Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Je pravda, že odlesky palubky v záznamu bych rád odstranil. CPL filtr by mohl pomoci :myslim

Odesláno

Je to uni.. čekám na něj až přijde z Číny, ale podle recenzí by mohl sedět dobře :)

jak to projde tak postnu záznam/foto

Návštěvník
Odesláno

Si tak říkám, za ty kačky to asi taky prubnu...dokonce je na alíku i někdo, kdo to má nainstalované na pro verzi. (dole v diskuzi)

Odesláno

Ja som si na Vianoce doprial čínsku DDPai Dash Cam Mini 5. S nejakými zľavami za cca 90 €. Zatiaľ veľká spokojnosť. Je dosť nenápadná (bez obrazovky), má GPS, gyroskopický senzor, 4K Ultra HD rozlíšenie, skutočne ostrý obraz, či už videí alebo fotografií, evidenčné značky čitateľné aj z 20 m. Síce mierne zrnitý, ale stále kvalitný obraz aj za šera, resp. pri pouličnom osvetlení. Namiesto SD karty má spoľahlivejšiu vstavanú pamäť eMMC (64 GB), ktorá sa po zaplnení automaticky prepisuje, okrem záznamov spustených po otrasoch (napr. nehoda). Ovládanie cez smartfón, s podobným dialógom ako je uvedené o pár príspevkov vyššie. V prípade pripojenia na zdroj energie (napr. nejakú lítiovú batériu) zaznamenáva situáciu pred zaparkovaným autom, resp. snímanie sa spustí aj po menšom náraze do auta (parking mode). Treba si ale dať pozor na to, že prehrávanie záznamu do smartfónu ide cez rýchle 5GHz wifi. Staršie alebo lacnejšie telefóny nemusia mať možnosť pripojenia na 5GHz frekvenciu.

• O 1 měsíc později...
Návštěvník
Odesláno
V 10. 1. 2021 at 17:55, vagi napsal:

Objednáno...za cca měsíc uvidíme :D

Filtr je doma. Čekám, až kamerka rozmrzne a filtr tam hodím.

IMG_20210213_110230.jpg

Návštěvník
Odesláno

Hele, ta plastová objímka mi taky nešla nasadit na kamerku, no a sklíčko taky vypadlo :D

Takže jsem sklíčko natvrdo nalepil na kamerku...snad to bude OK :D

Odesláno (upraveno)

:D :D :D 

já se na to chystám trochu jinak. zkusím tu objímku trochu zbrousit a nasadit to a pak to sklíčko nějak přilepit :D

edit: ale děkuji že jsi mě utěšil že nejsem takový střevo že jsem to hned zničil :D :D 

Upraveno uživatelem brixtr
Návštěvník
Odesláno

Zítra zkusím jet s tím filtrem a uvidím, jestli to je vyhozených 160,- nebo zda to mělo smysl :)

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@brixtrvidíš v záznamu kamerky změnu? Já se přiznám, že nevidím nic...asi teda zajdu na oční :D

Možná špatný úhel natočení filtru, nevím, no :)

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Tak jsem udělal upgrade kamery :) dlouho jsem přemýšlel jakou vybrat, nakonec jsem se rozhodl tak nějak zůstat u značky :D Objednal jsem si teda 70mai Pro Plus (built-in GPS), podle videí z Youtube mi kvalita záznamu přišla velice dobrá vzhledem k ceně (necelých 15 stovek) a hlavně mě oslovilo uchycení kamery. Držák u YI dashboard se neustále povoloval, takže záběry pak byly rozklepané a často nepoužitelné.. Zatím jsem s kamerou ujel cca 500km a spokojenost. Přechody světlo/tma zvládá perfektně, čitelnost SPZ taky super (ačkoli samozřejmě stále jsou podmínky kdy stejně přečíst nejde). Jediné co mě trochu překvapilo je absence širokoúhlého formátu - jsem zvyklý na 16:9.. Ale to je detail :) 

No a aby toho nebylo málo, hned se osvědčila - v pondělí jsme při návratu z hor chytil šutr do skla, na kameře jsem ho i krásně našel.. Teda on ten šutr stejně letěl od kolegy, takže by nějaké dokazování ani nebylo potřeba :D 

vlcsnap-2021-02-17-08h40m49s867.thumb.png.8f7981bfe3b98ddee60a4a3e54743429.png

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@brixtrteď jsem si pustil záznam s filtrem přímo na TV a byť odlesky filtr nesmáznul, tak trošku zlepšil barevné podání...barvy nejsou, jak to říct, přepálený a lehce rozpitý.

@Rikic339jaký máš v kamerce firmware?

ikdyž teda koukám, já vidím záznam rychlosti pouze přes appku v mobilu. Asi máš novější verzi.

Upraveno uživatelem Návštěvník

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...