Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Věk?  

1 hlas

1. 1. Věk?

• do 20
      26
    • 21-30
      128
    • 31-40
      60
    • 41-50
      18
    • 51 a výš
      16

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

TOHLE vam vypocita skutecny veka kolika se dozijete. Zkuste odpovidat pravdive, ja pri mejch 25 jsem skutecne 17-tiletej a douiju se 82:myslim

Tak to já su podle testu už asi po smrti - můj "skutečný" věk - i když neodpovídá, je větší než "kolika se dožijete" ????

Odesláno
Původně zaslal: myryn

TOHLE vam vypocita skutecny veka kolika se dozijete. Zkuste odpovidat pravdive, ja pri mejch 25 jsem skutecne 17-tiletej a douiju se 82:myslim

Tak to já su podle testu už asi po smrti - můj "skutečný" věk - i když neodpovídá, je větší než "kolika se dožijete" ????

to je spatny ;)

Odesláno

tak já mám ještě před sebou 15500 dní života. Tak to jdu oslavit:aut. Každý den si dám tak 2-3koruny na stranu,abych měl na pohřeb,jestli to ty kujvy nezdraží:D:D:D. Akorát nevím,jak se ptají kolik ročně najezdíte,jestli se tam počítají kilometry najeté s tramvají:D. Tam ale se nepoutám,jak je jedna otázka taky položená.:bojim

[upravil dne 4/2/08 adraj]

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Garfield

No jasně, Hurvajzu, ty mládě, že jsem starší než ty! Výroba Silvestr 1963, na svět jsem se podíval v říjnu 1964, na den výročí smrti Jana Žižky.

tak to jsem starší než ty leden 64 ;)

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

No jasně, Hurvajzu, ty mládě, že jsem starší než ty! Výroba Silvestr 1963, na svět jsem se podíval v říjnu 1964, na den výročí smrti Jana Žižky.

Ty jo, ty jsi vážně dobrej, pamatovat si nejen narození, ale taky "výrobu" :)

Odesláno
Původně zaslal: adraj

je tady někdo starší 45 let?

Njn, koncem dubna o tři roky

kdo je nejstarší?:myslim:D

Doufám, že se ještě někdo přizná a trumfne mě....:mad:

Odesláno

je tady někdo starší 45 let? Nebo se zeptám jinak,kdo je nejstarší?:myslim:D

Nevím kdo je na fóru nejstarší ale řekl bych, že já a "OZZY" jsme oba dva již "muzejní kusy".

Odesláno
Původně zaslal: aka

tak sem si dala vypocitat kolik mi je a ode dneska mi noste maximalne lizatka.....bude mi devet :D slo to nejak podezrele moc dolu :D

Žádné velké překvapení :D:P

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: aka

tak sem si dala vypocitat kolik mi je a ode dneska mi noste maximalne lizatka.....bude mi devet :D slo to nejak podezrele moc dolu :D

Žádné velké překvapení :D:P

ale ono to nepocita psychicky vek, vis? :)

Odesláno

Biologický 35, "skutečný" 19, predikce 90 :)

Odesláno

Tak tohle jste mi při pondělku neměli dělat, prý už jsem skoro v půlce!!!

Biologicky 33, skutečný 35,5, dožití 70,5...

Zajímavé je, že při najetí více než 32000km/rok se mi dožití snížilo tak o 10 let... Čím to může být??... :(

[upravil dne 4/2/08 jbily]

Odesláno

Tak podle toho geniálního kalkulátoru je mi 6,3let :D :D a dožiji se 93,7 roků , to tedy nevím, co bych tu tak dlouho dělala :o .

Guest servisman
Odesláno

takže podle testu mám polovinu života za sebou:( ale dožiju se 86 let:potlesk

Odesláno

Tohle je fakt dobré - nekouřím , piji jenom výbornou domácí a pivo Radegast , jsem štastně ženat , sportuji , v autě se poutám , stresy netrpím (na to mám tělocvičnu) atd. Takže ze mě bude důchodová reforma nadšená , ještě že si šetřím na PENZI :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...