Citovat
Vítek1 Odesláno 5. únor 2011 Odesláno 5. únor 2011 tak jablotron je urcite OK za dobrou cenu, pak italska Geminy je super Cobra je taky dobra ale oboje je drazsi. S levnejsich me napada Keetec sice cina ale bez problemu. a urcite spoustu dalsich. Dneska je toho spousta bohuzel hodne je kvalitne uplne v haji nejake dokonce nemaji ani plovouci kod , behaji na neschvalenych fregvencich atd. Citovat
Stifler Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Omlouvám se, Pavle, že vstupuju do tvého vlákna, ale má 406ka r.v. 2000 řídící jednotku na centrál samostatně nebo je ovládání centrálu řízeno řídící jednotkou z motoru? Mám doma taky centrál s vystřelovacími klíči a zajímá mě, jestli by to šlo rozchodit v mé 406ce. díky za info. Citovat
Ferry Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 r.v. 2000 je ovladan z BSI, ne z RJ motoru, ano slo by pripojit i neorigo ovladani, ale je jine zapojeni nez u stareho modelu. Uz se to tu na klubu taky rozebiralo i s navodem a schematem, jak pripojit Citovat
Stifler Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 Ferry: Nechci otravovat, ale nemohl bys mi to najít, kde se to řešilo? Mně to hledání moc nepomohlo. Citovat
stajgrpavel Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 406tka ma vzduchovej nebo elektronicjek central ? Citovat
h4wk3y Odesláno 15. únor 2011 Odesláno 15. únor 2011 vzduchovej? rekl bych ze elektronickej.... Citovat
stajgrpavel Odesláno 15. únor 2011 Autor Odesláno 15. únor 2011 ahoj poradi nekdo kam mam jakej drat pichnout z tohoto schematu ??? nerad bych udelal nakej kopanec :-) 406 r.v. 98 Citovat
Ferry Odesláno 16. únor 2011 Odesláno 16. únor 2011 to stajgrpavel zapoj to podle toho obrazku Negative trigger: zlutej+zlutobilej na kostru cernobilej - odemyka bilej - zamyka ten cernobilej a bilej prijdou pripojit na draty co vedou na pozici 5 a 7 devitipinoveho hnedeho konektoru ridici jednotky centralu, ktera je za kastlikem spolujezdce (sediva krabicka rozmeru cca 2x5x15cm) To, ktery drat zamyka a ktery odemyka si vyzkousis tak, ze pri zavrenych dverich privedes na 5 nebo na 7 impuls od kostry a tam, kde se zamkne prijde ten bilej drat, tam kde to odemkne prijde cernobilej drat ale plati to jen, pokud jsi puvodni ovladac mel jednotlacitkovej, u dvoutlacitkoveho se superzamykanim je zapojeni trochu jinak, tam jsou ty draty na pozici 1B a 2B u 13ti pinoveho cerneho konektoru (v obou pridadech hledej draty cislo 6290 a 6291) [upravil dne 16/2/11 08:13 Ferry] Citovat
stajgrpavel Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 Ferry: dik moc za chvilku se jdu do toho pustit :-) tak to snad najdu Citovat
stajgrpavel Odesláno 16. únor 2011 Autor Odesláno 16. únor 2011 tak hotovo a zapojeno :-) a funguje to dekeji moc za pomoc :-) Citovat
stajgrpavel Odesláno 25. květen 2011 Autor Odesláno 25. květen 2011 omlouvam se ze jeste otravuji ale kam bych mel pripojit hnede dratky z nove jednotky k blikacum ??? a co dojezd oken ??? poradite jeste nekdo ??? Citovat
Stifler Odesláno 25. květen 2011 Odesláno 25. květen 2011 Co takhle ty drátky připojit k tlačítku výstražných blikačů? Dojezd oken tady taky pár lidí má na 406ce, jen nevim, jestli old nebo new model a jestli to jde u obou modelů. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.