Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
a co takto ich \"osustruzit\" jazdou, zopar prudkych zabrzdeni pri cuvani vo vyssej rychlosti a mas to :D

Ked mas na mysli tu hrdzu na zadnych kotucoch,tak tento sposom som zvolil ja a ta hrdza na kotuci mi zodrala platnicky cca po 15 000 km mojej sportovejsej jazdy.

Podotykam ze som auto kupil po mejitelke,ktora zrejme moc prudkunebrzdievala.

Nejak ma to ale netrapi lebo som mal na plane aj tak komplet brzdy menit.

Kto ale nechce strkat prachy do auta tento sposom nedoporucujem.:bojim Otazne je ale kolko by stalo osustruzenie kotucov plus zarovnat platnicky plus praca. Komplet vymena kotucov (zadnych) plus platnicky a praca boli 100 euro.:D

Odesláno

Čaute všetci!

Tak včera som konečne prezul na leto, no z hrôzou som zistil, že stav mojich zadných bŕzd je v katastrofálnom stave. Preto by som potreboval zistiť typ kotúčov + doštička, poprípade cena. Moje VIN: VF33E9HZC83544648. Ďakujem.

Odesláno

RadoN

jeden kotouč s ložiskem -4249 34- cena v pežo cca 3900kč

desky musíš demontovat a podle starých koupit (jsou tam dva druhy podle značky brzd)

cena sady desek cca 1600kč

Odesláno

Ahoj, čeká mě výměna brzd můžu poprosit některého, jestli by mě mohl zjistit podle VIN. jestli mám zadní kotouče s ložiskama nebo bez.

Moc díky

VIN. VF33ERHSB82470230

Odesláno

Tak som vymenil zadné brzdy. Kotúče s ložiskom + dočtičky - 285€. Po ubehnutí asi 10 km mi začalo svietiť ABS a ESP. Nevie niekto prečo???

Odesláno

Mozte mi prosim napisat zoznam vsetkeho naradia na vymenu komplet zadnych brzd? Mame kotuce s loziskom. Som v anglicku a zosebou len srobovaky imbusaky torxy a paru klucov.

Na kotuc s loziskom treba stahovak alebo ide von lahko?

Novy treba niecim nalisovat alebo sa len dotiahne maticou?

Velkost matice je 22? podla servisboxu ano

Nejake blizsie rady? pripravok na ``zatocenie brzdoveho valca`` do povodnej polohy je uz na ceste kumne. Potom cely postup nafotim nech to maju ostatni lahsie. Ide len o to aby mi pri vymene nechybal nejaky potrebny donucovaci prostriedok :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

poldo306 :

neviem o ake auto ide ?ak o 307 tak:

1.) kotuč išiel lahko nepotreboval som nič

2.)dotahoval som ho len maticou,gola č.36 a asi 1 m dlhá trubka(aby si to dokázal povolit a potom aj dotiahnut)

3.)neviem kde sa dá pozriet matica v sericeboxu velikost- teraz som na to pozeral a nezistil som to no zdá sa mi že je tam matice na náboji klíč č.36 toto je obr.na moje zadné brzdy P307 Break

kzwykk46gdrxmknp6ybk7kd67uaps4b3.JPG

Odesláno

Gabriel vdaka :)

slo to vsetko bez problemov, dokonca aj matica bez trubky ... akurat ze velkost mame 32, neviem ci je to tym, ze je to anglican ale aj na UK forach kazdy pise 36 ... inak su tu pre porovnanie dost priaznive ceny, 145 libier za kotuce s platnickami, oboje BOSCH :)

Odesláno

No teď o vikendu jsem to taky řešil. Ovšem koupil jsem kotouče nez ložiska a na tu moji herku jsou potřeba kotouče s ložiskem. Zítra je jdu zkusit vyměnit a vše si zkusit nanovo.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dobrý den,

potřeboval bych zjistit, jaké přední i zadní brzdové kotouče (velikost), zda mám s ložiskem a jaké brzdové destičky na mého Peugeota 307 SW Vin VF33H9HZC84566909.A jakou značku brzdové kapaliny mám použít.

Díky moc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...