Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem tuto kamerku HD_Wing_Camera za cca 40 USD, osadil jsem 16GB micro SD kartou a zatím spokojenost. Trochu nevýhoda, že nemá displej pro okamžité sledování videa. Hodina videa zabere při tomto režimu asi 6 GB. Při nastavení rozlišení = fine kamera podává takovéto výsledky (50% velikost).

pict0273_640x360.jpg

[upravil dne 13/2/13 12:56 od Cyklon]

Odesláno

Nič v zlom ale teda kvalitka akurát tak na tie modely lietadiel, kam tá kamera asi podľa linku patrí... napr. ŠPZky tam nevidím vôbec... :roll

Za 40USD sa dá zohnať FullHD kamera do auta aj s displejom a príslušenstvom... ;)

Odesláno
Nič v zlom ale teda kvalitka akurát tak na tie modely lietadiel, kam tá kamera asi podľa linku patrí... napr. ŠPZky tam nevidím vôbec... :roll

Za 40USD sa dá zohnať FullHD kamera do auta aj s displejom a príslušenstvom... ;)

Za 40 USD bude mít výsledky jako ta výše, a to \"FullHD\" bude interpolované, když pominu, že FHD je daleko za limitem použitých objektivů.

Odesláno

Oddie:

přesně tak - úzkým hrdlem je miniaturní objektivek, ale je prima že má ohn. vzdálenost minimální, takže \"vidí i za roh\". Jinak SPZ ky jsou čitelné tak cca 10 m od auta. Snímek je zmenšený, abych \"nerozhodil\" rámec tohoto fóra.

Odesláno

Za 40 USD bude mít výsledky jako ta výše, a to \"FullHD\" bude interpolované, když pominu, že FHD je daleko za limitem použitých objektivů.

Mám ju v aute už pol roka a video som sem myslím už dával:

A je to táto: KLIK

;)

Odesláno

Vsetky tieto cinske kamery su rovnake. Ci FULL HD alebo hocjaka ina. Za posledne 2 mesiace som ich nakupil 8 druhov. . Hlavne pre nasich zakaznikov taxikarov. Ty potrebuju dvojitu kameru. Kazdu jednu som rozobral a kukal cio v nej je. 7 z nich mali uplne rovnake kamery v sebe. Vsetky rovnake programy. Kvalita bola taka vseliaka, ale ucel splnila. Ani na jednej neboly SPZ citatelne pokial som sa nepriblizil na 5 metrov k autu. Auta iduce oproti neboli citatelne vobec. Pravdepodobne mizerny pocet snimkov za sekundu. Pocas tmy uz sa nechytala ani jedna. Obraz mal divne farby a dokonca bolo vidiet rusenie ked kamera ukladala na kartu. |Ale toto bolo len na jednej kamere. Ale aj tak som vybral jednu za rozumny peniaz v rozumnej kvalite. Ale je zaujimave ze ked ich prislo 10 naraz od rovnakeho vyrobcu, tak kazda snimala uplne inac. Som myslel ze ma vystre.

Takze davajte si bacha tiez na toto. Jednemu z vas kamera moze fachat uplne v pohoide, ale druhy s tym istym modelom moze mat problem.

Ja som si pre seba kupil akoze FULL HD, super referencie, ale tiez to teda nie je nic moc. Niektore co nie su FHD tak maju lepsi obraz ako tato.

Potom jeden zakaznik povedal ze nechce ziadnu cinsku sepletu, ale ze chce poriadnu, tak som mu objednal jednu a 270 euro a ta je teda super. Obraz genialny, pocas tmy nema problem, spz su citatelne z dialky,....

No len ta cena teda.

Odesláno

Ducatista -> za tie prachy je celkom fajn. Robí to k čomu je určená a snáď to ešte dlho robiť bude. Mám ešte jednu staršiu kamerku od číňana a tú som mal ešte v 206ke pred 3-4rokmi a stále naďalej funguje v manželkinej 1007... Kvalita záznamu mi postačuje. ŠPZky sú pri dobrých svetelných podmienkach čitateľné ale v noci toho veľa na zázname neuvidím:

Osobne mi to nevadí, preztože po tme toho veľa nenajazdím... :roll

oddie -> má to cca. 1-2 sekundový skok pri každom novom zázname. Mám tam 16GB kartu a nastavené nahrávanie po 4GB blokoch, takže ma to tiež netrápi... ;)

Odesláno

Cinicman : Prosímtě a jak funguje to automatické zapnutí nahrávání? A kolik vydrží baterie, máš ji pořád napíchlou do autozásuvky?

PS: za ty prachy se mi zdá poměr cena/výkon úplně super :super

[upravil dne 14/2/13 15:39 od Ducatista]

Odesláno

Kamera sa zapne po naštartovaní (resp. po otočení kľúčika do polohy kedy je napájaná zásuvka na autozapalovač) a vypína sa 1 minutu po vypnutí motora (to je myslím voliteľné). Kameru mám stále napichnutú na 12V ale skúšal som ju aj bez toho a vydržala cca. 200km kým som dobil telefón... :roll

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...