Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čusik,tak tu mam tabulku............Dnes mam najeto 4685 km,mam ho už 20 dni.

první týden,spotřeba 6,5 l

druhý týden 6,0 l

a ted už jezdim za 5,5 litru na sto

jinak prumernou od začátku už mam 5,9 litru

v létě to vidim na sto péro za 5 na sto a to jezdim s náloží dvousetkilovoumrtvolou v kufru,jinak doporučuji zesílené pružiny,už ze zkušeností z tepee

Určitě je duležité motor nepřechlastávát,z mých zkušeností se sprinterem vím,že se dá jet dvěma způsoby,bud 150kou za 13litru,nebo 150kou za 10 a jde tu o to,že ikdyž to zní divně,tak se ten motor přechlastává když máte plyn na podlaze,při zrychlování to chce plynule sešlápávat i plyn.Když to pořádně rozjedu na plný plyn s 5008,pedál na podlaze,tak to neakceleruje tak jako,když se rozjíždim s lehkou nohou.A nebo mam proble s autem,ale výkkon poznám.I ta moje mašina ninja je na tom podobně,ikdyž ne co se týče výkonu,ale spotřeby,jezdim s ní za sedm na sto a to je hodně good

Odesláno

Tak jsem to možná přechválil, anebo jsem minule nenatankoval doplna (bublina). Taky jsem minule tankoval na jiné Shellce, v Olomouci. Dnes jsem tankoval na obvyklé Shellce v Šumperku (máme smlouvu, musíme brát na Shell) a vyšla mi spotřeba 5,28, ačkoli počítač ukazoval 4,7.

Uvidíme příště.

[upravil dne 14.1.2011 19:02 P607Olda]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mne to ide skôr k 7l/100km. Hlavne teraz v zime. Dúfam, že tie vaše spotreby nedosahujete na nejakej super mega turbo V Power Verva nafte :) To som tu už ako vo VW klube, kde každý mal toľko, čo ja nedám ustálenou jazdou pri 90km/h na 6ke :)

Odesláno
Mne to ide skôr k 7l/100km. Hlavne teraz v zime. Dúfam, že tie vaše spotreby nedosahujete na nejakej super mega turbo V Power Verva nafte :) To som tu už ako vo VW klube, kde každý mal toľko, čo ja nedám ustálenou jazdou pri 90km/h na 6ke :)

ff klidu, motor máme stejný, lejeme tam většinou normál diesel, semtam ten super mega turbo - když jsou ostatní stojany obsazené a já nemám náladu čekat... Jen tankuji u nadnárodních olejářských a vyhýbám se okresním olejářským... Včera jsem znovu koukal na dlouhodobou - pořád 6,3 - vlastně od začátku do teď...:D

[upravil dne 23.1.11 11:16 JohnyLee]

Odesláno

dnes jsem dovrsil 10 000 km a spotrebu mam dlouhodobe na 7,8. Oproti predchozimu autu (Mondeo 2,0 TDCi) je to o 1,5 l vice. Na dalnici jezdim konzervativne - tempomat davam max na 145 km/h a vetsinou to ukazuje kolem 8, devitku zpravidla neprekracuju. Kdyz vijizdim napr. ze stopky, tak to ukaze max okamzitou spotrebu 30 litru, zrejme to vice ukazat neumi. Jezdim prevazne dalnice a Prahu, ale kdyz dam vylet na Moravu a jedu jako kdyz jednou za rok vyveze dedek v čepici svoji babku na hřbitov za kamarádkama, tak mam spotřebu kolem 6,4 litru, ale to se mi podarilo jen jednou.

• O 2 týdny později...
Odesláno

tedá pánové,jak to jezdíte?já mam permanentně naložený kufr,tak dveste kilo,jezdim převážne mezi městama denně 100 km od 80-do 110 km/hod a dlouhodobou spotřebu mam 5,8 l/100 km.Dnes ráno jsem tankoval u ono a najel jsem za dnešek kolem 160 km a spotřeba 4,4 l/100 km!nevěříte?přijedte do kostelce

Odesláno

Miluji svoje auto,to předešlé bez poruchy 150 000 km jen na ono,un ás je ono good

dnes jak jsem tankoval,tak jsem do jela na benzínu měl jsem natočeno 980 km a natankoval 56,20 litru,to je fakt masakr

Odesláno
Miluji svoje auto,to předešlé bez poruchy 150 000 km jen na ono,u nás je ono good

Teda mrky - musím přiznat, že ti odvaha nechybí!!! :D:D:D

Ještě řekni, že na ONO v Milovicích - to už bych bral za vrchol odvahy :o:o:o

Odesláno

Po prvních teprve 700 km průměrná spotřeba 6.9 l. Ale je fakt , že tomu zatím nešlapu na krk. Spíš si to vychutnávám a nejezdím brzda - plyn. Ve městě dojíždím k semaforům na červenou s vyřezenou rychlostí, ale občas si vychutnám předjetí nějaké oktávky do kopce s nosem nahoře..:roker:roker:roker

Odesláno

pÁNOVÉ KURZY JÍZDY EKO ZAJIŠTUJI PRO KOHOKOLI A POPRAVDĚ SI TENTO MOTOR DOCELA VYCHUTNÁVÁM,PŘEDTÍM JSEM MĚL 1,6 HDI A JE TO FAKT ROZDIL,TUŠIL JSEM,ŽE BUDE S DVOULITREM NIŽŠÍ SPOTŘEBA A TAK SE STALO

Odesláno

Mám 1.200 km a priemernú spotrebu na 6,0 litra. Je ale pravda, že jazdím pomaly, dodržiavam medzi obcami 90km/hod. a na dialnici cca 115-120 km/hod

motor 2,0 hdi.

Odesláno

Tak já mám nalítáno 3000 a na dálnici držím 130. Na 115 jsem se teda už dlouho nedostala :D. A mezi obcemi když to jde tak maximálně 100 - 10km/hod nad není tak velká pokuta :D. Jinak zatím spotřeba 7,1.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...