silvar Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 zdrarec,hele shanim těhlici(ta vec co drzi kolo +brzdovy trmen)nevim jak se to presne jmenuje ale prej takhle,nevite kolik to tak muze stat,treba i ojeta. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 je to těhlice--na 306 na vrakovišti za pár korun-200-300kč ??? Citovat
silvar Odesláno 29. leden 2011 Autor Odesláno 29. leden 2011 jo diky to sem potreboval vedet,protoze borec ze servisu mi to nabizi za 1000 kč,samozdrejme uz sundanou s jineho auta nebo vraku.... Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2011 Odesláno 29. leden 2011 píšu jen o samotné těhlici--jestli má být i s nábojem kola a ložiskem, tak samozřejmě víc, ale litr se mi zdá moc... Citovat
victory Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Někdo tomu řiká taky šenkl. Cena 200 - 500 . Citovat
koblih69 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 cena 1000,- je opravdu tak za komplet i se slušným ložiskem. Na druhous stranu. Pokud ti to bude někdo posílat zaplatí 150 za poštu, nebo proto někam pojedeš. Jestli je to ten kdo ti to bude dělat tak mu prostě řekni, že mám nabídku na těhlici za 400,- a ať ti sleví na práci a budete voba spokojení. [upravil dne 30/1/11 10:03 koblih69] Citovat
oddie Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Tak nějak. Mimochodem jestli někdo prodává samotnou těhlici za 200 a ještě se patlá s vyndaváním náboje s ložiskem, to musí bejt dobrej zoufalec, vždyť to nezaplatí ani tu práci s tím. To už je lepší to hodit do sběru. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Tak nějak. Mimochodem jestli někdo prodává samotnou těhlici za 200 a ještě se patlá s vyndaváním náboje s ložiskem, to musí bejt dobrej zoufalec, vždyť to nezaplatí ani tu práci s tím. To už je lepší to hodit do sběru. není všude situace stejná jako v Praze, jsou vrakoviště kde tu těhlici má samotnou, nebo kde v zájmu kšeftu prodá komplet za dobrý peníz,je to totiž z auta, které se 10 let nevyrábí a těchto dílů mají hafo...,jak často je potřeba nové těhlice??? to ovšem vy kolem práglu nemůžete vědět, párkát jsem se stavil na vašich různých vrakovištích pro pežoty a člověk se tam cítí jako obtížný hmyz...,někdy mi -oddie- podle svých vyjádření připadáš, jako bys byl jejich zaměstnancem Citovat
oddie Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Ano, to omezené uvažování, že někdo může být jen zaměstnancem mě asi nikdy nepřestane překvapovat. A jen tak mimochodem, proč tedy tolik lidí z Moravy radši jezdilo pro díly ke mně do Prahy, hm? Protože měli jistotu, že jim neprodám namaskovaný šmejd, jako to dělali tam \"v zájmu kšeftu\". Citovat
silvar Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 tady u nas je v roznove vrakac peugeot takze tam zajedu,protoze stejnak sem si rikal kdyz to budu menit tak dam uz lozisko nove stejnak,to co mi donesl z autoservisu a chce za to litr je des bes rezavy,takze stejne bych lozisko musel menit.radeji se kuknu na vrakac Citovat
oddie Odesláno 30. leden 2011 Odesláno 30. leden 2011 Za litr má být těhlice jak když ji vymaluje s ložiskem OK, to jestli to válel 3 roky venku na dešti a teď to chce prodat, tak to ať si strčí. Citovat
silvar Odesláno 30. leden 2011 Autor Odesláno 30. leden 2011 sak prave jak jak jsem to videl tak sem si rikal za todle dat litrozu to teda ee Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.