Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

406 coupe predni naraznik

Recommended Posts

Odesláno

Tak i když tam dáš nákej z vrakáče a necháš ho stříknout tak když to bude kupovat někdo kdo tumu rozumí tak stejně pozná že to bylo bouraný a že je tam jinej. Nikdy netrefíš ten odstín uplně přesně a síla laku taky nebude nikdy přesná jako origo... Takže je ve finále jedno co tam dáš

Odesláno

mariusz23 - to sa teda mylis.mne by urcite nebolo jedno ci mam na aute posraty bakelit za 130 euro aj to som mozno prehnal,alebo naraznik co naozaj sluzi ako naraznik za 1000 euro.

keby som take auto isiel kupovat tak sa urcite rozhodnem pre origo

Odesláno
mariusz23 - to sa teda mylis.mne by urcite nebolo jedno ci mam na aute posraty bakelit za 130 euro aj to som mozno prehnal,alebo naraznik co naozaj sluzi ako naraznik za 1000 euro.

keby som take auto isiel kupovat tak sa urcite rozhodnem pre origo

tak tak bo jak na nečem vidíš nejaků taků věc je ti jasné že sa v tem nekdo vrtal a kdoví jak to šecko udělal :D pokud by byli v bazaru dvě totožné auta a jedno oplácané laminátem a druhé origo tak věčina šáhne po origo kusu :D

Guest dreamtalks
Odesláno

No ja toto vlakno asi uzavru. Naraznik je domluven a bude tam origo.

Odesláno
Na Allegru od 500-600 Zlotých tedy něco přes 3000,- když vybereš rozumné místo tak to nebude ani daleko... ale o to ti asi nejde, že....

[upravil dne 30/12/10 13:42 koblih69]

za 500-600 zlotych tak jedine rozbity

Odesláno
Na Allegru od 500-600 Zlotých tedy něco přes 3000,- když vybereš rozumné místo tak to nebude ani daleko... ale o to ti asi nejde, že....

Tak hledej šmudlo, 1. byl za 500,- druhej za 600,- ... origo, neprasklé.... další byl za 1000,- a pak už jsem nekoukal...

Odesláno

Tak hledej šmudlo, 1. byl za 500,- druhej za 600,- ... origo, neprasklé.... další byl za 1000,- a pak už jsem nekoukal...

smudlo - uz som jeden kupoval za 1000 bez mriezky,prisiel prasknuty samozrejme.asi si nikdy v zivote nic nekupoval od poliaka;)

a 1000 km pre naraznik osobne nechodim

Odesláno

Hledej šmudlo neměla být urážka ale citát z filmu tak doufám, že sis to nevzal osobně. Otevřel jsem Allegro, kouknul na to a napsal výsledek. V obchodování s Poláky nevidím problém já mám dobré zkušenosti a co se týká Aukra tak výborné. Co se týká vzdálenosti tak vzhledem k tomu jaké jsou ceny v ČR někde jinde tak si myslím, že se cesta vyplatí. Já jezdím 950 km cca 1x měšícně a nepovažuju to za žádný hrdinství... Jinak mám známého v Rybniku ( cca 20 minut od Ostravy), takže když je něco třeba nechám si to poslat tam a je to u hranic.

Odesláno

na allegre je jeden za 500 - ten nie je origo

druhy za 650 a nema mriezku a pise prinom stan idealne napraviany -cize bohvie ako pozliepany,po taky by som nesiel ani nahodou.dalsie normalne su okolo 1000 a vyssie.tak neviem ake allegro si pozeral

inac nechavam si posielat veci priamo do pl na jednu adresu kde nakupujem diely.ist po naraznik niekde hore nad cechy co mam ca 800 km a spat rovnako mi nepride ako lacna zalezitost,toboz nie risknut to ze nebude ok,co je u poliakov na 80 percent.

[upravil dne 30.12.10 19:50 jozefsv]

Odesláno

ten origo za 500 už skončil, ten za 600 je bez mřízky, ale mřížka je jinde za 96 nebo 98 už se nepamatuju ... Mimochodem dostal jsem teď od známého kontakt na člověka co vozí čtvrtka aut. Když jsem se ptal na Kupé tak mi tvrdil, že předek za 25k což myslím taky není špatný - když jsem se ptal na to co v to je tak: Kapota, nárazník, blatníky, výztuha, podběhy, světla, mlhy, oba chladiče, spodní plasty ... to mi nepříjde zase tak marná cena.

Odesláno

:xvulChlapy já to tady nebudu už číst. Tyhle morbidity. To jako když píšete \"Jsou tam jedny játra a ledviny. Trochu natržený, ale to se ještě dá\" :fnuk:fnuk

:D:D:D:D

[upravil dne 30/12/10 22:57 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...