hudy Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 2Stifler: hele policisto, víš, že je tam 90 Citovat
Judes Odesláno 27. květen 2013 Odesláno 27. květen 2013 Šalda za jazdy sa SMS-ky nepíšu . Inak dnes som zapol túto aplikáciu čo ide v SK jazyku https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.forcecode.riderecorder&feature=search_result a na Samsung Galaxy S2 nefunguje, zamrzne celý telefón a na nič nereaguje jedine reštart zariadenia a tak som ju odinštaloval. Potom som nainštaloval DailyRoads Voyager a ten šlape super len škoda že je všetko v angličtine. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dailyroads.v&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kYWlseXJvYWRzLnYiXQ.. Citovat
h4wk3y Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 tak tedka testuju do Androidu DailyRoads Voyager.... A aplikace se tvari dobre, pekne to toci, docela siroke moznosti nastaveni, ja jsem spokojenej! Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Za chvíli všichni zjistěj, že je kamera do auta zbytečnost, že mobil pohodlně nahradí její funkci navíc obohacený o další funkce, jako rychlost jízdy přes GPS, souřadnice na mapě apod. Jediné, co mě ještě furt drží při myšlenkách si kameru pořídit, je to, že musím furt mobil přicvakávat na přísavku na skle, která trochu vadí ve výhledu a naíc musím při každém použití mobil nabíjet, protož tohle nahrávání je dost velký žrout baterky. Kamera se dá dát do auta nastálo, dá se schovat třeba někam nahoru ke zpětnému zrcátku a pořád udělá skoro stejnou práci jako ten mobil... oproti mobilům to má zase výhodu, že u pár kamer je docela dobře vyřešené i přisvěcování za tmy, ale u mnohých je to jen atrapa na oko bez pořádné funkčnosti. Citovat
h4wk3y Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 plne souhlasim, taky me nebavi to davat do drzaku... kdyz jsem drzak hodil pod zpetnak, tak jsem nic nevidel a bylo to dost o pusu... Dole to zas neni nicmoc, kdyz mi to zabira pul palubky... A je pravda, ze je to zabijak mobilu, kdyz si clovek pusti navigaci a jeste do toho toci a posloucha hudbu z mobilu ... Me to teda nestiha ani dobijet... Ale jako reseni, za ktere nemusim vydat ani korunu, mi to zatim staci... Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 \"Ale jako reseni, za ktere nemusim vydat ani korunu, mi to zatim staci...\" To je přesně to, co si říkám já. Funkci to zastane úplně stejnou né-li nepší a klidně přežiju i to, že musím mobil furt dávat do držáku a nabíjet, když mě to nic nestojí. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Tu aplikaci jsem používal taky, ale po nějaký době jsem přestal.. to že to žere místo, to by mi nevadilo, ale na Galaxy nexusu se vybíjela baterka i když jsem měl telefon na nabíječce.. to bylo dost nepříjemný a dost mě prudilo i to věčný dávání telefonu do držáku a zapínání aplikace.. teď uvažuju o nějaký normální kamerce na okno.. Citovat
Stifler Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 LORD_mapiv: mně to ještě furt stíhá trochu dobíjet při tom přehrávání, ale výhodou je, že třeba ta aplikace, co mám já (AutoGuard Blackbox) umí i ztmavit jas displeje, že nezáří celou dobu nahrávání naplno, ale ztlumí se a tím šetří jak baterii, tak se i mobil míň zahřívá. [upravil dne 1.6.2013 14:06 od Stifler] Citovat
h4wk3y Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Stiflere, co mas za mobajl? Ja to mam na Samsungu Galaxy S2, ale jeste nemam presne vypozorovane, jeslti to stiha nebo nestiha dobijet, ale tipuju, ze nestiha ... Ale je pravda, ze displej jede porad naplno a jeste mam pustenej Poweramp a posloucham z mobilu muziku, takze ho tak uplne nesetrim.. Citovat
Judes Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Na smartfóne Samsung Galaxy S2 použitá aplikácia DailyRoads Voyager, pôvodné nastavenie s rozlíšením 1920x1080, formát mp4. Video tu. http://ulozto.sk/xQFaJowJ/sgh-s2-ako-cierna-skrinka-v-aute-mp4 Citovat
Šalda Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Tak sem dnes zkusil DailyRoads Voyager, a kvalita videa dobrá, jen jsem trochu omezenej velikostí paměti mobilu, nemám v něm totiž slot pro paměťovou kartu( Sony Xperia P). Tudíž stejně budu řešit nějakou kameru, ale chci kameru s displejem, abych viděl co točím. Citovat
Judes Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 V tom rozlíšení 1920x1080 to zaberá veľa miesta, tak som to prehodil na 1280x720 ale zatiaľ som to neskúšal koľko miesta to zaberie tak. Citovat
Šalda Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Mě to nabídlo rozlišení jen HQ, ale i tak to má 13 sekund-28MB, takže třeba 5 minut bude mít ca 600MB. Co ta kamera Genius DVR-HD560, máte ji někdo?? Já vím že je to obyč, ale zatím nechci dávat za kameru víc jak 1500.- Citovat
Judes Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 V nastaveniach sa dá nastaviť rozlíšenie, prepneš na Custom quality a vtedy ti dovolí prestaviť rozlíšenie a to od 176x144 až po 1920x1080. Citovat
Šalda Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Už jsem to našel, díky:super Takže potom by to mohlo brát míň paměti, když nastavím jen CQ 1280x720, že jo. Citovat
Judes Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Mohlo by to zabrať menej miesta aj s tým rozlíšením ale aj nastavením formátu videa, možnosť voľby je medzi 3gp a mp4. Citovat
Šalda Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Tak 3gp si myslím bude nekoukatelný, nechal bych tam mp4, zatím to ještě budu zkoušet a uvidíme, ale díky za tip;) Citovat
Judes Odesláno 2. červen 2013 Odesláno 2. červen 2013 Nemáš začo. Je tam toho viacej na nastavovanie ale s angličtina mi moc nehovorí. Citovat
abio Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 na androidu jsem byl nejvíce spokojen s AutoGuard Blackbox, teď jsem si koupil snad nejhorší z levných kamer do auta a kvalita je příšerná.... chvilku ji budu používat ale pak asi pujde z domu..., je pravda za ty prachy muzu byt rad ze je tam drzak co drží a nabíječka co nabíjí..:D je to HD ale pouze interpolací z 640 X 480 pixels a další co vy na to? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.