Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim nekde jsem cetl ze na palubce ma JBL \"stredobas+vysky\" jen jsem nepochopil jak se jim to tam vleze ono tam moc mista proste neni /Je jedno zda to bude 406-407 ci 307

Diky

Odesláno

Jeste se zeptam jaky maji prumer stredo vysky?

Cim se daji nahradit?

Mam v nasi 406 jen OG vysky a spis to pripomina sluchatko prumerneho tel.

Ve dverich mame Magnat/komponenty-vysky zatim mam seriove,vzadu ve sloupku Helix/koaxial

Odesláno

Jó znakem High-endu jsou už nějakou dobu lité koše :D:D:D V tomto případě samozřejmě se laik snadno zmýlí, že jsou třeba z plastu, ale to jistě ne, tohle bude nějaký kompozit, který je ještě lepší než magnesium nebo hliník. Jinak by to přece nehrálo tak dobře.... za tu ironii se omlouvám :papa

Odesláno

U me hraje Hertz. Ve predu komponentni a vzadu ve dverich dvoupasmovky. Zacal jsem kompletnim vytlumenim dveri proti pazvukum a musim rict, ze proti puvodnim repro je to znatelny rozdil. Bohuzel JBL nebylo ve vybave.

Odesláno

Pro koblih69: Souhlasim urcite bude rozdil se seriove repro komponenty za 2tis za 4tis a pak uz jen to nej.

Ale krom ceny a dalsich veci jako je komplet vytlumeni kabely zesilovace ..... se dostavame do ceny za kterou se auto porizovalo rad desitek i stovek tis a nedejboze potkat nejakeho troubu.

Ve 405 jsem mel audio za 80tis/zaklad/ pak stacil jeden prechod pro chodce a jsem rad ze jsem mel prave 405.

Audio v trapu auto v haji a co dal ze??

Dnes mame auto spis na praci a tak nejak rozume chci \"kvalitu\" tu si vychutnam doma v klidu.

A navic chci aby auto zustalo co nevic \"seriove\" a max.uzitne.

[upravil dne 27/11/11 18:26 od Lihous]

post-36106-14109620821704_thumb.jpg

Odesláno

Zesík myslím sběrnici nepoužívá, takže vyzkoušet by měl jít. Otázka, jestli je v autě připravená kabeláž a pak se ještě musí tuším nastavit RT3 pro zesilovač JBL.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...