Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

266... motoricky v pohode ....2 x rozvod , 2x remenica ,1x podavacie cerpadlo ,1x zhavice ,1x napinacia kladka pom. remena,1x horny silenblok

kolega bude mat 400... je na tom podobne

Odesláno

Když už tedy píšeš sem do modelu 407, tak by nebylo špatné napsat aspoň o jaký motor se jedná. Hdi je docela široký pojem, pokud se teda jedná o auto v podpisu.

• O 5 měsíců později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

Pokořeno :) Nejlepší na tom je, že auto šlape jako hodinky. Stočit o 100tis tak to nikdo nepozná :)

post-21906-0-05260400-1419849693_thumb.j

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

ja som kupoval v 02/2014, takže ho mám necelý rok a nabehal som 41 tisíc.

Koľko má reálne km neviem, ale som s ním spokojný. Dovoz z FR.

Najväčšie investície boli len pneumatiky letné + zimné, rozvody, oleje, filtre + nejaké drobnosti čo si poriešim aj sám.

Starám sa oň a slúži dobre. Na tak starom aute dať toľko kilometrov za rok a bez jedného problému považujem za dobrú kúpu :roker

edit: Na jeden som si spomenul, cukal motor, vymenil som váhu vzduchu ;)

407SW r.v. 11/2005, 2.0HDi 100kW.

Upraveno uživatelem slajfo
Odesláno

407sedan 1.8 benzin-4/2008-najeto 220 000km-koupeno ojeté-mnou najeto 105 tis.km,bez poruch,jen drobnosti jako-brzdy,svíčky,rozvody.........(ted možná tlumiče,jinak klasika-servo nahovno!)

Odesláno

407 2,2 16V 120kW kupovano s 176.600 (snad realnych) nyni 180.500 zatim menen jen olej+filtr+napln chladice a slouzi dobre :)

Odesláno

Ajdamek :  to by me zajimal stav auta  pri 197tkm :)  Jinak koukam v podpisu mas tech aut nejak malo zoufale .. jen pet ... :D

Odesláno (upraveno)

Tak prevodovka pri ostrejsi jizde obcas kopne, kape z toho olej, neco vzadu boucha a celkove to auto obcas vydava divny zvuky. Olej a zadni napravu na jare nejak poservisuju, ale jinak na to prdim, pritelkyne toho moc nenajede. Jinak v podpisu jsou jen 4 auta, to posledni je detektor radaru :) bez toho ani ranu

Jo a hlavne mi zacalo vadit, ze to zere, asi starnu :D

Upraveno uživatelem Ajdamek
Odesláno

No jo no tak V6 si asi holt vezme tech 10 na 100 tak vid ? :) U me nic nemlati ale to prijde nejspis tim ze jezdim hodne mesto a vime jak u nas ty silnice vypadaji...

Odesláno

Spis k 11, pri moji skladbe jizdy, k desiti se dostanu malokdy. Taky jezdim dost prahu, minulej rok jsem dokonce delal komplet predni napravu, cepy predtim asi 2x ten podvozek je dost nachylnej.

Odesláno

Koupené nové ČR  2005,Předváděcí model 2 majitel 89 000 ,Pouze oleje,přední+zadní destičky,předek kotouče,zadní čidla ABS+ESP,startér, jinak zatím vše  OK.

Momentálně najeto 118 600.

• O 2 týdny později...
Odesláno

P 406 1.9 td.Koupeno 9/2009 s 243tkm, dnes cca 361tkm. Za celou dobu jen závada (prasklé) těsnění pod hlavou,silentblok motoru (akcelerační),radiátor topení,manžeta poloosy a tyčky stabilizátoru. 

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Na Mobile.de jsem nasel vcera tohle. Ten najezd je hodne vysoky. Nikdy jsem to na 407 nevidel, natoz Coupe. To se brzy objevi u nas s "pouze" 150-160 tisici :-)

post-24715-0-87515000-1425884041_thumb.j

Upraveno uživatelem alesv

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...