Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Věk?  

1 hlas

1. 1. Věk?

• do 20
      26
    • 21-30
      128
    • 31-40
      60
    • 41-50
      18
    • 51 a výš
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

Mě je 30 a tohle je nejčerstvější fotka a můj předvčerejší přírůstek.

To asi nebude Made in France... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: TiborTeam

Původně zaslal: pastorek

Tak som si tu prečítal tie príspevky. Som šokovaný. Ak sa niekedy stretneme na zraze, tak ma hľadajte medzi tými šedivejšími. Mám 45 rokov. Fotku radšej nevložím.

Na velikonoce asi pojedeme za rodičema, tak můžeme udělat minisraz Nové Zámky :D

Ak si to myslel vážne, tak ste vítaný. Email mám v profile tak sa ozvi. Do Nových zámkov sa ide okolo, dáme vávičku, niečo dobré dzobneme.....:potlesk

Odesláno

Původně zaslal: Medvěd

Asi požádám manželku o kurzy její mateřštiny, s češtinou se tu nějak hůř orientuju.

Dubník :super

Kousek od toho jsem dělal \"Poľnohospodárskú\" :D Dvory nad Žitavou :super

Do Nových Zámků se možná pojedeme brzo podívat, ale jen na rychlovku (Helča se potřebuje zbavit nějaké půdy kterou pronajala JRD). Ve Dvorech je nově otevřenej docela příjemnej penzion s vynikající kuchyní (i když na mě až moc zdravou). Jinak naše cesty do Dubníka se značně omezily z důvodu smrti manželčiny matky a následnému prodeji domu - takže už tam nějak nemáme proč jezdit (až Ty pole prodáme, tak to bude 100% pravda).

Odesláno

Tak som si tu prečítal tie príspevky. Som šokovaný. Ak sa niekedy stretneme na zraze, tak ma hľadajte medzi tými šedivejšími. Mám 45 rokov. Fotku radšej nevložím.

Na velikonoce asi pojedeme za rodičema, tak můžeme udělat minisraz Nové Zámky :D

Ak si to myslel vážne, tak ste vítaný. Email mám v profile tak sa ozvi. Do Nových zámkov sa ide okolo, dáme vávičku, niečo dobré dzobneme.....:potlesk

tak sa rad pridam... :papa

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Mědvěde, jestli se tu snažíš navodit depresivní náladu tím, že naznačuješ, že máš už půlku za sebou, tak pro Tebe bych měl jiné vlákno. Depka párty je tady: http://www.peugeot-club.com/topic/27592-jak-zvladate-zivot-v-tyhle-dobe-/

:D

destiny : Já jsem o něco starší jak Méďa :aut (o něco mladší jako hnědé uhlí :mad: ) a mě podle toho propočtu vychází už jen 1/4 života :myslim (a to kdo ví).

Jó hold musíš si užívat života dokud žiješ :D (pak už je to marné). :roker

[upravil dne 2/3/08 Pinďa]

Odesláno

Marcellus Vallace: bohužel není, ale v tomhle segmentu to ty kurvy šikmooké docela umí ;)

Vampírka: Ty jsi taky v únoru? Já 2.2. :)

Boss Hugo: :D tak dej fotky, jaká je to kombinace?

Tak oni to umí i v jiných segmentech:D Holt očička maj sice trošku šikmý, ale hlavičky chytrý a ruce šikovný..

Odesláno

Marcellus Vallace: bohužel není, ale v tomhle segmentu to ty kurvy šikmooké docela umí ;)

Vampírka: Ty jsi taky v únoru? Já 2.2. :)

Boss Hugo: :D tak dej fotky, jaká je to kombinace?

Já jsem dítě jedniček a dvojek:

narozeniny: 12. 2.

svátek: 21. 2.

:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...