Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Tak jelikoz jsem koupil auto u ktereho je rez u zadního svetla tak jsem se rozhodl vyzkouset zajet do http://express-lakovna.cz meli hned cas tak prave cekam na auto az ho dodelají oprava příjde na 2500 kč udajne kazdej dalsi dil + 1500 kč čas 2 hodky to me fakt dostalo a rozhodne to nebudu smidlat doma! jinak az se dostanu domu podam dalsi reference a nahodim fotky. Sam jsem zvedavaj jak to dopadne [upravil dne 27/12/10 18:27 Vítek1] Citovat
KoudaK Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 pač jsem strávil v lakovně x hodin času tak sem si hned vzpoměl na jedno český příslový který začíná : Práce kvapná.................... Sám su zvědavéj.... :-) Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 tak fotky delam i ted v prubehu zatim to vypada dobre ani to nebylo moc zhnile. Mají tady Wifi televizi a jsou prijemni Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 tak nejake fotky jenom nemam vyfocenej vysledek jsem na to blbec zapomel ale dodam pozdeji a musim uznat ze to neni vubec poznat! pred opravou zjíštění stavu ochranny zakladovy nater zaklad Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Jelikož jsem taky dělal v autolakovně asi 3,5 roku, tak vím že za hodinu jak píšou to nemůže být hotový tak jak to má být, ono to bude stříklý a podobně, ale jsem zvědavej tak za 2 roky, co to udělá Myslím že minimální doba na tuto práci je 5 hodin, ale nejlépe 2 dny, aby vše mohlo pěkně vyschnout;) Citovat
MJSytic Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Jen jedna technická. Nemělo by se to obrousit až na čistý kov Nevím, jen se ptám. Možná že se to už nemusí - používají nějaký spešl přípravek, který tu rez zastaví Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 ne bylo to upne zbavene rzi koukam ze na te jedne fotce to vypada jak kdyby to bylo porad rezava ale byl jsem privolan at se opravdu podivam ze tam uz neni vubec zadna rez hezky me to ukazal. nakonec to bylo asi 3 hodiny a na teplomeru v aute jsem mel 60 stupnu cimsi to vyblikavali asi po novem roce jeste necham opravit dalsi veci. ono v brne bych dal jen za nalakovani dilu 2500 Citovat
vendelinek Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Tak na to sem teda zvědavej,pokud sem si dobře všimnul,ten rez tam zustal, a proč to nevybrousili až do zlatýho plechu?Odpovim si sám,protože by tam vznikla díra a to už by nestihli za dvě hodky zpravit.Ještě by mne docela zajímalo,co na to stříkali za sr..ky,to neměli ani potřený odrezovačem. Nechci ti kazit radost,ale dávám tomu necelej rok a budeš to mít zase tak jako teď Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 z dirou taky nemaji problem ale nesmi byt extra velka to potom domlouvaji klempire. je pravda ze nevim co to udela za 2 roky ale tak u nas to sice novinka je ale na zahranicnich servrech jsem se tomu divil uz pred 2ma rokama Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 jo a jeste jednou pred strikanim tam zadna rez nebyla pry k tomu vzdy volaji zakaznika aby to videl Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Tak Vendi je ještě víc pesimistickej než já Jinak možná na to svítily nějakou ultrafialovou lampou, aby to rychleji uschlo:bojim Do toho bych nešel ani za 500.- , radši bych si to doma udělal sám a stříkl obyčejným sprejem;) [upravil dne 27/12/10 20:12 Šalda] Citovat
vendelinek Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 A co to tam teda prosvítá za tmavý fleky http://img600.imageshack.us/i/imag0124k.jpg/ ta rez je odspodu karoserie,proto to dělá tydle bubliny,pokud by tu rez odstranili komplet,tak je to čistý ,jak slovo boží,ale jak myslíš ,no,nechm tě při tom Dejme tomu ,že lampou urychlovali,ale zespoda tam nikdo ani nekouknul,natož s tim něco dělal:) [upravil dne 27.12.2010 20:19 vendi.stejskal] Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 ne blikali zablesky jak kdyz je bourka vic nez pri svarovani Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Musím souhlasit s Vendim, holt profík se hned pozná To byl blesk jak to fotili:D:D:D Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Sorry, ale tohle je podle mě skrz, vybroušený to není opravdu jen z důvodu že by byla díra. Možná v NASA vymysleli něco novýho, ale když počítám práci + tmel + plnič + barvu + lak tak mi to na 2 hodiny nevychází... aspoň poctivé práce ne. Citovat
vendelinek Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Už nejsem profík:fnuk [upravil dne 27.12.2010 20:25 vendi.stejskal] Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 tak hadat se nebudu ale to fakt neni rez jen moje 3 roky stare htc dela takove fotky! taky jsem si myslel ze to bude skrz ale nebylo. jeste bych rad upozornil ze ten blatnik neni original a nevim proc by to zrovna v tomhle miste hnilo zevnitr kdyz tam netece zadna voda Citovat
Šalda Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Vendi, profík zůstává profíkem;) mě se po lakování taky někdy stýská, ale když si vypomenu na ten smrad, tak jsem rád že jsem už pryč Citovat
Vítek1 Odesláno 27. prosinec 2010 Autor Odesláno 27. prosinec 2010 blesk to nebyl! 50 fotek by nepotrebovali a debil nejsem ze bych to nepoznal bylo to neco na vytvrzeni laku Citovat
koblih69 Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Nejde o fotky už z toho puchejře na 1. fotce je jasný, že když koukneš na druhou stranu máš tam taky kytičku, neříkej že ne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.