Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale zkrz takovou / pro mně / hovadinu...:o Ale to je tak vždycky, co si budem říkat, že.Jako, auto je v prdeli a stejně už to nikdy nikdo nevrátí.Tak proč si dělat nervy.

Odesláno

To je prave ta sranda prece. Slo o uplnou pi....nu a takhle nadherne se pohadali a ponadavali si, ze se proste clovek musi smat.

Vector je asi clovek ktery je rad ze rozbil cizi auto a ne svoje, ale to je prece normalni, kdyz ma hrosi kuzi a nevadi mu to. Tak i tak to byla chyba toho vzadu, ono i kdyby mu to Vector zaslapl co by mizerne brzdy toho fiata dovolily, tak je to vzdycky chyba toho vzadu.A na te pojistovne pan od Fiata jenom vydela, ono bile Bravo navic s nejzkurvenejsim motorem 1,4 ne ze neni prodejne za 100t, ono by to neslo ani za 50t. V bile barve urcite ne.V nejlepsim pripade je to totiz 97 rok a to uz je veteran.

Odesláno

Pár hodin tu člověk není a hleďme, kam až ta disuze popojela. Jinak, Lugere, prosím o vysvětlení tohohle

Napsán autorem Luger

Jinak Medvěde - Ty bejt ženská, tak Tě hned žádam woe wo ruku... :D Nahledě na tvá kila :D :D

Možná, že jsem tu disdkuzi neprojel celou slovo od slova, akle prostě to nechápu

Odesláno
Napsán autorem David 106s16

To je prave ta sranda prece. Slo o uplnou pi....nu a takhle nadherne se pohadali a ponadavali si, ze se proste clovek musi smat.

Vector je asi clovek ktery je rad ze rozbil cizi auto a ne svoje, ale to je prece normalni, kdyz ma hrosi kuzi a nevadi mu to. Tak i tak to byla chyba toho vzadu, ono i kdyby mu to Vector zaslapl co by mizerne brzdy toho fiata dovolily, tak je to vzdycky chyba toho vzadu.A na te pojistovne pan od Fiata jenom vydela, ono bile Bravo navic s nejzkurvenejsim motorem 1,4 ne ze neni prodejne za 100t, ono by to neslo ani za 50t. V bile barve urcite ne.V nejlepsim pripade je to totiz 97 rok a to uz je veteran.

a moje auto z 91 je první model od Peugeota :D

chápu jak to myslíš...

Odesláno

sem koukal, ty asi rad akcni filmy co, ze mas tolik akce :D:D ja sem ted zase, co sem se vracel proslapl brzdy a byl jsem rad, ze sem auto udrzel na silnici...... aspon ze v pondeli jedu do servisu pro nove desticky, ale nechapu, ze by vydrzeli jen 20 000km

Odesláno
Napsán autorem Fusion

Napsán autorem David 106s16

a moje auto z 91 je první model od Peugeota :D

chápu jak to myslíš...

JJ je to 97, kromě toho tady nemá snad nikdo FIATy rád. Já ho teda dost nesnášel, ale vždyvcky mě dovezl, kam sem potřeboval, no škoda.

Odesláno
Napsán autorem Marlin

sem koukal, ty asi rad akcni filmy co, ze mas tolik akce :D:D ja sem ted zase, co sem se vracel proslapl brzdy a byl jsem rad, ze sem auto udrzel na silnici...... aspon ze v pondeli jedu do servisu pro nove desticky, ale nechapu, ze by vydrzeli jen 20 000km

No když sem viděl, jak po těch brzdách hamtáš, tak se nesmíš divit ;)

Já raději moc nebrzdim, hrozně to zpomaluje :D Jo doufám, že se LordMord dostane k tomu mémo článečku to bude Tuzing jako vyšitej :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...