cipsnaj Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Zdravim, dnes jsem nastartoval, vyjel z garaze a chcipnul. Kdyz jsem chtel zajet zpet, pri otoceni klicku na PP Economy mode active, rucicky zustali dole a chci nastarovat a jen to ze predu cvaka a nic.... Najednou hlaska Pasazeruv airbag odpojen... No, zkusim znova. To same... Odpojil jsem baterku asi na 3 minuty, najednou vse v pohode, ale pri nastartovani to pouze cvaka a blika mi cele auto... Na baterce jsem nameril 12.08V... Na druhem aute ma baterie to same... Muze to byt jen slabou baterii ?? Jo a kdyz jsem chtel zamknout, tak se to hned odemkne... Po odpojeni baterie aspon fungujou svetla i budiky, ale proste jako by to nemelo silu pootocit motorem... Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Odišla batéria, náhla smrť. To sa stáva. Vyskúšaj batériu z iného auta. Citovat
cipsnaj Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Ok, zkusim druhou baterii, uplne se bojim, aby to nebylo neco, ale startuje to a svetlo blika jako kdyz to nema grady... Snad to neni nic jinyho Citovat
cipsnaj Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Tak nic, vymenil jsem baterku a porad to jen cvaka, prijde mi, ze to jde z prostoru pod tim plechovym krytem... Hodil jsem to na nabijecku, tak uvidime.. Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Asi startér. Zkus ho poklepat. Nebo zařaď rychlost (5) a zkus bez zapnutého klíčku jenom auto lehce postrčit dopředu a dozadu, jestli není zaseklý pastorek. Vypadá to, že se startér nemůže roztočit a stahuje napětí baterie. Zkus po tom startování šáhnout jak je startér teplý. [upravil dne 27/1/11 15:41 HonzaZ] Citovat
cipsnaj Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 To me taky napadlo, zkusim vecer, kazdopadne ale kdyz zamknu, tak se auto hned odemkne.... Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 To s tým nemusí súvisieť, môže byť zatuhnutý alebo pokazený zámok resp. mikrospínač v ňom alebo prelomený drôt v prechodke dverí. Citovat
cipsnaj Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Je mozne nejak poskodit ten starter, kdyz byl vyvyjenej mensi tlak na ten kryt okolo motoru ? Citovat
cipsnaj Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 mam mezi motorem a chladicem takovy zelezny kryt ktery vede az dolu a kryje celou stranu motoru... ale tam asi starter nebude, vede tam nejake sani.. Citovat
AnotherOne Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Štartér je na opačnej strane motora. Citovat
cipsnaj Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Ja na to kouknu, pokusim se i udelat video, chvili to necham nabijet a pak s tim zkusim cuknout a uvidime, kdyz nepomuze, zitra hodim video co to dela Citovat
HonzaZ Odesláno 27. leden 2011 Odesláno 27. leden 2011 Není to kryt turba a FAPu? Jinak startér je za motorem. Teda pokud je to ta 307, co máš v podpisu. [upravil dne 27/1/11 16:06 HonzaZ] Citovat
cipsnaj Odesláno 27. leden 2011 Autor Odesláno 27. leden 2011 Tak uz je vse ok, bylo to zaseklym pastorkem na starteru, trochu jsem s tim cuknul pres rychlost a uz to jde v pohode. Nechal jsem to chvili bezet a slo i zamknout. Diky vsem za rady ! I kdyz dnes uz by ty startery mohli delat trochu lepsi, u starych skodovek to chapu Jeste jsem zjistil, ze mam v prostoru rezervy docela dost vody... Zkusim to vysusit, a sledovat situaci. Citovat
jjer Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Mám dotaz, co znamená Economy mode active? Tedy, na co to má vliv? Mám 307 první den, a viděl jsem to na PP taky... Citovat
jjer Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 Mám dotaz, co znamená Economy mode active? Tedy, na co to má vliv? Mám 307 první den, a viděl jsem to na PP taky... Citovat
Laďa Odesláno 9. březen 2011 Odesláno 9. březen 2011 To znamená že se auto uloží k spánku:D Vypne se veškeré zařízení která nemusí být napojené a elektriku a zbytečně by vybíjelo baterku např. rádio - když vypneš zapalování a pustíš si radio tak Ti bude hrát cca 30 minut a pak ho už nezapneš až po opětovném nastartování. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.