Zdenda-406 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Ahoj mám problem s počítačem,jsou to tři dny kdy mě počítač zamrznul hned jak naběhnul windows a nešlo s ničím ovládat ani s myší.Nešlo to už vubec ani další den.Tak jsem PC naformátoval a nainstaloval vše nově a opět nic nereaguje prostě jak kdyby to bylo vše přistarém. Ale je zajímavé že ve stavu nouze vše funguje muže mě někdo poradit co s tím mám dělat???Tak aby vše zase normálně fungovalo??? Citovat
Zdenda-406 Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Hned nahoře je sekce přímo pro IT... Co že???Asi jsem tě nepochopil. Citovat
Edison Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Instaloval jsi skutečně na čisto i s odstraněním a vytvořením nových diskových oddílů? Citovat
Zdenda-406 Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 No snad jo.Nejdříve jsem odstranil oddíl a potom to naformátoval. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Díky Radku a omlouvám se nevšimnul jsem si že tady taková sekce. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Nefunguje to hned po instalaci windows? nebo až po instalaci nějakých ovladačů?? Idealní by bylo sem napsat co v ty sestavě všechno máš a jak došlo k tomu znefunkčnění Citovat
Zdenda-406 Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 No jak k tomu došlo že to nefunguje to teda nevím prostě z ničeho nic,fungovalo to každý den a ted ze dne na den nic.No a co tam všechno mám to ani nevím.Dokat jsem po naformátování instaloval vše co tam má být tak windows fungoval,potom jsem dal restart protože to vždycky ovladač vyžadoval,no a po restartu prostě nic totálně zamrznul,ale jak jsem psal právě mě to běží v nouzovém režimu no a to funguje tak já nevím čím to je. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 V nouzovem režimu se nespouští ovladače, tudiš musiš hledat problem ve věcech ktere jsi doinstalovaval potom Citovat
Zdenda-406 Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Aha a ja jsem koukal že mě nejde zvuk.No jo to je hezký ale jak jsem psal do středy to fungovalo vše normálně jako každý den a ve čtvrtek se to v posr... a od te doby nic nefunguje a to jsem žádný ovladač neinstaloval-proto nechápu proč bych měl hledat chybu v ovladačích když tam jsou všechny tak jak tam předtím byly??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 Je možný že se to stalo po nějaké aktualizaci, zkus se vratit na nějaký bod obnovení a instalovat postupně znovu vše co tam dáváš a postupně vyloučit čim to je, po každé instalaci restart, jinak to nenajdeš. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 22. leden 2011 Autor Odesláno 22. leden 2011 Bod obnovení asi těžko když to je naformátovaný nee???jo aktualizace nemám měl jsem je vypnutý.Tak to mám jako zase naformátovat ovladače jeden po druhym a za každým restart??? Citovat
koblih69 Odesláno 22. leden 2011 Odesláno 22. leden 2011 On tam asi jeden bude. Koukni na to v nouzovým režimu. Každopádně u některých hůř udělaných instalací ovladačů záleží i na pořadí instalace. Proto se dělají takový ty packy, který postupně nainstalují všechno automaticky. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 Tak jsem zjistil že mě to dělá ovladač grafické karty,což mě je divný proč zrovna grafická karta a hlavně co se tak najednou stalo že si to nerozumí se systémem.Nějaka rada co mam dělat??? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Stahni novej ze stranek AMD nebo Nvidia, podle toho co je to za grafiku Citovat
Zdenda-406 Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 No jo to je hezký,ale ja vím že to je nvidia,ale tod vše. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 Stahni si Everest, v něm zjistiš co je to zač http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/benchmarky_a_testy/everest/ [upravil dne 24/1/11 20:27 Radek Hurvajz] Citovat
Zdenda-406 Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 Radku zjistil jsem to v systemu tak jsem stahnul nový ovladač,ale po restartu to opět nefunguje tak ja nevím co stím je??? Citovat
Driver Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 No taky je možný, že odešla grafárna. Když jí ovladač přepne do vyššího rozlišení tak vytuhne. Ještě případně zkus nějaké starší ovladače. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 24. leden 2011 Autor Odesláno 24. leden 2011 A jak laicky zjistit že je chyba přímo v garfické kartě???To se dá nějako proměřit??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.