Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díval jsem se pozorně. Tobě to nabízí pouze DHL, do ČR DHL i poštu. Pochopitelně jsem volil levnější variantu. Ale v podstatě to je jedno, řešíme hloupost ;)

Odesláno

presne tak :papa o nic nejde... kazdy si kupuje co sa mu paci a vyhovuje...

len som reagoval na porovnanie cien, tak som chcel upozornit pripadnych dalsich nerozhodnutych aby

sledovali aj ine veci ako napr. tech. parametre. cena a vzhlad kamery nieje vsetko, dolezite co je vo vnutry a od toho sa odvija prave cena.

mimochodom olda tu je kamera na aliexpress-e co mam ja...

http://www.aliexpress.com/product-gs/454521188-car-DVR-H-264-with-6-IR-LED-H380-wholesalers.html cena troska uz niekde inde... takze zatial DX to bezkonkurencne isti :)

[upravil dne 29/9/11 22:57 od Marcel00]

Odesláno

Marcel00 - olda :D

Treba ale pozerat stranky s free shipingom...

Napriklad tuhletu kameru bych v pohode objednal s www.madeinchina.com

http://product.madeinchina.com/Car-DVR-6-Led-Night-Vision-Motion-Detection_13082128.shtml

36,56 dolara bez pametovej karty

48,91 dolara s 8 GB kartou

A ako inak, FREE SHIPING aj do CR a SK :)

Skoro vsetko v poslednej dobe kupujem s podobnych stranok, skoro vsetko je s honkongu :) A maju bezplatne dorucovanie. Proste minule sme objednali puzdro na IPHONE 4, co vychadzalo 0,80 Eura a objednali, bezproblemov prislo :) Postovne zdarma :)

Len to teda troska trva :) Dnes mi prisla elektronicka cigareta :P Za 6,12 dolara :D :D Na skusku :D

Odesláno

ja som urobil asi 30 objednavok s chiny tento rok, takze som v obraze :D

Lubk0 neboj, viem odkial vietor fuka :D

samozrejme vsetko freeshipp, to je jasna vec :)

sory za OT...

[upravil dne 29/9/11 23:03 od Marcel00]

Odesláno

Tady jsem ofotil hodnoty z tý kamery,má taky H.264 kodek,jaký je v nich teda rozdíl?

post-984-14109620012253_thumb.jpg

Jinak pro znalce,chci si jí objednat,stojí za to?

[upravil dne 30.9.2011 16:17 od olda]

Odesláno

ci stoji za to ti poviem asi za dva tyzdne, ak pockas tak so skusenostou sa podelim.

inak videa ako filmuje mas tu: http://www.dealextreme.com/feedbacks/browseVideos.dx/sku.54137~id.15203

prepni si to na 720p HD a daj pripadne na celu obrazovku... su tam aj dalsie videa, aj ako v noci toci atd...

takze mozes porovnavat.

co sa tvojho printscreenu tyka, odrezal si zvysok, takze nikto nevie co si chces objednat. daj link co si chces objednat... ;)

Odesláno

Vaše porovnávání linků je víc než k smíchu. Z těch kamer je 99% nepoužitelných šuntů a a jsou rozdílné i v napohled stejné krabici. Takže pokud nemáte ověřeno, co přesně kupujete, akorát vsázíte sportku.

Odesláno

neviem o com je rec, ja som poslal konkretny kus a ten mi postou aj pride. takze ziadna sportka...

este sa mi nestalo ze by mi prislo nieco ine ako som si objednal. Chcel by som vidiet tu tvoju,

ak o kamere s kodekom H264 vravis ze je sunt... to video sa ti zda nedostacujuce co som dal sem?

znamy tu kameru vlastni asi tri tyzdne a kvalita videa zodpoveda kvalite ktore je na samotnej stranke

DX zverejnene. Takze sportke zdar...

Odesláno

olda, za tu cenu neni co riesit... ber ju, urcite bude v pohode,

tu som ti nasiel ake video toci... na SK neposielaju, preto taka fakt ze dobra cena

preto som objednaval z DX, kde je o 40$ drahsia, evidentne je v cene prave to postovne

je ich tam viac...
Odesláno

hele ja to mam tak ze si v pc udelam txt soubor nazvu ho time.txt vlozim tam datum a cas ve formatu 2011.10.01 22:33:00 a ulozim to pres kabel do kamery na pam kartu do hlavniho kořene adresare a kam zapnu a on si to sebere sam . neni to stejne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...