Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau kluci, tak v pežotu jsem byl jednou, když jsem auto přivezl a k výměně rozvodů mi doporučili i výměnit kladky - proto ta cena. Jelikož už rozvody já měnit nebudu, tak jsem cenu neřešil a nechal to na origo servisu kuli záruce. Olej, destičky, filtry apod si dělám sám. Teď jsem zrovna koupil destičky, tak jsem zvědav jaké budou, ale značku si nepamatuji. Za výměnu Aditiv Fap do 307 dával kolega cca 4000,- ranec co ??

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes výměna rozvodů+čerpadlo+ všechny filtry+řemen na altik+olej=8500 Kč :super

a ještě přehrátí jednotky FAP (vymazání veškerých hlášek),pohoda když to už nic nehlásí,jako třeba ,,minimum aditivum\" ::super:super

[upravil dne 9/3/11 22:10 Haryk]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahoj lidi

chtěl bych se zeptat kam nejlépe na výměnu rozvodů v Praze 6 a okolí (zatím se mi nejvíc líbí jeden vyhlášený servis nedaleko Mělníka :), jediné co mě odrazuje je ta vzdálenost), za jak dlouho to šikovný mechanik zvládne vyměnit a co vše se ještě vyplatí v rámci téhle výměny na autě udělat, když už to bude rozdělané. Taky bych rád do servisu, kde už nějakou 807ku dělali a budou vědět co a jak, ale možná na tom nic není a zvládne to každý, ale už jsem se taky setkal s mechanikem co to odmítnul dělat.

EDIT: mám 2,2 HDi 94kW

Díky všem za rady a názory. r.v. 2003

[upravil dne 3/12/11 08:25 od teret]

Odesláno
PP205 tady si ho najdi, je kousek od Mělníka. A nebo značkový co dělá předseda.

Jo jo PP205. Ja byl u něho taky, raději si najedu o několik km víc, ale vím že to mám na 100% spravené a za slušnou cenu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...