Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Driv za komousu asi zadny predpisy nebyli :D Asi by tam sli udelat, ale ta garaz je primo v baraku a ono kdyz tam treba nechas otevrene vrata tak ta zima tahne nahoru do baraku.

Odesláno

Parkuju v průjezdě, kde trochu protahuje, oboje vrata nejsou totiž netěsní na 100%, radiátor tam nemám, teď přes zimu tam je stále cca 5-12 stupňů a jsem spokojen, za 6 let žádná rez;)

Mít teplou garáž je určitě fajn, ale musí být udělaný odvětrávání, nejlépe nějakým ventilátorem, vzduch se tam musí hejbat.

Odesláno

To já mám plechovou garáž, postavenou z lešenářských trubek. Zevnitř to mám pobitý geotechtýlií. Když je venku -20°C, tak v garáži je tak -15°C. Takže teplotu tím nenaženu, ale hlavně, že nemusím škrábat. A vzduch se tam hejbe ... Vytápěná garáž na 20°C je asi fajn pro auto, co v zimě nejezdí a čeká na jaro :)

Odesláno

smrad by tam sel kdyz nechas nastartovany autak tak 30 min (ale chcipli by vsechni kocky co jsou v kotelene :D) Auto uz mam venku :) ale zase ma to byt na nule a nad nulou takze to bude stat na vode, to si proste nevyberes :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...