Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, dnes jsem nastartoval, vyjel z garaze a chcipnul. Kdyz jsem chtel zajet zpet, pri otoceni klicku na PP Economy mode active, rucicky zustali dole a chci nastarovat a jen to ze predu cvaka a nic.... Najednou hlaska Pasazeruv airbag odpojen... No, zkusim znova. To same... Odpojil jsem baterku asi na 3 minuty, najednou vse v pohode, ale pri nastartovani to pouze cvaka a blika mi cele auto... Na baterce jsem nameril 12.08V... Na druhem aute ma baterie to same... Muze to byt jen slabou baterii ??

Jo a kdyz jsem chtel zamknout, tak se to hned odemkne... Po odpojeni baterie aspon fungujou svetla i budiky, ale proste jako by to nemelo silu pootocit motorem...

Odesláno

Tak nic, vymenil jsem baterku a porad to jen cvaka, prijde mi, ze to jde z prostoru pod tim plechovym krytem... Hodil jsem to na nabijecku, tak uvidime..

Odesláno

Asi startér. Zkus ho poklepat. Nebo zařaď rychlost (5) a zkus bez zapnutého klíčku jenom auto lehce postrčit dopředu a dozadu, jestli není zaseklý pastorek. Vypadá to, že se startér nemůže roztočit a stahuje napětí baterie. Zkus po tom startování šáhnout jak je startér teplý.

[upravil dne 27/1/11 15:41 HonzaZ]

Odesláno

Tak uz je vse ok, bylo to zaseklym pastorkem na starteru, trochu jsem s tim cuknul pres rychlost a uz to jde v pohode. Nechal jsem to chvili bezet a slo i zamknout. Diky vsem za rady ! I kdyz dnes uz by ty startery mohli delat trochu lepsi, u starych skodovek to chapu :) Jeste jsem zjistil, ze mam v prostoru rezervy docela dost vody... Zkusim to vysusit, a sledovat situaci.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám dotaz, co znamená Economy mode active? Tedy, na co to má vliv? Mám 307 první den, a viděl jsem to na PP taky...

Odesláno

Mám dotaz, co znamená Economy mode active? Tedy, na co to má vliv? Mám 307 první den, a viděl jsem to na PP taky...

Odesláno

To znamená že se auto uloží k spánku:D Vypne se veškeré zařízení která nemusí být napojené a elektriku a zbytečně by vybíjelo baterku např. rádio - když vypneš zapalování a pustíš si radio tak Ti bude hrát cca 30 minut a pak ho už nezapneš až po opětovném nastartování.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...