Guest dreamtalks Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Tak dneska byl den blbec s velkym B. Neubrzdil jsem to na ledu... no ono to proste nebrzdilo a byl jsem pak uz moc blizko auta prede mnou, ze jsem radsi ( asi v 5km/h) to do nej napalil naprimo. Kdyby nemel nandanou kouli asi by mi naraznik jen prasknul, ale ta koule si ho pekne podala. \"Nastesti\" to odnesl jen naraznik ranou na stred, takze mlhovky, kastle, ostriky atd. je nedotceny. No proc to pisu. Pri pohledu na ceny a moznosti sehnat original naraznik jsem dosel k nahradni variante TADY. Myslim, ze se tu nekdo najde kdo ho ma a muze mi o nem neco rict. Jde mi hlavne o jeho zpracovani, jestli bude licovat s karoserii, jestli budu moct pouzit original mlhovky, a jesli nebude polozen moc nizko. Nechci ho urvat po prvnim najeti do garaze, kde mam mensi najezd. Diky za rady. PS: ja vim, ze original je original, ale jeste me ceka co nevidet novy predni tlumice a spojka ( tu nastesti mam, jen ji tam dat ) tak bych chtel usetrit, no Citovat
jozefsv Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 treba si uvedomit este jednu vec,pri predaji auta s takym naraznikom bude kazdemu kupcovi co sa aspon trochu vyzna jasne, ze auto bolo buchnute. ten naraznik na boku tak trochu rozsiruje a na aute kde nemas cely bodykit bude vyzerat trochu divne Citovat
koblih69 Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 To v tom odkazu vypadá podle mě hrozně. Pokud je to jak píšeš tak by neměl být zásadní problém nárazník za pár stokorun svařit a dát znovu do laku. Dej sem foto. Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Bohuzel naraznik je kaput. Ted je oblepenej lepici paskou aby drzel pohromade. Na miste narazu se roztriskal o tu blbou kouli na kousky a zbyla tam duzna jak blazen. A urcite nemam vsechny dily co jsem odtamtud posbiral. Tohle je ilustrativni obr. jak vypada [upravil dne 26/12/10 20:31 dreamtalks] Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 varianta B je tady z Ebay. Za +- 3.000 a opravit ho. Co vy na to ? [upravil dne 26/12/10 20:46 dreamtalks] Citovat
lubokpz Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 pripadne skus http://www.autobazar.eu/sk/peugeot-406-coupe-id1954703.html Citovat
bosslibor Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 treba si uvedomit este jednu vec,pri predaji auta s takym naraznikom bude kazdemu kupcovi co sa aspon trochu vyzna jasne, ze auto bolo buchnute. ten naraznik na boku tak trochu rozsiruje a na aute kde nemas cely bodykit bude vyzerat trochu divne pravdu má poslechni ho . Rači pohledaj na vrakáčoch hen to tam necpi bylo by to divné to bys mu přeca neudělal Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 bosslibor: Ale udelal, .... mrska, ma brzdit ne se klouzat po ledu a libat jinym autum zadky .... ne, asi pohledam a nejak to vyresim s originalem. Citovat
Dave_k Odesláno 26. prosinec 2010 Odesláno 26. prosinec 2010 Ja myslím, že to povařit půjde. Pokud máš většinu úlomků tak to dá šikovnej svařeč plastů do kupy. Kdyžtak použije materiál z jinýho. Zkus napsat kukikukovi ten měl několik kupé na díly a možná by měl i nárazník nebo část kterou potřebuješ na opravu. Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Dave_k .. zatim mam par nabidek na cely naraznik. Pokud to nevyjde podle mych predstav tak bych volil variantu opravy. Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 kukikuk uz nema, zkousel jsem ono celkove je to zbozi dost nedostatkovy, ja sam jsem ho shanel obtizne a s velkou nahodou:) vrakace jsou na to pripraveny a pod deset tisic nejdou.... Citovat
Dave_k Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Tak to budu setsakra dodržovat bezpečnou vzdálenost, když to tady tak čtu. Citovat
stařék Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Tak jsem taky dostal dárek.Naparkovišti pro invalidy jse stál sám dokola volno no a nějakej dobrodruh do mě nacouval rozbil masku a nárazník zbytky masky pozbíral a ujel.Stalo se to 21 v 1 hodinu a do večera jsem měl zábavu policie pojištovna jenže jak to dopadne sud buch.Sháním masku na novější model tj 2004.Nárazník se snad dá dohromady alemrížka né kdyby někdo věděl bylbych moc vděčný.jeto na 406 coupe. Děkuji zakaždou radu DĚDEK. Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Dave_k: a hlavne si davej pozor pred krizovatkama. Jak je namrzlo a ujezdeno od brzdicich aut, tak se brzdy vubec nechytaji stařék: tak to nasere. Lidi sou mrchy a jakmile by se meli postavit k odpovednosti tak radsi utecou ach jo Citovat
jozefsv Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 Tak jsem taky dostal dárek.Naparkovišti pro invalidy jse stál sám dokola volno no a nějakej dobrodruh do mě nacouval rozbil masku a nárazník zbytky masky pozbíral a ujel.Stalo se to 21 v 1 hodinu a do večera jsem měl zábavu policie pojištovna jenže jak to dopadne sud buch.Sháním masku na novější model tj 2004.Nárazník se snad dá dohromady alemrížka né kdyby někdo věděl bylbych moc vděčný.jeto na 406 coupe. Děkuji zakaždou radu DĚDEK. na novsi model mriezku nezozenies.je to vec co ked sa podari zohnat tak su vianoce.zhanal som 3 mesiace v celej europe a nakoniec som musel kupit novu v peugeote.pri 10 percent zlave ma stala 180 euro Citovat
rgf Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 kdy obednas ten bylej ,,,tak ti zanej dam origos... Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 27. prosinec 2010 Odesláno 27. prosinec 2010 to se mi libi, posli mi sz a urcite se domluvime Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.