Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mám problem s počítačem,jsou to tři dny kdy mě počítač zamrznul hned jak naběhnul windows a nešlo s ničím ovládat ani s myší.Nešlo to už vubec ani další den.Tak jsem PC naformátoval a nainstaloval vše nově a opět nic nereaguje prostě jak kdyby to bylo vše přistarém.

Ale je zajímavé že ve stavu nouze vše funguje muže mě někdo poradit co s tím mám dělat???Tak aby vše zase normálně fungovalo???

Odesláno

No jak k tomu došlo že to nefunguje to teda nevím prostě z ničeho nic,fungovalo to každý den a ted ze dne na den nic.No a co tam všechno mám to ani nevím.Dokat jsem po naformátování instaloval vše co tam má být tak windows fungoval,potom jsem dal restart protože to vždycky ovladač vyžadoval,no a po restartu prostě nic totálně zamrznul,ale jak jsem psal právě mě to běží v nouzovém režimu no a to funguje tak já nevím čím to je.

Odesláno

Aha a ja jsem koukal že mě nejde zvuk.No jo to je hezký ale jak jsem psal do středy to fungovalo vše normálně jako každý den a ve čtvrtek se to v posr... a od te doby nic nefunguje a to jsem žádný ovladač neinstaloval-proto nechápu proč bych měl hledat chybu v ovladačích když tam jsou všechny tak jak tam předtím byly???

Odesláno

Je možný že se to stalo po nějaké aktualizaci, zkus se vratit na nějaký bod obnovení a instalovat postupně znovu vše co tam dáváš a postupně vyloučit čim to je, po každé instalaci restart, jinak to nenajdeš.

Odesláno

Bod obnovení asi těžko když to je naformátovaný nee???jo aktualizace nemám měl jsem je vypnutý.Tak to mám jako zase naformátovat ovladače jeden po druhym a za každým restart???

Odesláno

On tam asi jeden bude. Koukni na to v nouzovým režimu. Každopádně u některých hůř udělaných instalací ovladačů záleží i na pořadí instalace. Proto se dělají takový ty packy, který postupně nainstalují všechno automaticky.

Odesláno

Tak jsem zjistil že mě to dělá ovladač grafické karty,což mě je divný proč zrovna grafická karta a hlavně co se tak najednou stalo že si to nerozumí se systémem.Nějaka rada co mam dělat???

Odesláno

No taky je možný, že odešla grafárna. Když jí ovladač přepne do vyššího rozlišení tak vytuhne. Ještě případně zkus nějaké starší ovladače.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...