Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Ježuch mi nadělil k Vánocům bezdrátovej set klávesnice + myš logitech mk250 a po připojení mi v nabídce zmizelo to podtržení písmen pro zkratky, např. vypnout počítač. A opravdu to ani nefunguje. Dříve jsem to hodně používal, \"Win + u + v\" a bylo vypnuto. Nevíte někdo, co s tím? Se setem nebyl dodán žádný software. :myslim

[upravil dne 17/1/11 21:41 enikybeniky]

Odesláno

...tohle jsem vyřešil zástupcem na ploše \"shutdown -s -t 0\" a k němu si přidruž zkratku....

Pokud byl tedy můj problém podobný tvému :D

[upravil dne 17/1/11 22:53 Slayer]

Odesláno

Kde konkrétně se nastavuje USB myš a keyboard v BIOSU? Našel jsem něco jako \"Legacy USB\" - disabled a PS/2 power nebo tak nějak - disabled....

Ten soft jsem už stáhl a není na nic jinýho, než na spojení mezi recieverem a myší + klávesnicí...

Odesláno

Keď Win klávesové skratky nefungujú:

WinXP Pro :

Štart - Spustiť

gpedit.msc

Správa užívateľov --- Šablóny pre správu\\Súčasti systému Windows\\Prieskumník Windows

Dvojklik \"Vypnúť klávesové skratky Windows+X\" a nastav to na \"Nie je nakonfigurované\" alebo \"Zakázané\"

Odesláno

Dáš start a vypnout to snad není problém ... :) Já spíš nedávno řešil jak to zapnout abych se nemusel ohejbat :D Tak sem si to nastavil na \" mezerník \" na klávesnici a je po zbytečném ohýbání se :aut

Odesláno

godzila.01: Vážně?! Tak na to bych nepřišel, čéče. Prostě mi neni jasný, kam to najednou zmizelo. Byl jsem zvyklej to používat, tak se ptám. Jinak teda na klávesnici je funkční klávesa na vypnutí, tak se kdyžtak přeučim, no. Teda pokud to téda neni jenom uspání.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...