Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Punkac:Kubo,tvuj vek 28 let je dobrej,nemusis ho zvysovat na dvojnásobek :D a takova zajimavost,tvoje pritelkyne se jmenuje stejne jako ta moje..ehm..bojim se toho,ale kde bydlí?? :D

[upravil dne 2/1/11 22:38 Dadadavid]

Odesláno

No prave..tak neco vymysli,je cas..ja tam stejne jedu jen proto aby mi dali vsichni co o tom tak sní pres drzku :D:D Docela bych rad kdyby se tam objevil čakom,musim ho ukecat na naraznik,ale ten bydli daleko.

Odesláno

jsem trošičku starší, to mi věř. Jinak hoši káply, je sice hezké, že pánům věříš, ale občas jsou hoši s měkkým :mrk

jinak čerpáš ze stránky kterou jsem aktualizoval hodně dávno

Ta přítelkyně již není aktuální

Odesláno

a nechal bys ho nasadit řetězy? :D:D:D Jinak škoda, že to je tak daleko, docelabych ho chtěl vidět na živo.... I když na silvestru na chajdu ke Skračům sem taky dorazil skorem přes 140 km :myslim

Odesláno

ThorR :nemyslis ,ze jsem na smrt trochu mladej?? :D :D ..Pata počkej :D od teto doby si pohlídám tvoje pravopisné chyby a budu ti je vsude pripominat :D ..ne kecam,ale byla by to sranda..

Hurvajz: tak zjisti,kde by se neco dalo v Hradci,ale nevim,tam je to vsude lidnatý,,

punkac:no,moc bys toho nevidel,jsem 168cm \"vysokej\" prcek :D zrovna vcera jsem se meril :D ,jinak muj xicht je videt v mym vlaknu ;)

[upravil dne 2/1/11 23:48 Dadadavid]

Odesláno

dada: \"uz treba proto ze u Paty jsem narazil na jeho fotogalerii..Jestli je to on,ten takovej mírně plešatej :D\" :roker tebe si najdu, plantážníku :roker

Odesláno

tak toho známe všichni :D

Nechcete někde dát sraz ve středu nebo v úterý? Jedu si přes celou republiku pro nový přírustek do Pegi rodiny

od poledne v úterý až do středy odpoledne jsem v Praze

[upravil dne 3.1.2011 00:37 ThorR]

Guest Scratch
Odesláno

Libice bych snad jeste dal..Je to 36 km,ale nikam dal jak tech 36 bych uz nejel.

ty woe, a na co to auto mas, kdyz s nim jezdis kolem baraku? Na muj sraz dorazil Punkac a to to mel jeste minimalne o kilo dal nez je tech ucmrndanych 36 km :D

Odesláno

jj presně 147 km jedním směrem, cesta tam adrenalinová :D a cesta zpět důchodcovská :D

jinak srázky jsou o poznávání, zažil jsem bomba silvestr u Scratchů, poznal Stiflera a jiné :)

Klidně bych dojel i do Bydžova nebo do Hradce, ae ne jenom na pi<>cu, taková dálka chce i trošku jinej program než si dát kafe, limču a jídlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...