mArda Odesláno 7. leden 2005 Odesláno 7. leden 2005 Přenechám někomu z klubu nové centrální zamykání, originální sadu pro Peugeot (tvar a uchycení servomotorů pouhým zacvaknutím do těla zámku, bez táhel). Pro P205 platí omezení - lze použít až od výr. čísla vf320xxxx25187814 nebo od konce roku 1992. Já mám starou plechovku, která má ještě starý systém s táhly (a nechci tuto sadu zničit úpravami aby mi tam sedla). Centrál obsahuje 2x 5-ti drátový řídící servomotor (přední dveře), 2x 2-drátový řízený motor (zadní dveře), řídící jednotku s možností dálkového ovládání, kabely a návod k zapojení. Má atest 8SD i záruku. Viz. ceny replik servomotorků: http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.html?qat=&qhs=5&qid=1375 http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.html?qat=&qhs=5&qid=1373 Přenechám sadu za 650,- Kč Citovat
paradise Odesláno 8. leden 2005 Odesláno 8. leden 2005 Zdravím, já bych měl zájem, mám P205 r.v. 93 tak už by to tam mohlo jít... Můžeš se ozvat na e-mail vir@seznam.cz nebo ICQ: 35859733 ? Díky. Citovat
marmen Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Dík za odkaz na www.dstechnik.cz Jednou jsem řešil servomotorek zadních dveří své 405. Nikde jsem jej nemohl sehnat, problém je, že je speciální ,zacvakává se do zámku. Je to německý výrobce kiekert. V peugeotu za něj chtěli 1500kč. Nakonec jsem jej rozdělal a nějak zprovoznil, ale nevím jak dlouho bude ok. Zdarec. Citovat
oddie Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Nikde jsi jej nemohl sehnat? No tak to jsi asi zrovna moc nesháněl. Já jich mám plnej šuplík... Citovat
mArda Odesláno 9. leden 2005 Autor Odesláno 9. leden 2005 Oddie má totiz všechno Když už jsme u otevírání zavazadlového prostoru, díval jsem se na svoji P205 po odkrytí plastového krytu jsem videl jen bílý plastový díl ktery se otáčí kolem zámku (doleva zamčeno, doprava odemčeno) a má otvory pro táhlo servomotorku. Samotné otevření kufru se děje zatlačením, a nic na uchycení lanka jsem tam nepostřehl ... aby se to dalo ovládat např. elktromagnetem. Už se to tu řešilo vícekrát, ale bez výsledku. Můžu to i vyfotit a hodit sem ... Takovej Fiat Uno se dá otevřít i lankem od řidiče Citovat
marmen Odesláno 9. leden 2005 Odesláno 9. leden 2005 Jo starší motorek není problém, ale já jsem chtěl nový. U nás je v okolí jedno vrakoviště v Olomouci, mají poloviční ceny než funglovky. Nechtěl jsem to takhle řešit, abych koupil starší motorek a ten po pár dnech byl ko. Zdravím Citovat
Ladis Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Oddie: Netuším, jestli jsem dobře pochopil, ale pokud by jsi měl k dispozici centrál na 205 3 dvířko tak bych byl jeden ze zájemců .... (technické parametry - omezení, cena) Díky. Citovat
oddie Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 Ladis: ne, to jsou motorky ze 405 - ty jako na obrázku, zacvakávací do tělesa zámku. Do jiného auta by to sice asi taky šlo dobastlit, ale je třeba si k tomu vyrobit táhla, nadělat díry do dveří... Do 205/309 je lepší kupit univerzální motůrky, tam už jsou na ně díry. Citovat
zoby Odesláno 10. leden 2005 Odesláno 10. leden 2005 2 mArda: chceš udělat ovládání kufru od řidiče nebo jen centrál i na kufr? pokud přemýšlíš jak udělat otvírání kufru od řidiče a zavařit zámek v kufru, tak já to mám udělané a ovládá se to motorkem centrálu. takže pokud máš centrál, tak náklady jsou nula nula nic Citovat
Ghost Odesláno 13. leden 2005 Odesláno 13. leden 2005 Ahoj jsem uplnej amatér, co se pažoutů týká, tak bych se chtěl zeptat, jestli je snadný nacpat do mojí 205 (3dvířko) univerzální centrál, např: http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.html?qat=&qhs=5&qid=1430 nebo co jinýho byste mi kdo doporučil? Nebo musím předělávat táhla? Jestli jsem to podle popisu pochopil správně, tak ta řídící jednotka má připravený vstupy (pro spínače a detektory) a výstupy (klakson, siréna, gsm, atd.) Díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.