oni Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 taky premyslim jit do cerny strechy,ale bojims e si to delat doma... jenze kdyz si to necham udelat,jsou to zase strasny penize,coz je mi lito davat.. Citovat
Šalda Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Doma bych se do toho určitě nepouštěl, a myslím že jen střecha nebude zase tak drahá Citovat
Tomazy Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 za kvalitu sa plati http://www.tintek.cz/ viem si predstavit cele auto v matnej ciernej alebo nejakej chrome farbe Citovat
Capy Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 klidně se do toho puste i doma nic na tom není. stačí zamést a vytřít. Dobrý je i koberec ten bordel pohlcuje a nepráší. O otlučené kapotě od kamínků to jsou jen pověry. co jsem lepil tak byly všechny a nikdy to nevadilo. jen hlubší díry jsou pak někdy vidět. Ze zásady používám folie 3M a to proto že si chci ušetřit nervy nechci to pořád předělávat. Citovat
max_payne Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 2Capy, kde nakupujes 3M folie, pls posli mi kontakt. Citovat
wojtěch Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 capy potěšil jsi mně :-D.. na jaře se chci pustit do černé střechy.. akorát se bojím střešního okna okna jak to budu obřezávat.. Citovat
wooody Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 taky jsem se na to už ptal, polepení 306 do černého matu vyjde na 21 tis.. Citovat
Capy Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 folii kupuji přes obchodáka co jezdí k nám do firmy a dělá mi i hezčí ceny. Nejlépe je folii nacpat pod lišty a pokud to u toho okna nejde tak zaříznout kolem, ale bacha na lak.normálně to drží téměř nikdo to nezahýbá ani tam kde by se čekalo. Citovat
DERT123 Odesláno 31. leden 2011 Odesláno 31. leden 2011 2Capy, kde nakupujes 3M folie, pls posli mi kontakt. kukni aj tu http://www.samo-lepky.sk/ Citovat
max_payne Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 zajtra idem do reklamky kde som robil pre reflexne nalepky na zadny naraznik ako maju OCtavky RS, a zistim ci oni vedia ziskat taku foliu... Klasicku ciernu matnu mam uz zabezpecenu. Citovat
max_payne Odesláno 31. leden 2011 Autor Odesláno 31. leden 2011 A ked sa to vsetko podari mozno rozbehnem s polepmi bussines:D:D:D Citovat
fe-re Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 ak chces polepovat \"ploche\" diely ako su kapota strecha a podobne volil by som mozno lacnejsiu alternativu a to folie ORACAL, radu 751 alebo 951, sam som s tymito foliami v skoro domacich podmienkach polepoval strechu mini copera a v celku to dopadlo...skusal som polepit aj hlinikovy disk a keby ze mam viac trpezlivosti tak to dotiahnem k dokonalosti ... pozeram ze si z Prešova, mas tam firmu reklama s.r.o oni ti urcite poradia co za foliu mas pouzit Citovat
max_payne Odesláno 2. únor 2011 Autor Odesláno 2. únor 2011 Dik za tip, ale z vlastnej skusenosti viem, ze po urcitom napnuti folie nastanu praskliny folie po vystzriedani rocnych obdobi, lebo tie folie nemaju taku tepelnu flexibilitu... Keby to bolo naopak, tak si clovek za par € polepi auto:myslim Citovat
maxxi Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 taky lepim cena kapoty carbon 3500 prace + folie vice unfo na www.x-studio.cz Citovat
Fusion Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Kriste pane, tos mohl říct, že na mě začne z repráků kdosi řvát Citovat
Fusion Odesláno 9. únor 2011 Odesláno 9. únor 2011 Kdo by chtěl ten karbon a troufl si to udělat (kapota je pohoda) tak se mrkněte sem můžem udělat hromadnou a pak to všem vyjde za rozum. Citovat
stajgrpavel Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 tak ja to delal sam .. kapota je carbon a blatniky jsou polepene cernou matnou foili ... cerna matna pujde na cele auto az bude tepleji a vice casu .... sice to neni dokonale ale je to lepsi nez mit jeden blatnik cernej a druhej zelenej ( cernej jsem nesehnal a puvodni jsem rozsekal ) a na kapote se mi zacal loupat lak ... prasknul tmel pod nim a zaclo se loupat kolo o prumeru asi 20cm ... Citovat
stajgrpavel Odesláno 2. březen 2012 Odesláno 2. březen 2012 na oba predni blatniky stacila jedna folie z aukra za asi 450kc , to jsem delal asi pred mesicem a kapotu jsem lepil vloni v lete a folie byla za 900kc .... ted uz je to za polovinu :-) myti auta je v pohode i myckou jsem stim parkrat projel .... a drzi to jako blazen Citovat
Cinicman Odesláno 3. březen 2012 Odesláno 3. březen 2012 inak nad tou ciernou strechou som aj ja rozmyslal Aj ja by som chceeel čiernu strechuuu... :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.