Operator Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Hele Vectore, víš co? I když jsi mi ty a tvoje chytrý kecy a názory silně u pr*ele, to ještě neznamená, že se budu snižovat na tvou úroveň. Takže za piču se omlouvám a beru zpět. nazdar [Editován dne 3/1/05 Operator] Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Operator Snad ti nebude vadit, když tě v tom důvěrném oslovování předběhnu, pičo! Jak si přeješ. Když mi někdo říká , že lžu a ještě má podivné řeči o rodině ve Fóbii. Asi takhle ta seš hrozný howado, ale pokud se do mě nenavážíš, tak je mi to skoro jedno, protže takovejch jako ty běhá po světě spousta. Takže jestli se nehodláš dát něják dohromady, buď od té lásky a nepiš do mých příspěvků, nejsem na tvé výlevy zvědavej. Zbytečně mě to rozrušuje a můuvím pak kvůli tobě sprostě. Ty si sem ale stejně psal jen proto aby si my vysvětlil, že je to všechno moje vina. Uplně sem tě za tim stromem přehlíd, jak si všechno z povzdálí sledoval. Naproti tomu opravdové názory a argumenty jiných si rád poslechnu a rád na ně i odpovím. Díky Medvěde. [Editován dne 3/1/05 vector] Citovat
Operator Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem oddie Copak Peugeo?áci, to je jedna rodina, všichni jsou kamarádi, spojuje je láska ke lvíčkům... což? Hold jsme si nepadli do oka. To se přece stane. Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem oddie Copak Peugeo?áci, to je jedna rodina, všichni jsou kamarádi, spojuje je láska ke lvíčkům... což? Ale to víš, že do jisté míry ano, ale něco se prostě nedá. Citovat
Fusion Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 minulou zimu sem měl letní a teďka mám zimní a rozdíl vidím jenom v tom že jde lehčeji vyjet zasněženej kopec u hotelu Citovat
Operator Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Tuhle zimu taky rozdíl nepozoruju, když neni skoro žádnej sníh. Ale a? mi někdo netvrdí, že mít, či nemít zimní pneu v zimě je otázka, která ani nestojí za úvahu. Rozdíl to je! Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Fusion minulou zimu sem měl letní a teďka mám zimní a rozdíl vidím jenom v tom že jde lehčeji vyjet zasněženej kopec u hotelu No většina směsí na letních gumách prostě v zimě ztvrdne a špatně drží i na suché silnici. Jsou gumy, které kolem nuly uplně končí. Kvalitní měkčí gumy s větší příměsí siliky můžou držet bez podstatné ztráty vlastností kolem až -5 stupňů, podle toho do sem zkoušel. Lepší trakce na sněhu je pochopitelně otázka vzorku, také vytlačování rozbředlého sněhu do stran a podobně. V konstrukci pneumatiky je tedy víc rozdílů, ale kromě směsy, žádný takový co by si poznal v zimě v rozsolené Praze. Jo mimochodem, jestli někoho zajímají mé dojmy z testování ESP na Octavii Combi a chce se snížit na mou úroveň, můžem si o tom u pita popovídat [Editován dne 3/1/05 vector] [Editován dne 3/1/05 vector] Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Operator Hele Vectore, víš co? I když jsi mi ty a tvoje chytrý kecy a názory silně u pr*ele, to ještě neznamená, že se budu snižovat na tvou úroveň. Takže za piču se omlouvám a beru zpět. nazdar [Editován dne 3/1/05 Operator] Ta si prostě nemůžeš vybrat, jestli se omluvíš, nebo mě budeš urážet. Viď. Z celého tvého příspěvku me ta tvoje Piča urazila uplně nejmíň fakt už mi nic nepiš. Děkuju. Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Co se týče zimních gum - můj názor je, že by měly být povinné, jejich použití bych ohraničil třeba zimním časem (tak jak je momentálně řešeno použití tlumených světel). Ani Praha není vždy jen rozsolená a jak správně Vector píše, za mrazu se letní guma chová úplně jinak, než třeba méně zkušený řidič předpokládá a řidiči, kteří jsou schopni vyrazit na letních gumách i na hory - no nebudeme si přeci namlouvat, že neexistují. Naposledy jsem takové zažil před pár dny, když jsem trávil období mezi svátky na Šumavě. Dokonce i jeden z řidičů, ubytovaných ve stejné ubytovně co já, mě vysloveně uzemnil tím, že má na autě UNIVERZÁLNÍ gumy a že přeci nejsme na Sibiři, aby tam musel mít speciální zimní - fakt radost takového mamlasa potkat na zasněženěm kopečku, kde jsem se se zimákama používanýma druhou sezónu krásně rozjel poté, co on a jeho zánovní Clio uvolnili průjezd (stál přes celou cestu bokem a divil se, že nemůže dál). Co se týče bouře mezi Vectorem a Operátorem - KLUCI, ZAJDĚTE NA PIVKO, VYŘEŠTE SI SVOJE ANTIPATIE nesoudím, kdo je v právu A HLAVNĚ SI, PROSÍM, ROZMYSLETE, ZDA NĚKTERÉ NAHOŘE UVEDENÉ VÝRAZY JSOU NUTNÉ Přece z toho tady nebudeme hned po Novým roce žumpu [Editován dne 1/3/Mon, 3 Jan 2005 13:46:18 +0000Mon, 3 Jan 2005 13:46:18 +0000Mon, 3 Jan 2005 13:46:18 +0000Mon, 3 Jan 2005 13:46:18 +0000 Medvěd] Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Medvěd Co se týče zimních gum - můj názor je, že by měly být povinné, jejich použití bych ohraničil třeba zimním časem (tak jak je momentálně řešeno použití tlumených světel). Ani Praha není vždy jen rozsolená a jak správně Vector píše, za mrazu se letní guma chová úplně jinak, než třeba méně zkušený řidič předpokládá a řidiči, kteří jsou schopni vyrazit na letních gumách i na hory - no nebudeme si přeci namlouvat, že neexistují. Naposledy jsem takové zažil před pár dny, když jsem trávil období mezi svátky na Šumavě. Dokonce i jeden z řidičů, ubytovaných ve stejné ubytovně co já, mě vysloveně uzemnil tím, že má na autě UNIVERZÁLNÍ gumy a že přeci nejsme na Sibiři, aby tam musel mít speciální zimní - fakt radost takového mamlasa potkat na zasněženěm kopečku, kde jsem se se zimákama používanýma druhou sezónu krásně rozjel poté, co on a jeho zánovní Clio uvolnili průjezd (stál přes celou cestu bokem a divil se, že nemůže dál). Co se týče bouře mezi Vectorem a Operátorem - KLUCI, ZAJDĚTE NA PIVKO, VYŘEŠTE SI SVOJE ANTIPATIE nesoudím, kdo je v právu A HLAVNĚ SI, PROSÍM, ROZMYSLETE, ZDA NĚKTERÉ NAHOŘE UVEDENÉ VÝRAZY JSOU NUTNÉ Přece z toho tady nebudeme hned po Novým roce žumpu [Editován dne 1/3/Mon, 3 Jan 2005 13:46:18 +0000Mon, 3 Jan 2005 13:46:18 +0000Mon, 3 Jan 2005 13:46:18 +0000Mon, 3 Jan 2005 13:46:18 +0000 Medvěd] No omezení zmnim casem je sice blbina, ale nejakou formu to mit bohuzel musi, protože prosté, když mrzne a je sníh, používejte vhodné gumy bohužel nestačí. Stejně jako některým lidem nevysvětlíš, že mlhovka je od slova mlha. S Operátorem Medvěde nic řešit nechci, natož u piva, nebo pita. Zbytečně bych si kazil náladu. S některými lidmi prostě nesouhlasím za žádných okolností a jsem za to rád. Jo jednou sem taky musel vyrazit na hory na letních, vzal sem si kvalitní řetězy a nakonec to byla uplná pohoda. Teda kromě toho okamžiku, kdy sem zaparkoval před hospodou a už sem se nerozjel , to než sem nasadil ty řetězy, ale pak v klidu. Ne, že bych nebyl raději, kdybych měl ziní gumy, ale prostě sem na ně neměl zrovna koruny. Bez tech řetězů bych si to nedal. Citovat
Operator Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Vector: A stejně ti ještě něco napíšu a doufám, že už v klidu. Fakt nejsem konfliktní člověk a problémy rozhodně nevyhledávám. Mrzí mě, že tě někdo naboural a jsem rád, že jsi vyvázl v pohodě a že se snad až na zmuchlané plechy nic nestalo. Nebyl jsem tam a opravdu podle fotek nemůžu posoudit danou situaci. Jen jsem se vžil do situace likvidátora z pojiš?ovny. Na základě daných fotek jsem vydedukoval to, co jsem vydedukoval a uznávám, že jsem se samozřejmě mohl mýlit. Jen mě vytočila tvoje arogance a samozřejmá jistota v některých větách. Například automatické vyčlenění Fobií. Taky bych si jí nekoupil, ale to ještě neznamená, že jí a její posádky budu přehlížet a a? chceš nebo ne, je dost rodin, který v ní jezděj. A když vidim trotla, kterej se v tom snaží závodit, jak už jsem napsal, radši ho nechám prostě někde předjet, než čekat na nějakej průser. Tím ani náhodou neřikám, že je tvoje vina, co se stalo. Také netvrdím, že tak jak jsi to odbočování popsal ty, že jsi to udělal nějak špatně. Ale asi to šlo udělat třeba ještě líp, mi neřikej, že by si včas daného blinkru a pozvolného zpomalování ten kokot nevšiml. Další věc je chování k zapůjčenému vozidlu, i když samozřejmě namítneš, že do toho mi vůbec nic neni a máš pravdu. Nebudu tady za mravokárce, šáhni si sám do svědomí, kolikrát sis užíval \"jízdní vlastnosti\" toho špage?áka, ale když vidim tvůj postoj ke slabším autům a jejich řidičům, nechce se mi věřit, že by jsi tomu TELEKOMÁKovi nedal náležitě najevo, že nemá šanci. Zkrátka mě zaráží ta naprostá sebejistota, které máš na rozdávání. Všichni jsou howada, jen ty jsi nejlepší a všechno znáš nejlíp. A tím nemyslím jen tu událost mezi tebou a tou Fábií. Sebejistota je hezká věc, ale všeho s mírou... Citovat
Ráďa Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 no to jsem si ale krásně početl a už vím,co je to ten virus!Do peugeot klubu se infikoval jenom jeden malej FIAT a je to tu:D Citovat
Medvěd Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Ráďa no to jsem si ale krásně početl a už vím,co je to ten virus!Do peugeot klubu se infikoval jenom jeden malej FIAT a je to tu:D Ráďa - hlavičkou o hřebíček :D:D:D;);) trefa = 100% do středu terče Citovat
Murdoc Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Pánové, docela se to tu zvrhlo. Auta je škoda, i když Vectora štvalo. Hlavně, že jemu se nic nestalo. Nemá cenu se tu dohadovat čí vina to byla, jelikož nikdo (kromě Vectora a TELECOMáka) nebyl u toho, když se toto stalo. Dále nemá cenu si stát za tím Kdyby tohle, kdyby tamto..... Stalo se, stalo, nijak to vrátit a změnit nejde. Jestli se tu budeme štvát, tak tu za chvíli bude mrtvo, o což asi nikdo nestojí... Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Operator Vector: A stejně ti ještě něco napíšu a doufám, že už v klidu. Fakt nejsem konfliktní člověk a problémy rozhodně nevyhledávám. Mrzí mě, že tě někdo naboural a jsem rád, že jsi vyvázl v pohodě a že se snad až na zmuchlané plechy nic nestalo. Nebyl jsem tam a opravdu podle fotek nemůžu posoudit danou situaci. Jen jsem se vžil do situace likvidátora z pojiš?ovny. Na základě daných fotek jsem vydedukoval to, co jsem vydedukoval a uznávám, že jsem se samozřejmě mohl mýlit. Jen mě vytočila tvoje arogance a samozřejmá jistota v některých větách. Například automatické vyčlenění Fobií. Taky bych si jí nekoupil, ale to ještě neznamená, že jí a její posádky budu přehlížet a a? chceš nebo ne, je dost rodin, který v ní jezděj. A když vidim trotla, kterej se v tom snaží závodit, jak už jsem napsal, radši ho nechám prostě někde předjet, než čekat na nějakej průser. Tím ani náhodou neřikám, že je tvoje vina, co se stalo. Také netvrdím, že tak jak jsi to odbočování popsal ty, že jsi to udělal nějak špatně. Ale asi to šlo udělat třeba ještě líp, mi neřikej, že by si včas daného blinkru a pozvolného zpomalování ten kokot nevšiml. Další věc je chování k zapůjčenému vozidlu, i když samozřejmě namítneš, že do toho mi vůbec nic neni a máš pravdu. Nebudu tady za mravokárce, šáhni si sám do svědomí, kolikrát sis užíval \"jízdní vlastnosti\" toho špage?áka, ale když vidim tvůj postoj ke slabším autům a jejich řidičům, nechce se mi věřit, že by jsi tomu TELEKOMÁKovi nedal náležitě najevo, že nemá šanci. Zkrátka mě zaráží ta naprostá sebejistota, které máš na rozdávání. Všichni jsou howada, jen ty jsi nejlepší a všechno znáš nejlíp. A tím nemyslím jen tu událost mezi tebou a tou Fábií. Sebejistota je hezká věc, ale všeho s mírou... Vy ste tam u toho počítače dva to snad jinak neni možný...... Taky je ale možní , že sis pořádně přečetl co sem psal až teď. Jak vidíš Vectora ve škarpě, je to hned jasný to chápu. Nevim co bych mu dával najevo ta italská zdechlina do toho kopce od hřbitova víc než kilo neudělá ani na vytočenou čtyřku na na zadní vírt, a nebudu to zkoušet zvláš? se studenym motorem u kterýho ani nevim kdo naposledy otevíral kapotu. Když někdo jezdí rychle, neznamená to, že je automaticky magor. Jízdními vlastnostmy ten Fiat opravdu nedisponoval, natož abych si jich užíval, spíš sem trpěl. Jidiné co dobře zvládal byla otočka přez ruční brzdu, který šla díky sjetým zadním gumám a účinné ruční brzdě dobře provést a naopak díky blbé hadici od posilovače řízení, ji bylo nutné provádět když se člověk nechtěl rvát s volantem při otáčení. Fobie na silnici přehlížet nejde, prostě se tam vyskytujou a je na ně potřeba naopak dávat větší pozor než na auta. Nikdy sem neříkal opak. Stejně jako červený oktávky, votuzený golfy a kadety, stejně jako Ofrouty ve městě vypovídají o tom, kdo je řídí a dávají jasně najevo, že je něco špatně a je třeba dávat pozor. To je tak samozřejmá jistota, že se o ní můžu opřít. [Editován dne 3/1/05 vector] Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem Ráďa no to jsem si ale krásně početl a už vím,co je to ten virus!Do peugeot klubu se infikoval jenom jeden malej FIAT a je to tu:D Jo tak květinová alternetiva v rodině důstnojíka Lidové Armády !? [Editován dne 3/1/05 vector] Citovat
Operator Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Napsán autorem vector Napsán autorem Operator Vector: A stejně ti ještě něco napíšu a doufám, že už v klidu. Fakt nejsem konfliktní člověk a problémy rozhodně nevyhledávám. Mrzí mě, že tě někdo naboural a jsem rád, že jsi vyvázl v pohodě a že se snad až na zmuchlané plechy nic nestalo. Nebyl jsem tam a opravdu podle fotek nemůžu posoudit danou situaci. Jen jsem se vžil do situace likvidátora z pojiš?ovny. Na základě daných fotek jsem vydedukoval to, co jsem vydedukoval a uznávám, že jsem se samozřejmě mohl mýlit. Jen mě vytočila tvoje arogance a samozřejmá jistota v některých větách. Například automatické vyčlenění Fobií. Taky bych si jí nekoupil, ale to ještě neznamená, že jí a její posádky budu přehlížet a a? chceš nebo ne, je dost rodin, který v ní jezděj. A když vidim trotla, kterej se v tom snaží závodit, jak už jsem napsal, radši ho nechám prostě někde předjet, než čekat na nějakej průser. Tím ani náhodou neřikám, že je tvoje vina, co se stalo. Také netvrdím, že tak jak jsi to odbočování popsal ty, že jsi to udělal nějak špatně. Ale asi to šlo udělat třeba ještě líp, mi neřikej, že by si včas daného blinkru a pozvolného zpomalování ten kokot nevšiml. Další věc je chování k zapůjčenému vozidlu, i když samozřejmě namítneš, že do toho mi vůbec nic neni a máš pravdu. Nebudu tady za mravokárce, šáhni si sám do svědomí, kolikrát sis užíval \"jízdní vlastnosti\" toho špage?áka, ale když vidim tvůj postoj ke slabším autům a jejich řidičům, nechce se mi věřit, že by jsi tomu TELEKOMÁKovi nedal náležitě najevo, že nemá šanci. Zkrátka mě zaráží ta naprostá sebejistota, které máš na rozdávání. Všichni jsou howada, jen ty jsi nejlepší a všechno znáš nejlíp. A tím nemyslím jen tu událost mezi tebou a tou Fábií. Sebejistota je hezká věc, ale všeho s mírou... Vy ste tam u toho počítače dva to snad jinak neni možný...... Taky je ale možní , že sis pořádně přečetl co sem psal až teď. Jak vidíš Vectora ve škarpě, je to hned jasný to chápu. Nevim co bych mu dával najevo ta italská zdechlina do toho kopce od hřbitova víc než kilo neudělá ani na vytočenou čtyřku na na zadní vírt, a nebudu to zkoušet zvláš? se studenym motorem u kterýho ani nevim kdo naposledy otevíral kapotu. Když někdo jezdí rychle, neznamená to, že je automaticky magor. Jízdními vlastnostmy ten Fiat opravdu nedisponoval, natož abych si jich užíval, spíš sem trpěl. Jidiné co dobře zvládal byla otočka přez ruční brzdu, který šla díky sjetým zadním gumám a účinné ruční brzdě dobře provést a naopak díky blbé hadici od posilovače řízení, ji bylo nutné provádět když se člověk nechtěl rvát s volantem při otáčení. Fobie na silnici přehlížet nejde, prostě se tam vyskytujou a je na ně potřeba naopak dávat větší pozor než na auta. Nikdy sem neříkal opak. Stejně jako červený oktávky, votuzený golfy a kadety, stejně jako Ofrouty ve městě vypovídají o tom, kdo je řídí a dávají jasně najevo, že je něco špatně a je třeba dávat pozor. To je tak samozřejmá jistota, že se o ní můžu opřít. [Editován dne 3/1/05 vector] A tady zase narazíme! Kdybych měl ty prachy, taky přítelkyni koupim ofrouda do města, abych měl aspoň lepší pocit při představě nějaké bouračky. Má v tom rozhodně větší šanci než v jejím současném Unu. Ale to je fuk. Každej si přeci vybírá auto tak, aby mu vyhovovalo a ne aby se to Vectorovi líbilo. To je přesně ta arogance o které mluvim. A jestli je ta koktávka červená nebo žlutá, ten Golf nízkej nebo votuzenej, či snad Kadett s křídlem GSI nebo bez, je mi to jedno, když to očividně neni nebezpečný ostatním účastníkům silničního provozu. Horší mi přijde, když si vědomě sednu do auta, kde dlouho nikdo neotevřel kapotu a nevim, co mi v zatáčce udělá posilovač řízení. Jsme tu jeden a četli jsme to pozorně už od začátku, neboj! Citovat
vector Odesláno 3. leden 2005 Autor Odesláno 3. leden 2005 Jo ještě ženský to dát do ruky. Tyhle \"lidi\" co jsou schopný se vozit v Ofroutu po městě bych střílel bez soudu. Argument bezpečnosti sem od tebe čekal. Já si koupim tank a když náhodou něco přehlídnu, tak z tebe udělám placku, hlavně, že budu v pohodě. Budem si chvilku povídat o aroganci. Tobě už není pomoci. Jak můžeš, tak se do mě zase navážíš a negelovaný vytuněnci v Golfu co jsou postrachem každého motoristy jsou pro tebe asi jen otázka vkusu. Myslel sem , že seš trochu debil, ale zase si mě překvapil, Ty si ukrutnej debil a už mi prosím opravdu nepiš. [Editován dne 3/1/05 vector] Tak přátelé tohle musím doplnit. Vylezu před krám, a za mnou stojí Ofrout jako řemen, řikám si výborně o takovejch humusech se teď bavíme. A na chodníku nějáký vožralý individuum.. motá se, apk něco huhlá rozumět mu skoro neni , tupej pohled. Řikám si táhni někam a najednou se borec sebere, sedne do ofrouta a jede pryč... eee to sou dneska věci. [Editován dne 3/1/05 vector] Citovat
Marlin Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 uz se popraly :D jestli se tyhle dva na Dzbane potkaji tak to bude coro moro :D me taky prislo divny, ze ta Fabie, je bouchla na pravy bok, kdyz bych ji spis vidle na levy, ale pravdepodobne ho chtel predjet..... K tem zimnim gumam, ted si na sebe upletu bic, co myslite, jsou lepsi 5let stare zimny sjete gumy, nebo uplne nove nejete letni? na mokro, bez snehu za tohohle pocasi? docela nad tim uvazuji, protoze aquaplanink je dost neprijemna vec..... Citovat
Dave_k Odesláno 3. leden 2005 Odesláno 3. leden 2005 Pridu se svou troskou do mlyna. Podle me ten telecomak nedaval bacha a na posledni chvili to zaslap a reflexivne (smerem od nebezpeci) stocil volant doleva a mel vydelano. Ja kdyz vidim za sebou nalepenyho tipka a vim ze brzy budu odbocovat tak krome blinkru projistotu jemnym prislapovanim brzdy (brzdova svetla) davam najevo aby si dal vetsiho bacha. Uz me to parkrat pomohlo od maleru. Tim nechci nijak drazdit uz tak nasupenyho Vectora. Proste muj nazor na vec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.