Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,tak jsem byl prvnim ve Znojme co videl nazivo 508,moje pvni dojmy super,krasny auto se slabsim motorem 1.6 HDi 16V THP 156 MAN 6 a vybava Allure a je v jemne modre barve cena 719litru ,interier me dostal,nadhernej,muj osobni nazor,ze je tam troska z audi,nemuzu si pomoct,sedačky kůže textil,moc hezke a nevypadaji vubec lacine,vnitrni osvetleni s LED diody,volant se mi libil multifunkcni,ten bych bral do 407 hned... :) no a o palubovce nemluvim,ta je moc taky krasna,tak jak na fotkach... Meli to strceny v dilne,takze takova ViP mini prohlídka... :) na projizdku mi hned budou volat,tak se uz tesim....

maji od vedeni narizeno,ze vystaveni od 10.2 a nasledovne zkusebni jizdy az od 15.2 ,tak nechapu,kdyz uz ji maji,proc ji nemuzou vystavit,ale je mi to jedno,hlavne,ze jsem v tom uz aspon sedel.... Takze me dalsi vysnene auticko je 508 nic jinyho nechci :)

fotky nemam, to az priste...

ale bral bych GT 2.2 HDi 204k FAP AUT 6,ale to je uz za 900tacu :)]

[upravil dne 5/2/11 18:49 ace11]

Odesláno

Ja tam byl a zas o tolik si neprisel krom videni a osahani 508 :) Drobnej doprovodnej program s pojenej s rautem :D Kazdopadne auticko pekny to se musi nechat :super

Odesláno

Včera jsem absolvoval tu \"party\" v Pradubicích a byl jsem docela zklamanej.

Návštěvníků včetně mé maličkosti tam bylo 3:o.

508 jsem prolezl komplet. Omlouvali se, že dostali nějakou skoro sockovou verzi. 1,6HDI se skoro nejmíň vybaveným interierem, ale i tak bylo na co koukat. Vnitřní prostor auta dost dobrej to musím pochválit. Vzadu jsem při svých 185cm neměl nejmenší problém.

Chvilu jsem pokecal s majitelem salonu a říkal, že 508 je náhrada za 407 nikoliv i za 607 a SW by mělo být do měsíce.

Ještě jsem jim ta prolezl RCZ :super. Na víkendy by se mi líbilo.

Sežral jsem pár chlebíčků, nějaký kafe a vodu vypil a odcházel jako poslední.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

V pondělí jsem si sjel s Peugeot 508 sedan 2.0 HDi a musím říci, že mě velmi mile překvapil. I když jsem jel krátkou trasu, tak i to stačilo na to, aby se prověřil podvozek 508. Vzadu seděl syn, který je dost vysoký a měl dost místa nad hlavou. Celkový dojem udělala na mě 508 velmi dobrý. Bohužel, se svým platem na ni nikdy nedosáhnu:(. Budu si muset počkat několik let:):D. Peugeot 508 sedan se povedl. S 508 SW nezkoušel.

post-7387-14109616209565_thumb.jpg

[upravil dne 30/3/11 17:26 OK406]

Odesláno
Oficielně je od 15.2.

Párty se koná 10.2.

Tak to Vám závidím. Na východ. Slovensku žiadny predajca nič také nezorganizoval.

... ale zorganizoval... Slovenský importér zorganizoval v BA a v KE \"uvedenie\" vozidla na trh spolu so skúšobnými jazdami, pozvaní boli všetci majitelia 406, 407, 607, ktorí svoje autá kúpili ako nové v SR, každý z týchto ľudí si mohol vybrať, či sa mu viac hodí naše hlavné mesto alebo metropola východu!

[upravil dne 24/3/11 23:03 Modzillo]

Odesláno

Tak to si ma prekvapil. Napísal som mail do Košíc, že som dlhoročný fanúšik a majiteľ niekoľkých peugeotov a ak by sa konala prezentácia P508, pri príležitosti zahájenia predaja, tak by som sa rád zúčastnil tejto akcie. Aj keď som si u nich nikdy nekúpil nové auto, tak po mojom oslovení, to mohli pre mňa urobiť. Patrí im za to veľký :potlesk:potlesk:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...