Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes rano sme mu to s pp205 zodpovedali,zda sa ze jeho tema ale bola locknuta a presunuta ako som si vsimol... tato sada patri do 406tky , x-krat diskutovane

niekto je lenivy hladat!!!!

Odesláno
Potvrdzujem. Na Slovensku je cena za dvojhmotu 0532 X8 len 193,80 €. Kto ma so zotrvacnikom problemy nech hned objednava ;) Akcia nemusi trvat dlho :D

Si zistoval ci je to akcia alebo tak mozno klesli ceny niektorych suciastok?

Odesláno

2Brizan: Petře, jsme na tom stejně. Já to nechal měnit v září:grr. Na 1.6 HDI jsou ovšem ceny původní. Asi potřebují vyprázdnit sklady.

[upravil dne 27/1/11 10:39 HonzaZ]

Odesláno
Podle nového ceníku stojí original 2 hmota na 2.0 HDi 138 PS 0532X7 a 0532X8 (rozdíl dle DAM) 4845 kč vč DPH. Jsem čuměl.

[upravil dne 26/1/11 22:52 Milhaus65]

Milhaus65: nemas aj DAM info , od ktoreho je X8 ?

Odesláno

Mohl by vadný setrvačník způsobovat vibrace, které jsou cítit hlavně na středovém tunelu při akceleraci? Nebo jak jinak poznat, že je vadný? :myslim

Odesláno

Jestli je ta cena pravdivá, tak to jsem pěkně nas..nej páč na 1.6 jsou ceny pořád stejný taky jsem koukal do SB. :papa

to VIP3R: je to možně že to dělá dvouhmota

Odesláno

fakt by ma zaujimalo co je za tym... ci nahodou nechystaju neaku zlepsenu verziu a zbavuju sa skladovych zasob... alebo len CZ-SK akcia...v AT stoji 293 ten dvojhmotak momentalne.

[upravil dne 27/1/11 13:00 merlin99]

Odesláno
Potvrdzujem. Na Slovensku je cena za dvojhmotu 0532 X8 len 193,80 €. Kto ma so zotrvacnikom problemy nech hned objednava ;) Akcia nemusi trvat dlho :D

Si zistoval ci je to akcia alebo tak mozno klesli ceny niektorych suciastok?

To o tej akcii som pisal len zo srandy, pretoze ta cena je za dvojhmotu momentalne vyborna. Ceny inych suciastok pokial viem neklesli.

[upravil dne 27/1/11 17:15 petertn1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...