Ruslan Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 Driv za komousu asi zadny predpisy nebyli Asi by tam sli udelat, ale ta garaz je primo v baraku a ono kdyz tam treba nechas otevrene vrata tak ta zima tahne nahoru do baraku. Citovat
Šalda Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Parkuju v průjezdě, kde trochu protahuje, oboje vrata nejsou totiž netěsní na 100%, radiátor tam nemám, teď přes zimu tam je stále cca 5-12 stupňů a jsem spokojen, za 6 let žádná rez;) Mít teplou garáž je určitě fajn, ale musí být udělaný odvětrávání, nejlépe nějakým ventilátorem, vzduch se tam musí hejbat. Citovat
MilanF1 Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 To já mám plechovou garáž, postavenou z lešenářských trubek. Zevnitř to mám pobitý geotechtýlií. Když je venku -20°C, tak v garáži je tak -15°C. Takže teplotu tím nenaženu, ale hlavně, že nemusím škrábat. A vzduch se tam hejbe ... Vytápěná garáž na 20°C je asi fajn pro auto, co v zimě nejezdí a čeká na jaro Citovat
Ruslan Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 smrad by tam sel kdyz nechas nastartovany autak tak 30 min (ale chcipli by vsechni kocky co jsou v kotelene ) Auto uz mam venku ale zase ma to byt na nule a nad nulou takze to bude stat na vode, to si proste nevyberes Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.