daves13 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Zdravím pánové, nejde mi v p406 naladit rádio. CD jede v pohodě i zvuk. Ale když ladím radio manuálně nebo automaticky, nechytá to žádnou frekvenci,čísilka jen přeblikávají pořád dokola. Rádio jsem měl vytažený, anténa zapojená je. Když jsem zkoušel strčit drát do rádia, tak taky žádná reakce. Jedná se o originální radio Clarion s CD. Nevíte někdo co by to mohlo být? Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Drôt nemusí stačiť na vyskúšanie, na streche nie je odpojená anténa? Citovat
daves13 Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 No..jak myslíš odpojená? našroubovaná je, co tam mám zkontrolovat? Citovat
AnotherOne Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Zvnútra auta, ale neviem ako sa tam dostať. Možno by stačilo merákom prepípať. Jeden koniec prút a druhý koniec na konektore do rádia. Citovat
daves13 Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 a není tam nějaký přístup od osvětlení nad řidičem? třeba vyloupnout světlo? Citovat
HonzaZ Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Ano, vyloupnout světlo a jsi u antény zespoda. Ovšem je divné, že tento problém vznikl po vyndání a zandání rádia. Měl jsi vypnuté zapalování a vyndaný klíček? [upravil dne 26/1/11 19:42 HonzaZ] Citovat
Benžík Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Vyloupne světlo a ještě musí odšroubovat ten plastík na kterym drží světlo. Citovat
AnotherOne Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Ano, vyloupnout světlo a jsi u antény zespoda. Ovšem je divné, že tento problém vznikl po vyndání a zandání rádia. Měl jsi vypnuté zapalování a vyndaný klíček? [upravil dne 26/1/11 19:42 HonzaZ] Nepíše, že to vzniklo po vybraní rádia. Citovat
koblih69 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Může to být zespoda orezlé a ztratit kostru a nebo i ten živý může mít špatný kontakt. I když na silné stanici by mělo být trochu poznat i připojení samotného kabelu. Vyloupni to větší světýlko a povol 2 šrouby - tím se ti otevře přístup k anténě. Anténu vyndej, očisti plech tak aby měla anténa kostru a zkotroluj kontak na středu. místa dotyku mázni silikonovou vazelínou aby spoj nevysychal. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Another, máš pravdu, špatně jsem to pochopil:mad:. Citovat
daves13 Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 to HonzaZ: přesně tak, nepsal jsem že to vzniklo po vyndání radia. Prostě jsem koupil auto, bylo tam CD a vyzkoušet radio mne napadlo až doma. To koblih69: díky, zítra to vyzkouším a uvidím. Světýlko vyloupnu normálně šroubovákem? Vyloupnu jen sklo nebo celý ten plast okolo? Citovat
koblih69 Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Vyloupneš to na tá kratší straně, nepamatuju se teď na který asi na tý u které je přepínač - ven jde jen to co svítí ( je to v jednom celku s přepínačem ) - podebrat šroubovákem v místě šipky, šedý plast okolo sundáš až po vyšroubování 2 šroubů pod světýlkem. Nicméně řešil jsem špatnou anténu naposledy před týdnem - Na 10 cm šroubovák držený v ruce šly 2 nejsilnější stanice, na kabel bez antény cca 5 po výměně antény už komplet. Takže třeba na 1/2 metru drátu musíš něco naladit a když ho vytáhneš tak musíš poznat rozdíl. PS: jinak samozřejmě ověřit konečnou funkčnost je nejlepší na slabé stanici. [upravil dne 26/1/11 20:04 koblih69] Citovat
HonzaZ Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Aha, tak teď je otázka, zda je v háji vstupní díl rádia, nebo jestli není dia nastaveno třeba na Japonsko. Chtělo by to, aby se na to rádio mrkl někdo, kdo ho trochu zná. Citovat
daves13 Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 No ale tady i na tu anténu ani drát to prostě nezašumí ani v tom radiu nezachrastí, prostě nic, jen se to ladí pořád dokola. Můžu zkusit zítra dlouhej drát, ale obávám se bude chyba někde v radiu, asi v tom kontaktu pro antenu nebo něco tam. Citovat
daves13 Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 To HonzaZ: Jak poznám jak je nastaveno to dia? Citovat
daves13 Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 Mno je to dovezeny z Francie v roce 2007. Tak že by to bylo nastaveny ještě na tu F.. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 Francie je západní evropa - to by bylo OK. Jak říkám, chtělo by to, aby se na to koukl někdo, kdo to rádio zná. Citovat
daves13 Odesláno 26. leden 2011 Autor Odesláno 26. leden 2011 Ok, zkusím někoho najít tady v okolí.Kdyby někdo věděl z okolí Brna, bylo by to fajn..zítra ještě zkusím rozdělat to světlo a podívat se na to zespodu. P.S. díky za rychlý reakce:super Citovat
Slayer Odesláno 26. leden 2011 Odesláno 26. leden 2011 mylím že nemusíš loupat jen to světlo. Ten celý panýlek se nechá odklopit od tapecu od strany kufru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.