Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

T16 je dneska na pikaču - hmotnost, raritnost, problém s ND.

Větší sranda je s Mi16 - klasika bez 4x4 (hmotnost dolů), 160 ch na 1100 kg hmotnosti.

Ono také klasické (udržované) GTi s 130 ch na 900 kg je taky dobrý \"fracek\". Zvláště bez ABS a podobných píčovin. Jen není kvůli krátké převodovce dobrý na dálnici. Tam vede Fobia RS 1.gen diesel :D

Autor článku na \"autickar\" tedy slintá nad špatným hrobem :D

(což u pisálků podřádné garnitury je normální)

Odesláno
T16 je dneska na pikaču - hmotnost, raritnost, problém s ND.

Větší sranda je s Mi16 - klasika bez 4x4 (hmotnost dolů), 160 ch na 1100 kg hmotnosti.

Ono také klasické (udržované) GTi s 130 ch na 900 kg je taky dobrý \"fracek\". Zvláště bez ABS a podobných píčovin. Jen není kvůli krátké převodovce dobrý na dálnici. Tam vede Fobia RS 1.gen diesel :D

Autor článku na \"autickar\" tedy slintá nad špatným hrobem :D

(což u pisálků podřádné garnitury je normální)

viezol si sa niekedy v T16? aj napriek kilám naviac je to s MI16 neporovnatelné.:super

Odesláno

nevezl, ale když jsem v Šebe na letišti viděl brzdit T16 4x4 vs. Johnovo Mi-čko, radši bych seděl u Johna.

Ale jo, pokud chceš a máš čas řešit ND po Evropě, nic ti v tom nebrání.

Já bych osobně radši s Mi-čkem po té Evropě jezdil. Při troše cviku se to dá i se slušnou spotřebou.

Tohle byl cíl mého příspěvku, ne to, že T16 je pod Mi16.

T16 je pro radost, jenže věk si na ní začíná vybírat už svou daň.

Odesláno

brzdná dráha se ale skládá nejen z dráhy vlastností brzd (prodleva, náběh, brzdění) ale i z dráhy ujetý za dobu reakce řidiče. Takže, když člověk začne brzdit o 1 sekundu dýl než ten vedle, tak při rychlosti 10 ms-1 (36 kmh-1) ujede o deset metrů dál. Takže si myslim, že by raději vix seděl vedle toho člověka, kdo má rychlejší reakce (samozřejmě předpokládam stejnej stav brzd)

Odesláno

T ma 283mm kotouce+vetsi pistek i trmen a MI 266mm jinak si myslim ze ten kdo nejel v obou autech tak to absolutne nemuze porovnavat ja mam zcela jasne v tom ktrere ma navrch a to o dost i diky ctyrkole se to uplne jinak chova a kdyby tady nekdo chtel resit takove detaily jako je velikost kufru tak ten je uplne stejny jako u obyc a i tunel v zadu je stejne velky a co se tyka ND tak s tim problem neni otazka je spis cena:papa

Odesláno
T ma 283mm kotouce+vetsi pistek i trmen a MI 266mm jinak si myslim ze ten kdo nejel v obou autech tak to absolutne nemuze porovnavat ja mam zcela jasne v tom ktrere ma navrch a to o dost i diky ctyrkole se to uplne jinak chova a kdyby tady nekdo chtel resit takove detaily jako je velikost kufru tak ten je uplne stejny jako u obyc a i tunel v zadu je stejne velky a co se tyka ND tak s tim problem neni otazka je spis cena:papa

presne tak- :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...