deddo306Break Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Tak chalani,už ho nechajte tak.Myslím,že ste mu už dali dosť najavo ako na tom je.Nie každý sme sa narodili hneď s titulmi a skusenosťami.Chalan sem rád chodí,myslel si že sme tu fajn partia,tak sa chcel podeliť. Myslel ,že tá výmena je dobrý kšeft.Možno videl hneď balík,že na tom trhne.Možno nás prekvapí a ozaj najde nejakého potencialneho kupcu a budeme sa diviť,ale to je vedlajšie.Ak ti môžem poradiť,tak si to auto nenechavaj a ak si stale mysliš,že je to dobrý kšeft, tak to tu nepreberaj a daj to do inzercie na iné stránky.Je tu dosť dobrých odborníkov a skúsených ludí,ktorí ti možno trochu zvláštne ale dobre radia.Je to len na Tebe... Citovat
oddie Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Z toho prostě nelze nemít srandu, když si to člověk přečte Každopádně platí, že pokud někdo chce vzít auto \"na kšeft\", musí být připraven do toho také něco investovat, zvláště v případě, je-li takové auto napadenou kutilem/tuzerem, takový zásah zásadně dramaticky snižuje hodnotu auta, i když si třeba ti kutilové myslí opak. Takže ten inzerát šitý horkou jehlou je opravdu hodně těžká naivita. Auto je potřeba fotit ve dne, za slušných světelných podmínek a čisté. A v nějakém odpovídajícím prostředí. Ať se vám to líbí nebo ne, první dojem z fotky prodává, resp. určuje, jestli se na to auto vůbec někdo přijede podívat. A to je v dnešním přetlaku nabídky aut často rozhodující. Dále, veškeré drobnosti je třeba opravit, pokud jejich cena nepřesahuje pokles ceny auta v případě, že tam nejsou. Sorry, ale napsat, že je potřeba dokoupit podběh a kryt za pár stovek může jen magor, protože si za pár stovek sníží cenu o pěkných pár tisíc, ne-li desítek tisíc. To samé platí o špinavém motoru, o připraseném rádobysportovním filtru ani nemluvě, ten má jít okamžitě ven a případně prodat samostatně jinému troubovi. Kdo na investici pár tisíc do oprav, aby to k něčemu vypadalo nemá a ani si případně není schopen půjčit, tak ať se do něčeho takového nese*e, a když se se*e, ať se pak nediví, že z toho maj lidi srandu a že na tom prodělá kalhoty. To auto by šlo s poměrně malými náklady opravit tak, aby bylo rozumně prodejné. Druhá věc je pak těžká naivita se domnívat, že se za nějakou solidní cenu prodá za tejden, když je všude aut jako smetí, s měsícem, dvěma je třeba počítat jako s rezervou určitě - a nebo prodat pod cenou. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 oddie to vystihl .. není co dodat .. jen pozorně číst a učit se (neříkám,že by to neplatilo i pro mě) Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Keď chce vymieňať 406 HDi za Fabiu RS už mu nebude vadiť, že to nie je diesel? A ešte cenovka RSky je riadne premrštená za takýto malý car. Citovat
Jeny Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 vítek1: ano stará je tdi, alespoň že nová už ne:) Citovat
CelticGirl Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Podle mě chce starší verzi a ta byla s dieslem. Benzin se začal vyrábět v cca 2008 tuším. ha, byla jsem předběhnuta [upravil dne 7/1/11 13:00 CelticGirl] Citovat
kujon106 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Zase to tu zavání flamem nafta x benzín Citovat
kujon106 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 To auto nevypadá zas tak špatně, nebuď hloupej a v rozumné míře ho vrať do původního stavu, na tom neproděláš. Přesně takováhle 307 2.0 jezdila u nás v Chotěboři, není to náhodou ona? Citovat
Dadadavid Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Takze po diskuzi s lidma zde a pres SZ a dukladne prohlidce vozu jsem usoudil ze dam na vase rady a vozidlo dnes vracim zpet za svoje u kteryho vim co a jak a je ot vyreseny,aspon predejdu problemum se skrytyma zavadama o kterych nevim atd.Díky za vase nazory a rady.Dále k tomu neni potreba diskutovat takze prosim LOCK. Citovat
Y2K Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 rozumna volba je dobre ze si si nechal poradit Citovat
OK406 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Musím jen souhlasit, že provedeš zpětnou výměnu!!! Jen aby proběhla v klidu a v pohodě. Citovat
Vítek1 Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 no vidis aspon se muzes pustit do uprav te svoji kary! Citovat
Dadadavid Odesláno 7. leden 2011 Odesláno 7. leden 2011 Takze navraceni vozidel probehlo v poradku ,zadne hadky,jen jsem ho upozornil na stav jeho vozidla,sam to asi nevi..Byl tu zajemce z Prahy a byl to pohodar,koukl na to a zjistil ze auto ma cenu 40 tisic,drzak motoru na miste svaru je nalomeny,motoru tece olej,jde tlak z vany takze pisty jsou v pr... napravy,stabilizatory,tlumice to vse je na vymenu a jeste se to auto zda po tezsi havarii nez to vypada..Co myslite,asi je hodne dobre,ze mam svoje auto zpatky ne? A po projizdce mi tvrdil ten z Prahy,ze kdyz jel v jiny 307 se stejnym motorem ze to tahlo 2x lip,a to jsem si myslel ze to tahne dobre..A jestli to kluci vedeli,ze to je v tomhle stavu,tak me fakt mrzi jací lidi se kolem me pohybujou.Ale bylo jasny ze by za 406ku nedal to auto kdyby bylo v dobrym stavu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.