Pe.Tr Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Obrátil se na mne pán s prosbou, že na svůj vůz schání karburátor a těsníci gumy do dveří. v originále se toto již nedodává a i tak by to byla raketa, druhovýroba neexistuje nebo oni teda nevíme. vin v tomto případě nepomůže tlumočím : Peugeot 205 GR (ve velkém TP označen jako 205 1,2 XR) osazený motorem 1,4 litru (1360 ccm), typ motoru je uváděn buď 150 D, nebo XY 7 (jsem již několikátý majitel a vůz byl přestavěn na zachovalejší karoserii). Jedná se mi o karburátor SOLEX 34 PBISA 12 a ještě potřebuji kedry (těsnění) do dveří, když vůz je třídveřový Vzhledem k tomu, že mi vůz velmi dobře slouží jako druhé vozidlo, které používám na cesty po městě byl bych velmi rád, kdyby se mi podařilo sehnat uvedený karburátor, neboť karburátor osazený na motoru již s velkými problémy splňuje příslušné normy na exhalace. Také bych uvítal sdělení, pokud by se originál karburátor již nesehnal, jestli jde nahradit některým typem, který je k dispozici. Současně si Vás dovoluji požádat, jestli v klubu nemáte náhodou servisní příručku k citovanému typu vozidla, případně její elektronickou verzi, nebo tuto na CD. Příručku v tištěné podobě bych si mohl okopírovat a vrátit Děkuji Vám za odpověď a přeji hezký den Miloslav Hlaváček mihlavacek@volny.cz - pokud umime nějak pomoci prosím pište to sem , pánovi jsem zaslal link na toto vlákno. Díky všem za pomoc. Pe.Tr Citovat
MilanF1 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Těsnění dveří bude stejné s P309 - dveře jsou stejné, alespon u 5dv. Citovat
Jarouš307 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 MilanF1: Koukal jsem do SB a ten profil v P309 je jiný. Dalo by se koupit origo přes Peugeot? Ale ta cena cca 1800Kč? Kdyby někdo měl parametry toho těsnění, třeba by se alternativa našla. Citovat
oddie Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Karburátor lze dát z nějaké staré škodovky, Rebik to tak kdysi měl, zeptej se ho na srazu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 nekde jsem to cetl ze snadi s facka ale nemuzu to najit Citovat
marko306 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 niečo som našiel tuná, ale idem ešte hľadať Citovat
marko306 Odesláno 2. únor 2011 Odesláno 2. únor 2011 Oddie ma predbehol. Akurát som to sem šiel dať Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.