Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě jen přijde, že když je tady nějaký ožehavý téma, tak málokdo má odvahu říct pravdu, buď mlčí a nebo se nechce hádat, tak raději nic nepíše. A to prostě nemám rád, vždy napíšu to co chci, a holt jsem potom u toho někdy de....

Ale to je mě jedno.:)

Odesláno

no někdo by potřeboval pár za uši :D ale jak psal Fusion, nikdo neví v jakém je stavu a jaké měl úrazy... a v tý nepříčetnosti mu jich pár nandat, a už by to nemusel rozdýchat. Naopak někoho byste mohli třískat každej den, a bez výsledku. Nejlepší jak psal Oddie, asi si tu kameru taky pořídim :D bez rozčilování mám vše natočeno SPZ atd. a budu věřit, že v Čr to možná klapne a bude nové zrcátko :D

I když na firmě takhle přišli o zrcátko už 3 auta, a vždycky viníci ujeli a nezastavili.

Odesláno

Šaldo, nevím jestli to bylo ještěs nickem 400000000000000006 nebo již s tím tvým stávajícím :D

Když jsi se po diskutování v tématu Šperk na krk s Wooodym, Dobrmikem a \"banánem\" P09 dohadovali, jak pojedete na vánoční pražskej sraz roku 09, vydával jsi se za plachého hocha, který má před neznámymi lidmi problém vylézt z auta a normálně se bavit. Je vidět, že už děláš pokroky. Už z auta vystupuješ a s vysvětlováním už nemáš problém :aut Mě by opravdu zajímalo jak bys mě z auta dostal. Můžeš to rozvést? Jako pěstí rozbiješ okýnko, nebo kulometem otevřeš dveře, nebo psychologicky začneš přemlouvat k otevření dveří a přátelské rozmluvě?

Z mojí strany asi takhle? Někdo mě bude takovýmto způsobem ohrožovat, tak si ho v klidu vyfotím na mobil, klidně i natočím s jeho verbálním projevem, zavolám benga a počkám si na ně. Pokaď někam pojedu a dotyčnej mě bude pronásledovat, klíďo přijedu před bengárnu a situace se bude opakovat. Policii fakt nemusím a snažím se jí vyhýbat, ale když mě někdo bude ohrožovat, klidně jí proti agresorovi využiju. Nakonec je to jejich práce :papa

A teď napiš ty, tvůj postup, opravdu mě to zajímá!

Odesláno

Nejak tak punkač :) Snažil som sa to i ja napisat, strašne by som bol zvedavy, ako by ma s auta dostal :) Myslim, ze to je jen bububu, protoze, keby som bol zamknuty, neverim ze by se salda k necemu takemu znizil, jako ze by mi neco rozbil a podobne ...

Za dalsi je to, ze uz takovato vec je docela zajimava, nemyslim si ze je salda RAMBO, nebo nejakej velkej fighter, co udela kdyz zrovna taky clovek s auta vyleze ? Co keby si takto odstavil treba Přemu :D :D

Ja osobne nechapu podstatu toho, proc s toho auta vylyzat, myslim ze sem dospeli, a sve nervy viem vyventilovat aj inak, jako nekoho blokovat aby odstavil autak v jizdnem pruhu, ci na krajnici, a pak mu chodil neco vysvetlovat ... Kdyby salda predemnou zastavil, tak to isti Rko, blinker do dalsiho pruhu, a uz ma neni :D Ale to by som si pockal nez vystupi :D

Inak na toho placheho cloveka si zacinam spominat, ale to som nevedel ze salda mal nick 40000000000006, tak to potom uz chapem :D

Odesláno

Plachej jsem pokud mám s někým navázat normální konverzaci, ale pokud jdu ven z auta kvůli nějaké pi.., tak to už nejsem já, přeskočí mě kolečko a nevím co dělám;)

Za další, nemyslím si o sobě že jsem nějakej fighter, ale mám za sebou pár let (asi 8) různých bojových sportů, i když to třeba na mě není vidět, ale vždy jsem se o sebe uměl postarat, a nejen postarat o sebe, vždy když jsme byli jako partie někde na zábavě, tak se našla nějaká bitka( nevyvolaná námi, to zdůrazňuju), jsem byl vždy já kdo tyhle potyčky končil, kamarádi na mě prostě spoléhali:P

Za další, nevidím důvod proč bych se měl třeba Přemy bát??? Nic ve zlým Přemku;)

je to pořád stejnej člověk jako já:)

Mám za sebou 10ti letou dobu plnou potyček a podobně, napřed jsem byl rapper, potom anarchysta a nakonec skinhead, takže takových dobrodružných večerů bylo až až, když jsem měl týden obličej bez modráků tak to byla výjimka;) Ale to už tak před 5-7 lety skončilo, od té doby jsem dělal maximálně na bráchové diskotéce vyhazovače, respektive jsem místo bráchy řešil konfliktní lidi;)

Jinak se předemnou ještě nikdo nezamčel, spíše jdou ven to řešit, za což jsem pochopitelně rád.

Ale jak jsem psal, postupně se klidním, minulej rok, jak jsem psal, jsem snad ani nikoho nevytáhl z auta, jen jsme si nadali a bylo to vyřešený.

Spíše se mě stávalo, že když jsem dotyčnýho zastavil, a šel k němu, tak dotyčný ujel;)

A už prosím Vás dost o tomhle tématu, nebo se na mě tady bude každej dívat jako na debila.

A u nicku 4000006 jsem měl jen 5 nul:aut

[upravil dne 11/1/11 20:23 Šalda]

Odesláno

no, co ti po tomhle mám napsat.....:D ta předposlední věta s debilem na konci - čéče, tos chtěl opravdu napsat?

Za přehnaný nuly se omlouvám, myslel jsem, že jich bylo 6 jako čtyřistašestka.....

Mám za sebou 10ti letou dobu plnou potyček a podobně, napřed jsem byl rapper, potom anarchysta a nakonec skinhead tohle mě vážně dostalo, víš jaký jsou synonyma pro slova rapper, anarchysta, skin? BLB,BLBEC a KRETÉN

neboj já takynebyl svatej, mám punkac nick už jen jako pozůstatek mladí :D Někdy se za ty voloviny sám před sebou i stydím, nick je takový moje memento :) dnešní pankáči mě příjdou jen jako módní styl, za nás to bylo jiný :D Byli jsme řádně blbý a vychlastaný. Dneska to už je jen o:\"

\"

[upravil dne 11/1/11 20:35 punkac]

Odesláno

Punkáč, raději nepiš nic, bude to tak lepší;)

Prostě se smířím s tím, že se tady na mě každý dívá jako na rasistu, nepřítele sedanů, a teď ještě agresora;)

Guest Scratch
Odesláno

tak hele,

Saldo: stejnou nalepku jsem tu mel i ja. Jak bys me vyndal z auta, to nevim, jsem tezkej, ale dat pesti do bocniho okna a rozbit ho, nemam problem, ale musel jsem se uklidnit a uz jsem rad, ze me takovy hovada nevzrusuji. Maximalne, kdyz se rozohnim, tak nekoho vybrzdim zpusobem, ze ho zavru za nakladakem, ale to je uz spis vyjimka. Asi jsem dospel :). A musim se pochlubit, nikdy na me nikdo nevylezl z auta :-). Dnes si dam na radu zkusenejsich v klidu kavu na pumpe a jsem v klidu :), kluci diky :)

Fusion: z baseballu mam taky pul xichtu sesroubovano a uz nikdy bych do toho nemel dostat pecku, nicmene, jednu pesti jsem uz dostal, kopacakem v druhy lize jsem taky dostal do drzky a k baseballu jsem se vratil, dostal nadhozem do drzky - ano, catcher (ten co chyta nadhozy) pri treninku, frajirek bez masky, a nadhazovac mi tam hodil stoupak :D. Vsechno drzi, zaplat panbuh :), tak se drz chlape a souhlasim s tebou.

Nicmene kdyz jsem mel 406 5 dni, tak mi frajer urazil zrcatko, ja byl rad, ze nejsem ve skarpe.....,20 km v jiznich cechach jsem se ho na to snazil upozornit, blikanim, svicenim (pochopitelne jsem to otocil na fleku a jel za nim, pri vidine 8 tisic za nove zrcatko.....). Zastavil az na fotbalovym hristi a v aute (hyundai accent) vezl 8 malych cutalistu (debil). Byl dost arogantni, predevsim na moji bejvalku, ktere dal i facku (rekla mu, ze je debil, kdyz jede tak jak jede a ma 8 deti v aute), tak jsem se neudrzel a zbil jsem ho tam, hrozne hrozne moc, krev jsem mel vsude na obleceni. Pak jsem nalozil bejvalku s monoklem, sundal SPZ a odjel. Do dneska se za to stydim a mrzi me to, kor, kdyz u toho byly ty deti, ale zenska se proste nebije.......

Odesláno

Mno, jen bych poprosil, jestli bys příště nahrál na nějaký zařízení téměř nemožnou věc, kterou rozbití bočního skla holou pěstí rozhodně je.

Odesláno

Scratch, Taky se již uklidňuji, už to není co za mlada:D Ale jsem rád že tu nejsem sám, takže vítej do klubu agresorů:D

Jinak pokud by někdo dal facku mé ženě tak ho na místě zabiju.

[upravil dne 11/1/11 22:51 Šalda]

Odesláno

Fusion : No když nebude zcela zavřený jde to snadno... :D A i když je zavřený tak se to dá, zkoušel jsem to u kámoše na pár autovracích, mnohem horší bylo když ta pěst zrovna neprošla, to pěkně bolelo... Pár jsem jich rozbil a pak sem si pořezal ruku, tak jsem se na to vykašlal... :D Ale jít to rozhodně jde ...:roll

Scratch : že se nestydíš... :)

Šalda : Že se necháš tak snadno vytočit :bojim Mít tvoje nervy když jezdím půl dne po městě, tak by mi za to odpoledne pochcípala půlka mozkovejch buněk... :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...