Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Drazkovy řemen po vyměne-stale prokluzuje

Recommended Posts

Odesláno

cca pred mesicem sem nechal vymnenit drazkovy řemen v Peugeot servisu, protože napínani mám automaticke ale na altiku.

Řemen mam novy a dneska mi opet zacal prokluzovat a pískat. sice je ted venku -7 ale piskat by snad nemel:(

Neví nekdo jestli existuje nejaky sprej aby ten remen lepší přilnul? Fakt uz nevím co stim muže byt.

Nebo bude chyba nekde jinde?

Odesláno

auto bylo pred mesicem v servisu. ten co to mnenil mi rikal že na tu vymenu potreboval specialni připravek a musel sundat i altik. Prej mam prechodovou 307 ostatni maji napinani automaticke a vymnenuji si to sami.

Rikal mi jen že ten řemen byl v dezolatnim stavu tak mi tam dali novy a řikal že by měl vydržet. Snad by poznal že je spatna volnobežka nebo neco s řemenici:myslim

A ten sprej ví nekdo jaky mam koupit? zkusim to aspon střiknout

Odesláno

Já sem mazal na 306 taky mýdlem řemen od altíku.Normálně tekutým a pomohlo to namazal sem ho když motor neběžel a několikrát a zatím dobrý:D

Odesláno

Taky mám takovej problém. Pořád to tam odsud pískalo. Tak jsem vyměnil na zkoušku všechny kladky a nic. A pokaždý když jsem zajel do sněho tak to přestávalo i dobíjet,až začal i padat řemen. Tak jsem dal novej a ono to pískalo pořád tak jsem ho posypal dětským zásypem(pudr) a na čas to dá pokoj,ale stále se to vrací:( Tak možná to bude tou \"vyjetou\" řemenicí na altíku. Ale ten pudr je funkční:super. Na čas

[upravil dne 1/2/11 20:17 jirkaj]

Odesláno

nedávno som mal berlingo v servise a tam mi povedali pri tomto probléme že sa jedná o remenicu na kluke kde je medzi rozvodovou remenicou a drážkovou remenicou guma ktorá povolila vrzga ale ešte drží. tiež to niečim striekali ale vydržalo to chvílu.

tiež je to 1,6 HDI

Odesláno
nedávno som mal berlingo v servise a tam mi povedali pri tomto probléme že sa jedná o remenicu na kluke kde je medzi rozvodovou remenicou a drážkovou remenicou guma ktorá povolila vrzga ale ešte drží. tiež to niečim striekali ale vydržalo to chvílu.

tiež je to 1,6 HDI

Pravě že sem to měl taky nedávno v servise a rikali že je vše OK tak nevím no:myslim myslim si ze kdyz na to koukali v autorizáku že by to sand měl poznat co je OK a co ne. Měl cely alternator sundany

Odesláno

no a to si zober ze to moje ma 60 000 km dva a pol roka a chodím len do autorizáku.

to piskanie som nahlasoval tri krat

prvy raz vymenili remen

druhy krat tam nič nenasli

tretí krat mi povedali tu remenicu

Odesláno

Řešil jsem to taky, vyměnil jsem všechno ( řemenice na klice, kladky, volnoběžka, napínák... ), vše mnohokrát očistil, stříkal sprejem na řemeny.... a nic nepomohlo. Pak jsem už v zoufalosti vyměnil potřetí řemen ( 2x continetal ) - tentokrát za Dayco. Co mě zarazilo, že je v té drážkované strany \"chlupatej\" ... no od té doby je klid.

Odesláno

Nechapem jednu vec, ked si daval menit remen v servise a po mesiaci zacal piskat, preco nejdes opravu reklamovat?

Inak ak je to remenica co spomina Durko tak to zistis tak ze spravis cez nu ciaru fixkou, nastartujes a zatazis alternator vyhrievanim, svetlami, servo plnym vytocenim do strany a potom uvidis ci ti to preklzuje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...