Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim Vas clenovia.

Vie mi niekto poradit aka je original bateria v 607 2.7HDI rok vyroby 2005. Akou bateriou by som ju mohol nahradit. Rozmery mojej su 347-170-190. Original je tam Varta ale na nej nie je nic napisane aké ma hodnoty. Vsetci tu pise ze 607 maju dve baterie no ale ja som nasiel :mad: zatial len jednu v kufri a to dost velku a ta druha je potom kde :myslim.

Prosim ak niekto vie tak odpiste potrebujem to nutne auto caka v servise a musim doniest baterku. Lebo bez nej to vypisuje chyby. Povedali ze je vraj slaba ma menej ako 50 %.

Dakujem pekne

Odesláno
Ale nie je tam len jedna vzadu?

Ked hu dam testovat v predu na radii v menu tak mi ukaze 100%. A aká je tam v predu?

Předpokládám na RT3 . To není test velké baterie, ale vnitřní záložní RT3.

• O 2 roky později...
Odesláno

Mám podobný problém, na 607 2,2Hdi 98kw r.v. 2001, je tam iba jedna bateria, tiež nemám žiadne značky ani nič podobné. Neviete akú ta dať baterku, a tiež aké ktoré su spoľahlive značky a tak.

Dik

Odesláno

2.7hdi jedna baterie v kufru vlevo.

Zajdu tam, kde opravdu prodavaji aku a tam ti poradi. Co to je za servis, za nedovedou dat správnou baterii a čekají na dodání nové

Odesláno
Mám podobný problém, na 607 2,2Hdi 98kw r.v. 2001, je tam iba jedna bateria, tiež nemám žiadne značky ani nič podobné. Neviete akú ta dať baterku, a tiež aké ktoré su spoľahlive značky a tak.

Dik

Zvláštni, stejne auto a baterie mam dvě, hoď sem VIN

Odesláno

Takže moje VIN,

VF39D4HXB92054769

Teda aspoň o druhej baterii neviem :myslim

Ale, keď máš lepšiu výbavu alebo full tak tam už boli dve. Ja mám tu slabšiu podľa všetkého.

Aké hodnoty má ta bateria v mot. priestore? Značka?

[upravil dne 2/7/13 08:13 od pires23]

[upravil dne 2/7/13 08:31 od pires23]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...