Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změna stavu km na ukazateli údržby

Recommended Posts

Odesláno

Rafko myslím si že upgrade softu sa nemusíš obávať, keď ti to budú robiť v Peugeote malo by im ukázať či sa nachádza novší soft pre tvoje auto. Novým softom nič nepokazíš možno ti pribudnú nové funkcie alebo vylepšenia. Mne nahodili nový soft a teraz na zraze mi jeden veľmi ochotný člen aktivoval zobrazovanie prekážky za vozidlom na malom displeji a v pôvodnom softe od výroby to tam nebolo možné aktivovať.

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Zkusil bych ty km znova nastavit ......co to udělá.....třeba už máš projeto...to taky počítá starty a studené starty atd.

tak sice jsem se před tím :mad: že jsem jsem si toho nevšiml,ale docela mě to počítadlo pěkně sere...šel jsem na dia,abych věděl jak to tam je...je tam nastaveno 2roky a nebo 30 000km....vyměnil jsem olej....a hle po 2měsících a 3000km mám rázem interval,teda servis za 12 000km....takže ten servisní ukazatel je opravdu jako na co,abych jezdil stále do servisu(kdybych to měl nové)?

Odesláno

To každému ukazuje servis ,,dobře,, že si nastaví 30 000km a O km se mu ukáže přibližně u opravdově najetých +- 30 000km (jasně dle nastavení) a jenom u mě to prostě za 2měsíce (3000km) ukáže servis za 12 000km?

Odesláno
Mě se servisní počítadlo nuluje docela pravidelně, jednou tam mám 27tis a po nastratování 0 a svítí klíček, taky netuším čím by to mohlo být. Olej mám mněněný na konci léta a najeto tak 9tis takže časem ani ujetými km to nebude. Řešit to ale nebudu proože vím kdy sem na servisu byl a řídím se tím kolik skutečně najedu a kdy sem tam byl naposledy. Tak to čas od času vynuluji a jedu dál a neřeším.

Jak jsem psal výše, taky s tím mám problém ale neřeším to.

I když po výměně rozvodů spojky a setrváku se to poměrně stabilizovalo. Od prosince kdy se to všechno dělalo mi to odečítá správně a zatím mi to neposkočilo nějak závratně dolů. Jezdím stále stejné trasy, ale prostě to zatím 4 měsíce počítá správně. Zdá se mi dost divné že by to mohly mít na svědomí ty nové rozvody se spojkou.

Odesláno

Jé toho tvého příspěvku jsem si nevšiml.Nevím ale rozvody mám vlastně od té doby měněné(takže najeto 3000km)...že by to třeba dělalo výměna oleje v automatu...ještě jsem ho neměnil (121 000km) ...

Já prostě beru,když to tam je,tak by to mělo ukazovat dobře a jestli to ukazuje dobře,tak proč takové skoky

Odesláno

Já prostě beru,když to tam je,tak by to mělo ukazovat dobře a jestli to ukazuje dobře,tak proč takové skoky

Tak to s tebou naprosto souhlasím, ale zase na druhou stranu dá se jezdit (a bezpečně) i bez toho a tak to neřeším.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nastaviť cez dia a potom ti už tých 10tis naskočí stále po vynulovaní servisného intervalu. Ja ho mám nastavený na 20tis a odpočítava v poriadku.

[upravil dne 4/7/11 22:44 Judes]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...