Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim panove, dneska vecer jsem prisel k autu, normalne jsem ho odemknul dalkacem, a kdyz jsem se rozjel tak na displeji byla chyba otevrenych levych prednich dveri. nejhorsi je ze auto neslo ted vecer pred barakem zamknout. kdyz jsem chtel zamknout klickem tak nesel strcit do zamku. jako by na neco narazel. Nevite nekdo co s tim???

Odesláno

Kdyz jsem k tomu prisel ted rano tak central zamyka i odemyka v pohode ale klicek do zamku stale nedam. To mne trosku znepokojuje. Je teda mozny ze to dela mraz. Ale ted jak to vyresit aby to nezamrzlo??? Zkusil jsem do zamku striknout WDcko tak uvidime ale asi moc velkej uspech to mit nebude.

Odesláno
A nemohol Ti do zamku niekto nieco strcit?[/rquote

To netusim. Moc se mi v tom zamku nechce hrabat abych ho neznicil. Zvenku tam neni vubec videt. klicek tam vleze tak centimetr a pak jakoby na neco narazil

Odesláno
No mohlo se stát,že se pokoušel někdo do auta přes zámek...ale většinou to je přes kufr...zkus všechny zámky

Jak vsechny. Mam zamek jen u ridice. Spis jde o to kdyby mi prestal fungovat dalkac tak se do auta nemam jak dostat

Odesláno

:mad: no vidíš ani nevím,že po půl roce co mám auto je,že má 407 zámek jenom jeden...bral jsem to že u 406 mi zničili jak ve předu tak v zádu :grr...ale nevlezli tam :D,až do 106..taky zničené zámky že tam nestrčím klíč-tam vyčorovali rádio.

[upravil dne 25.1.2011 12:29 John_Ice]

Odesláno

No to mi nerikej ze na tom nejakej magor znicil jedinej zamek co na tom aute je. Ja to auto mam teprve necely 3 tydny takze spis prepokladam ze se v tom nekdo rejpal sroubovakem kdyz to jeste mel puvodni majitel

Odesláno
Je možné, že to je len zmrznuté preto nechce vliezť. Už sa mi to stalo na inom aute.

Zkusil jsem tam striknout rozmrazovac zamku a nic. Zkousel jsem i WDcko a taky bez vysledku. A ted je tady 0 az +1 stupen. To uz by nemelo bejt rozhodne zmrzly.

Guest bimbo34
Odesláno

Měl jsem ten samý problém, když jsem myl v zimě auto tak tam asi natekla voda a nešlo to zamknout. Zkoušel jsem rozmrazovač-ten mi nepomoh. Potom jsem to zkusil fénem a bylo po problému!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...