Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na naftu jsem viděl,ale většinou to bylo na BMW a koncern...Když tam dáš UNI výfuk tak to má pak zvuk jak rozštelovanej Zetor.....Někdo mi ríkal že se tam dává místo koncáku trubka a pak to zní jak benzín,ale to je asi kokotina:myslim

Odesláno

potřeboval bych s rovnou koncovkou jako v taxi taxi ale nevím no jestli to tam dát nebo jen koupit tu okrasnou koncovku co se přidělá na trubku

Odesláno

hoši nevymejšlejte hovadiny ,HDI bude zvukově lepší nechat origo než z toho dělat takovej paskvil zvuk,měl jsi koupit benzín když chceš zvuk:D,není nad to benzín vytočit nad 5tis,to pak je zvuk,švagr má Audi S8 4.2 a to je brutus,to když to vytočí to zařve ,že se lekneš:D

[upravil dne 29/12/10 10:11 Charlie 1]

Odesláno

ja bych na tvojom mieste nevymyšlal s ladakom na dizel ale dal normálne ozdobnu koncovku a o zvuk sa nestarať......ked to maš dizel tak tam moc toho so zvukom neurobiš

Odesláno

já ti nevím otevřená trubka přímo od turba :D ty dva tlumiče tam nejsů ze srandy a ne jenom kvůli zvuku ;) jel sem ze svojů pegi bez výfuku , zostalo enom koleno před katem a rozhodně to jelo hůř :D:D

Odesláno

u nás jezdí snad všichni na trubku až od turba. zvuk je to teda zvláštní ještě když tam maj ty ventily který při odfukování vydávaj zvuk jak řechtající kůň. Nemam je rád řvou hulej smrděj machrujou a moc chytrý nejsou. Některý teda aspon trochu jedou ty tdi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...