Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ty su aj dosť drahy.....som počul o jednom sukromnikovy niekde pri topolčanoch že robi za lacno vyfuky na mieru a jeho robotu ked som videl tak som len pozeral.....zvary take že ani nebolo vidieť kde su :)

Odesláno
Tu http://www.a-m-a.sk/ robia dost pre zavodne specialy (evo, impreza,...)

Jenom bych chtěl poznamenat, že je sice hezké vyrábět přímé tlumiče s odhlučnením tlumící vatou, ale ta se musí měnit a to tedy u výfuku který je komplet svařený ( jiný jsem na jejich stránkách nenašel ) nevím jak se dělá... stránky na mě dělají poměrně dobrý dojem, ale nedovedu si představit, že nejsou rozebiratelné.

Odesláno

Ja sa technologii vyroby vyfuku nerozumiem ale pochybujem ze by tam dali níeco co treba menit po x km. Ten vyfuk by mal vydrzat viac ako auto kedze je z antikoru s hrubou stenou. No ale mozte im napisat a urcite vam to vysvetlia. Mne ked ho robili tak som mal vela otazok ale nieco ohladom \"servisnych intervalov\" spojenych s vymenou vaty nebola rec.

Odesláno

Dat si spravit bude asi lacnejsie lebo nebudes platit za znacku. Preto som to robil aj ja. Kit na moje auto od Millteku stoji dvojnasobok toho co ma stal na zakazku a narast vykonu je rovnaky ( porovnanie tabuliek Millteku a moje auto na brzde so zakazkovym) ;)

Odesláno

Pretekar: možem sa spýtať čo ťa ten vyfuk vyšiel??? len tak cca pretože napriklad mne poslali že zvody na moje auto stoja 400€ a za tu cenu mám zvody od supersprinut alebo za skoro polovicu mám raceland

Odesláno

Komplet vyfuk so sportovym katom 1000,- ale z toho okolo 400 stal len kat takze to nebolo az take drahe. Dalsia vec je ze bez katu to auto neslo ako ma, resp. som to nevedel oklamat. Su vyrobcovia co to spravia aj za polovicu ako pises ale dalsia vec je ze negarantuju narast vykonu. Ked si budes nieco tak pozerat tak pri dobrych vyfukoch byva aj graf z brzdy kolko pomohol. Ked nie je tak vacsinou to len nahradza seriovy vyfuk i ked sa moze zmenit zvuk k podstatne lepsiemu

[upravil dne 3.1.2011 15:25 pretekar]

Odesláno

jj to máš pravdu ale supersprint je podla mňa dosť kvalitna firma na vyfuky a graf z brzdy nema :) a zvody na moj 8V robia 4-2-1 tak isto ako raceland, maju rovnaky priemer trubky aj všetko akurat že supersprint je o dosť lepšia kvalita spracovania ako ten raceland :) ale inak máš pravdu .....a tten typek pri topolčanoch čo to robi za dosť lacno ma aj dobre referencie čo som počul od chalanov čo si nehali u neho robiť vyfuk, a dosť vela zakaziek ma a celkom dobru robotu robi :) akruat že je to sukromnik takže neplatiž ani za značku ako napriklad u tej firmy A-M-A ani za priestory a podbne maximlane len za robotu a material :) ale zas nemáš zaruku kvality :) takže všetko ma pre a proti.......................inak čo si plati za 400€za kat??? mne písali že kat neakých 170€ :) sice míš väčši vykon aj objem ale zas taky rozdiel tam nemože byť v cene proti tomu :)

Odesláno

to cely vyfuk prildal len cca 3 kW??? neako malo nie??? či ty máš zvody ešte seriove nie??? alebo u turbo mtorov to neni taky rozdiel ako u atmosfery??

Odesláno

No zvody po turbo mam seriove lebo tie sa nedaju vyrobit..je to specialny odliatok pre twin-scrol turba. Od turba dalej je ich vyroba. 3kw a 47nm to pridalo uz na nachipovanom motore. Na serii neviem lebo to nemam zmerane. Nasledne sa vsak znova upravila RJ a skok vdaka vyfuku bol o dalsich cca 30k a 20 nm. A vzdy je lepsie po takejto uprave naladit k tomu aj soft aby to malo zmysel. Na atmosfere to prida tiez len par koni cca 10-15 ale urcite sa zlepsi aj tocivy moment co pocitis najviac. Na turbo motore to spravi viac ako na atmosfere ale vysledok stoji za to.

Odesláno

jj s tou upravou RJ to viem...len mi pride zbytočne to robiť po každej urpave....ja by somnajskôr porotbil všetky upravi aj ked to bude trvať cca rok a počas toho s autom normálne jazdil a až potom spravil remap RJ :) a diky za info

Odesláno

No to je logicke ale ja som najprv nevedel co vsetko na aute upravim.....:D teraz by som upravu RJ dal ako bombonik na torte. To je tak ked vykonu je stale malo a vzdy sa da co vylepsovat :aut

Odesláno

Píší přibližně tohle(Teda aspoň co jsem dokázal přeložit):

Popis:

Mušketýr sportovní tlumič je kompletně vyrobeny z nerezové oceli,který nabízí dynamickou redukci tlaku. To vede k rychlejší reakci motoru při akceleraci.Koncovku je možné nastavit individuálně .Dodává se s upevňovacím materiálem.

Odesláno

Popis:

Mušketýr sportovní tlumič je kompletně vyrobeny z nerezové oceli,který nabízí dynamickou redukci tlaku. To vede k rychlejší reakci motoru při akceleraci.Koncovku je možné nastavit individuálně .Dodává se s upevňovacím materiálem.

je to podla mňa kravina pretože koncovy tlmič nema žiadny vyznam pri akceleraci alebo všeobence na vykon či na krutiaci moment :) takže jedine to može spraviťto že ti to zmeni zvuk a neni napisane či je to na dizel alebo benzin ale pravdepodobne je to na benzin

Odesláno

Popis:

je to podla mňa kravina pretože koncovy tlmič nema žiadny vyznam pri akceleraci alebo všeobence na vykon či na krutiaci moment :) takže jedine to može spraviťto že ti to zmeni zvuk a neni napisane či je to na dizel alebo benzin ale pravdepodobne je to na benzin

co je to za ubohů komerci :o prej rychlejší reakci při akceleraci :D a to vše jen koncovým tlumičem :D:D toš to sů borci ti maníci :D to dá tak max. jiný zvuk a aj to asi jen trochu bo tam sů předním eště jeden nebo dva tlumiče :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...