Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

TO ADMIN: Je možné aby nějaký automat scanoval e-mailové adresy z Peugeot-clubu? Jedině sem jsem dával mojí soukromou adresu, kterou jinde neuvádím a mám jí zahlcenou spamem. Pokud ano už asi nemá cenu s tím něco dělat, naše adresy mají, ale pro nové členy by se to dalo zakódovat nějakým scriptem, ne?

Odesláno

Sice nejsem admin, ale pokud uvedeš kdekoliv svůj email, tak musíš počítat, že si Tě spam dřív nebo pozdějc najde. A tu adresu nemusel dotyčný program získat tady. Nějaký spyware u někoho, kdo má Tvoji adresu v adresáři může způsobit to samý.

Teď už Ti nezbývá, než s tím žít. Zkus používat například Thunderbirda, má v sobě zabudovanej adaptivní filtr proti spamu, s kterým jsem celkem spokojenej. Ovšem neuchrání Tě to před tím, že Ti ten nevyžádanej mail přijde. Ale před tím Tě už asi neuchrání ani pánbu svatej...

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Sice nejsem admin, ale pokud uvedeš kdekoliv svůj email, tak musíš počítat, že si Tě spam dřív nebo pozdějc najde. A tu adresu nemusel dotyčný program získat tady. Nějaký spyware u někoho, kdo má Tvoji adresu v adresáři může způsobit to samý.

Teď už Ti nezbývá, než s tím žít. Zkus používat například Thunderbirda, má v sobě zabudovanej adaptivní filtr proti spamu, s kterým jsem celkem spokojenej. Ovšem neuchrání Tě to před tím, že Ti ten nevyžádanej mail přijde. Ale před tím Tě už asi neuchrání ani pánbu svatej...

Proč se nedá za SPAM rovnou střílet ? :(

Viry sou dobrý, někdo si s nima dal práci a využívají blbosti uživatele a chyb systému, které díky tomu někdo opravuje.

Ale SPAM je svinstvo, které zasírá schránky a nedá se mu bránit.

Odesláno

Nejlepší je \"antispamová ochrana\" na Seznamu. Odchytilo mi to i normální pracovní maily (holt byly z Hong Kongu), a já jsem se divil, že zákazníci neodpovídají - jejich maily byly v antispamové schránce. Nu což, říkám si, tak těch pár adres Seznamu označím, že u nich se o spam nejedná. Ovšem - na to Seznam není zařízený... Jediná možnost, kterou mi to nabídlo, je vypnutí filtru. Takže teď denně mažu na padesát spamů. Úžasná vymoženost, tenhle antispamový filtr Seznamu. :bojim

[Editován dne 12/1/05 Garfield]

Odesláno
Napsán autorem P205XR

Mě dneska přišlo:

zdravim jsem z Chomutova barthezzz - peugeot-club

Tak nechápu co to má bejt ????

No, tak to je typickej spam.:D:D:D

Ad antispam na seznamu - jediná ochrana je všechno to stáhnout a třídit až u sebe. Jak jsem poznamenal, Thunderbird má ten filtr docela dobrej, takže já ty spamy ani nevidím, hned se přesunujou do zvláštní složky a posléze mažou.

Odesláno

Petr605: jojo nejdřív jsem to fakt nechápal, ale pak mi to došlo,

Prosím všechny: jestli mi budeta psát mail tak nam napište o co jako jde a tak abych nemusel jak hovado přemejšlet co a jak - Díky :papa

Odesláno
Napsán autorem P205XR

Petr605: jojo nejdřív jsem to fakt nechápal, ale pak mi to došlo,

Prosím všechny: jestli mi budeta psát mail tak nam napište o co jako jde a tak abych nemusel jak hovado přemejšlet co a jak - Díky :papa

Počkej, počkej, to jsem nepsal já, jestli si myslíš tohle. Zase nejsem pako, abych posílal takovýhle zhovadilosti.

Odesláno

pište adresy např. fusion()seznam.cz, fusion*seznam.cz, fusion(at)seznam.cz

jinak se tomu zabránit nedá, seznam má dobrej systém ale taky mě občas něco proklouzne do doručených a naopak

Odesláno
Napsán autorem Fusion

pište adresy např. fusion()seznam.cz, fusion*seznam.cz, fusion(at)seznam.cz

jinak se tomu zabránit nedá, seznam má dobrej systém ale taky mě občas něco proklouzne do doručených a naopak

hm, tak to psat muzes, muzu to dokonce predelat i na strance v informacich o clenech, ale priznejme si... spameri (ani robot, kterej prohledává), se na to nenachytá... není nic jednoduššího naučit robota že má hledat kromě zavináče i * atd.... :mad:

holt nezbývá než

český spam - peásknout na úřad na ochranu osobních údajů - jednu firmu už jsem tam poslal

cizí spam - kupodivu mě pomohlo u několika spamů dát unregistered nebo remove (pokud tam ta volba je) a kupodivu to pomohlo - místo 100 mailů denně jich chodí cca 10

Odesláno

ono, pokud se to vezme presne dle litery zakona, tak spravne bychom meli pozadat vsechny cleny, kteri maji zaskrtnuto posilani emailu (novinky nebo deni v clubu) o novy souhlas s poskytovanim obchodnich informaci - i kdyz zas zakon docela presne stanovi, co je obchodni informace, ale mame to presne na hrane, takze bychom meli spravne preformulovat vetu a vsechny cleny pozadat o potvrzeni se zasilanim obchodnich sdeleni.... I kdyz jak rikam, obchodni sdeleni je to tak na pul...

Ma cenu Vas zatezovat s takovouhle byrokracii??? Nebo muzem posilat dale \"SPAM\"?

[Editován dne 12/1/05 Ondra]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...