Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ak by mi vedel niekto poradit. Kamos bol dnes v Citroene ( 2.0 Hdi Citroen C5) a za aditivum do fapka si vypytali 160,-€. Vedel by mi niekto zistit ci sa da kupit aditivum do tohtom auta aj v Peugeote a za aku cenu? VIN: VF7RWRHRH54084442 Kamos co robi v Peugeote ma dovolenku a nechcem ho otravovat. Dakujem za pomoc.

• O 3 týdny později...
Odesláno

tak mám doplněno 3 litry aditiva , vyvolána regenerace FAP a nastaveno v dia přímo v Peugeot servisu. Po prvním natankování a prvních km zatím dobrý, žádná hláška auto jede. Díky ještě jednou strakimu, on ví, jsem dlužníkem...:papa

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Pekný deň všetkým..

Chcel by som vás poprosiť o radu. S PP2000 som vyčítal niektoré údaje o FAPe v mojom aute. Na začiatok poviem, že všetko ohľadom regenerácie funguje bez problémov. Nábeh 167000km. Asi pred dvoma mesiacmi som stál v jame pod autom a na šróboch na FAP filtri, ako sú privedené do neho sondy, som zbadal, že s ním už niekto baštrngoval. (zrejme nešli povoliť a mechanik použil hasák, alebo blicky.. neviem, tipujem).

Preto sa mi naskytla otázka, v akom stave asi je, resp. či s ním bolo už dačo narábané. Stav EOLYSu som tiež nezistil a keďže sa snažím v rámci údržby dbať na všetko, tlačí ma viacmenej už len toto..

dia mi vypisuje z meraných údajov toto:

naplnení filtru pevných částic: 47%

celkové množství aditíva: 88.35 g

počet km od poslednej regenerácie: 275 km

vzdálenost ujetá od výmeny FAP: 100 000 km

teoretická životnost FAP: 300 000 km

teoretická zbývající vzdálenost do výmeny FAP: 159 331 km

stav zaplnění FAP: správny stav.

V štandardnom meraní parametrov - aditívovania nafty som našiel len tieto dve hodnoty:

Celkové množství aditíva vstreknutého do FAP (1.počítadlo): 90 gramú

Celkové množství aditíva vstreknutého z nádržky aditiva (2.počítadlo): 25 gramú

Z toho čom som vydedukoval mi vychádza, že FAP už zrejme raz menený bol (cca pri 67000km) a čisto teoreticky aj doplnené aditivum. Vie mi však niekto z vás povedať, koľko ho tam vlastne ostáva? Alebo ako sa viem k takej informácii dopátrať?

Vopred vďaka za akúkoľvek radu..

• O 2 měsíce později...
Odesláno
tak mám doplněno 3 litry aditiva , vyvolána regenerace FAP a nastaveno v dia přímo v Peugeot servisu.

Prosím o info kolik tě to stálo, a jestli jsi měl slevu dle stáří vozidla. Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...