ozzy1 Odesláno 6. srpen 2012 Odesláno 6. srpen 2012 Předsedo, po tvém příspěvku jsem se na to rádio více zaměřil a skutečně,po otočení klíčkem hraje.:D:D Citovat
taylor Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 PetoC: třeba máš zvláštní schopnosti a umíš hypnotizovat ručičky tachometrů všech aut, kde si sedneš? Musím se jít podívat do svého auta, ale ten návod na mě bude asi moc složitý... Citovat
taylor Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 A s tím rádiem to nechápu, ale fakt to funguje :D:D Citovat
Vatsug Odesláno 7. srpen 2012 Odesláno 7. srpen 2012 Mně také. Zatím jsem to bral jako bonus navíc od Peugeotu, ale zapíná i když na něj nemám náladu. Citovat
segi Odesláno 10. září 2012 Odesláno 10. září 2012 Ahojte chlapci , toto je moj prvý peugeot, kúpeny pred asi 2 mesiacmi. Moj otec má 307 - 8 rokov, 160t km a bez väčších problémov, tak že skúsim aj ja. Mam 3 deti takže voľba jasná - kupený ako predvádzačka 2011 30t km. Moja porucha - bola \"až\" jedna, dosť nepríjemná ( nemám ani THP, ani červenú farbu ): Vracali sme sa z dovolenky v Chorvátsku, zrazu len čosi tlmene buchlo a auto sa porúčalo - motor ani ťuk. Odstavil som teda na krajnici diaľnice, v aute manželka a 3 deti, pol siedmej večer a 450 km od domu. Ďalej v skratke - volanie na peugeot assistance, veľmi ústretový, za pol hodinu prišla miestna odťahovka do najbližšieho Peugeot servisu (našťastie to bolo len asi 20 km), vybavenie ubytovania v hoteli, na druhý deň o 10:00 auto hotové. Keď som prišiel pre auto do servisu, bolo mi oznámené, že bol poškodený klinový remeň, a ten vytrhol jeden konektor z motora a motor prestal pracovať. Na moje prekvapenie mi bolo oznámené, že to neuznávajú ako garančnú opravu, pretože údajne som mal v motorovom priestore mačku a že platím 70 EUR za opravu ( nový remeň, oprava konektora, vynulovanie BC). Vadenie zo servisom, oni mi tvrdili, že mačka sa tam dostala, keď auto stálo na parkovisku, že keď som naštartoval vytrhlo jej chlpy a tie potom po určitom čase - prejdení niekoľkých kilometrov poškodili klinový remeň. Dohadovali sme sa asi 20 minút, nakoniec to skončilo tak, že som zaplatil, zobral poškodený remeň, faktúru a že to doriešim na Slovensku. Minulý týždeň som písal žiadosť o preplatenie opravy na distribútora, uvidime. Môj názor na poruchu - tem vytrhnutý konektor je dosť blízko pri spodnej remenici - pár mm, konektor mohol sám poškodť remeň a ten ho potom vytrhol, alebo sa niečo dostalo mezdi remenicu a konektor. Druhá vec ani nie je porucha - vŕzgajúce rádio - opravené malými podložkami, rozoberané zvrchu cez display. Citovat
ozzy1 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Blíží se opět zima a s tím spojené problémy s topením . Hdička mají strašně málo zbytkového tepla, především 1,6, proto si vypomáhají přídavným tělískem. Pokud chcete udržet motor v zimě v optimální provozní teplotě tak bych doporučil zakoupit záslepky na spodní díl nárazníku 5008. Je to dodatková výbava pro severské země a stojí cca 520,-. Citovat
ozzy1 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 pár fotek z opravy mé 5008 po kroupách.Nyní již v laku. foto č.1 Citovat
elton Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Nechází ti něco na autě jestli sis toho teda nevšim:aut:aut:aut:D:D Citovat
ozzy1 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Eltone, jinak koukám, že ti klesla spotřeba. Citovat
elton Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Aha, ono to vypadalo jako verze pro afriku..:aut:aut Citovat
elton Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Eltone, jinak koukám, že ti klesla spotřeba. No jo, odlehčila se mi noha... Citovat
radim.1008 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Pěkné a díky za SZ Jinak ta verze pro afriku Citovat
Pepito Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 Tak už ať to máš složené aby Ti do toho místo krup nenasněžilo Ale jinak moc pěknej lak Pak dej foto až to budeš mít poskládaný Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.